Kad se vec toliko premislja nek si priceka xperiu z3 mini i amen.
A kod obicne z3, samo vidim kolko ljudi postaju gluplji... Pogotovo oni sto ce uzeti z3 a imaju z2
Kad se vec toliko premislja nek si priceka xperiu z3 mini i amen.
A kod obicne z3, samo vidim kolko ljudi postaju gluplji... Pogotovo oni sto ce uzeti z3 a imaju z2
Najjeftiniji samsung koji snima u HD-u :) Hvala :D
Trebao bih smartphone do 1000kn +/- , OS nije bitan.
Gledam kako bi uzeo mobitel za trčanje/bicikl tj. slobodno vrijeme.
Najvažnije je da ima dobar GPS. Uz to bi trebao biti jeftin, što manji,lakši i da može vrtiti Runkeeper i slične appove za gps tracking.
Moram sam sebe citirati, da ponovo ne pišem.
Gledao sam LG L40 (http://www.gsmarena.com/lg_l40_d160-6286.php) i čini mi se kao dobar mob za gore navedeno, a može se naći na njuškalu novi za ~400-500kn.
Vrti KitKat, ima noviji procesor, samo mu je reza niska, ali to je nebitno...
Ima li ga netko, kako radi GPS (i Runkeeper)?
Trebao bih smartphone do 1000kn +/- , OS nije bitan.
Ako je iz dućana lumia 530, 630
pozdrav svima
koji bi mobitel odabrali između dolje ponuđena 2? slobodno napiše netko kratko i zašto :)
7 | Sony z1 compact |
---|---|
11 | Xiaomi mi3 |
Ako trebaš veći mob onda Mi3, a ako trebaš manji mob onda Z1C. Ništa drugo.
Što kažete da složim jedan bezvremenski vodič kroz kupnju smartfona?
17 | Dapače, samo daj |
---|---|
6 | Ajde šta se praviš pametan :) |
Što kažete da složim jedan bezvremenski vodič kroz kupnju smartfona?
Bezvremenski vodic za kupovinu smartfona?
Svakih 6 mjeseci izlazi nova serija telefona koja je za medalju jaca nego prethodna.......
Opcenito, nema nista vezano za bilo koji model, vec nacin na koji se gleda kako sta za sebe odabrati, odakle, kako platiti, kako gledati koji ti pase i slicno.. Znaci bez ijednog modela navedenog.
Uzeti Lg G2 crni ili bijeli?
Na kojem se više vide otisci, prašina, prljavšina, koja plastika je kvalitetnija, ljepša, bolja?
9 | crni |
---|---|
8 | bijeli |
Ako ti je do otisaka i prasine, uzmi bijeli, a i meni je osobno ljepsi
Uzeti Lg G2 crni ili bijeli?
Na kojem se više vide otisci, prašina, prljavšina, koja plastika je kvalitetnija, ljepša, bolja?
Crni je klasa, bijeli je sminkerski/zenski vise.
Uvijek bilo i ostalo.
Sve je stvar ukusa, nema to veze s tim, meni je bijeli mob uvijek ljepsi, tako da sto se tice estetike neka sam odabere
sto se tice prasine i otisaka je bijeli definitivno bolji, jer se ne vide otisci, kao ni prasina
sto se tice prasine i otisaka je bijeli definitivno bolji, jer se ne vide otisci, kao ni prasina
tri bijela telefona sam imao, na svima se vide i otisci i prasina ne znam sta pricas
tri bijela telefona sam imao, na svima se vide i otisci i prasina ne znam sta pricas
Vide se, ali neusporedivo manje nego na crnom.. Onaj crni (odnosno tamniji) je definitivno puno veći magnet za otiske..
Vide se, ali neusporedivo manje nego na crnom.. Onaj crni (odnosno tamniji) je definitivno puno veći magnet za otiske..
bijeli se ne isplati iz vise razloga, a evo ti jedan
ako drzis telefon u nekoj futroli (sto 99% ljudi radi) ljeti, telefon u dzepu i naravno sve futrole su teski kinezi koje skupo placamo, "puste malo boje" i fino tvoj bijeli poklopac promjeni boju.
Desilo mi se par puta i od tad, nikad bijeli telefon. Nema sanse.
(p.s. futrole zovite ih kako hocete, sam masno placao s neta prave originalne kozne itd, sve je to trash)
Imao sam lose iskustvo pa samo da podjelim.
to zna biti, moj bijeli g2 je doduše izdržao cijelo ljeto bez da je poprimio ikakvu boju koja se nije dala skinuti trljanjem prsta...
S obzirom da koristim bijele telefone otkad znam za sebe, jer su mi estetski ljepši (ukusi su različiti), nosio sam ih u futrolama i svačemu, nikad nisam imao probleme s tim :) Tako da je to dosta relativno, neka čovjek uzme ono što je njemu ljepše
Ja oduvijek više volim bijele mobitele, oduvijek. Čisto zbog estetike iako se bijele maskice, futrole... lako zamažu. Na Z sam stavio bijelu preklopnu maskicu, sve super, ali se nakon nekog vremena "uplavila", tj. primila boju od traperica.
