Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
DuckyYou kaže...

Help.

Mama me živcira sa svojim glupim mobitelom do te mjere da mi dođe da ga bacim u zid. Pokvaren joj je zvučnik,pa se moram derati da me čuje,a mobitel je star ko isusov magarac.

Kupio bih joj mobitel na tipke. Čisto za pozive i poruke. Da baš nije najveće smeće.

Rang: do 700kn max.

Nokia 225 ili 220

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=nokia+225

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=nokia+220

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 13:15 (Edge).
14 godina
maks0806 kaže...

G2... Kakav nexus 5 ako moze g2 piknut.

Ima bolji ekran,kameru,knock on,ir port i fora softverske opcije.

Nexus je nexus dobar all rounder ali stock je brate mili dosadan a covjek ne zeli rootati

I kod nas na njuskalu je g2 oko 2k kn dok nexusa 5 nema ispod 2500 sa hrv jamstvom.

U Smartsonu je g2 2999 dok je nexus 5 ja mislim 3399 

Moj odabir bi bio N5, nema mi nista drze od cistog AOSP-a {#}

Da moj S2 ima cisti AOSP nikad ga nebi mjenjao. Ovo Samsungovo sranje Touchwizz je najgori UI na Androidu, to nema dvojbe... 

15 godina
Edge kaže...
DuckyYou kaže...

Help.

Mama me živcira sa svojim glupim mobitelom do te mjere da mi dođe da ga bacim u zid. Pokvaren joj je zvučnik,pa se moram derati da me čuje,a mobitel je star ko isusov magarac.

Kupio bih joj mobitel na tipke. Čisto za pozive i poruke. Da baš nije najveće smeće.

Rang: do 700kn max.

Nokia 225 ili 220

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=nokia+225

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=nokia+220

225 je malo bolji.

Sitno veci ekran, ulaz za microSD i sitno jača baterija.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
dinos3 kaže...

Da moj S2 ima cisti AOSP nikad ga nebi mjenjao. Ovo Samsungovo sranje Touchwizz je najgori UI na Androidu, to nema dvojbe... 

Root, custom AOSP Neat 4.4.4 :)

iclock2much
14 godina
zoharbizo kaže...
dinos3 kaže...

Root, custom