Ali bijela uvijek ispred svega,na mobitelima i tabletama. Isto tako mi se više sviđa svijetlo siva na metalu (moj M8 je silver, ne Gunmetal ili gold).
Hvala svima na odgovorima, mislim da ću uzet klasični crni. Za otiske vjerojatno i nema veze budući da ću vjerojatno uzet neku futrolu ili masku, a za crnog je manja šansa da pokupi boju od nečeg drugog.
Trebam mobitel koji ima dobru kameru i da mu tipkovnica nije problematicna tj da se tesko pise.Recimo do 1000kn.Marka nije bitna.
Jel mi može netko reć koji je najnoviji Huawei model mobitela?
Pozz ljudi,treba neku preporuku mobitela treba imat dimenzije kao S3,malo veci,nije bitno i da je iz tele 2,znaci neki flagship ili od prosle godine,ali ne smije prelaziti 5 incha
LG G2 kaj drugo... 5,2 inca, ali praktički iste dimenzije ko s3
Jel mi može netko reć koji je najnoviji Huawei model mobitela?
Zadnje šta kod nas imaš za uzet je Ascend P7.
Odma sam vidio njega,ali previse mi je 5,2 incha,vidjet cu jos nesto,a nebi volio uzet s5 mini jer je ruzan..Razmisljao sam Htc one(obje serije) ili neki Sony?
Odma sam vidio njega,ali previse mi je 5,2 incha,vidjet cu jos nesto,a nebi volio uzet s5 mini jer je ruzan..Razmisljao sam Htc one(obje serije) ili neki Sony?
5,2" na LG G2 su odlicno ukomponirana u kuciste, tako da je npr dimenzijama sigurno manji od Xperie Z1 pa cak i Z, a HTC One nije nista manji od G2 (dimenzijama)
Ja ti preporucam G2/Xperiu Z1, jedan od ta dva, koji ti se vise svidi, moj izbor je Z1 all the way jer je interna memorija jednostavno prepremala na G2
Ok ali daj pogledaj 2 drasticna primjera. Dell Streak je veci od LG G3, siri je, visi, deblji i dosta tezi. Ima 5" ekran u odnosu na 5,5" u G3. Koji bi radje uzeo?
Pretpostavljam Streak jer ima 5" zaslon?
Evo tu si mozes vidjeti usporedbu ova dva, kalibrirat zaslon da prikazuje bas pravu velicinu uredjaja.
http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Dell-Streak,LG-G3/phones/5018,8347
Na ovoj temi je netko spomenuo Matrix S4000 smartphone, njegove specifikacije su: Quad band, DUAL-SIM, 4 inča ekran rezolucije 480x320, sustav Android 4.0.4, procesor Cortex A5 1Ghz, singel corem mali 4000 GPU, RAM 256MB, ROM: 256, Kamera 3.2, a prednja 0.3 megapiksela, WiFi, Bluetooth, micro SD do 16 Gb, te dvije baterije koje se dobiju u paketu 2100mAh +1800mAH. Mobitel dolazi otključan na sve mreže sa cijenom od 525 kn. Kupio sam ga ovaj tjedan, a sljedeći dan ga zamijenio u trgovini za drugi. Glavni razlog nezadovljstva tim mobitelom je bio u tome što je imao prespori internet, tj. nije imao internet u 3G brzini. Zanimljivo je što na kutiji nije pisalo koju brzinu interneta ima taj mobitel, dakle ako ne piše na kutiji brzina interneta imate razloga za sumnju. Baterije u kutiji su potpuno prazne, tako da ih morate napuniti prije upotrebe. U vezi njihove trajnosti, ako koristite različite funkcije na mobitelu npr. internet, slušate pjesme itd. baterija od 1800mAH će vam se potrošiti za manje od dana, a mobitel ugasit bez upozorenja. Internet na ovom mobitelu je zadovoljavajući jedino ako se povežete na WiFi signal. Procesor je prilično dobar, brzo reagira na dodir, a aplikacije se brzo otvaraju. Kamera čak ima bljeskalicu, ali ne znam jel funkcionira ili je za ukras. Nakon nekoliko fotografija na originalnoj aplikaciji fotoaparata pisalo je da je memorija puna (unatoč tome što sam u mob. stavio memorijsku karticu od 16 Gb.). U vezi zaslona, kontrast je preslab na nagib mobitela tj. ako nagnete mobitel vidjet ćete sliku na ekranu u negativu. Lošije izveden ekran nisam vidio do sada ni na jednom smartphoneu. Kabel kojim se puni i povezuje na PC mu je bio dug samo 30 cm što je stvarno prekratko. Onima koji razmišljaju o kupnji ovog low budget mobitela, preporučio bi da odustanu i kupe neki drugi.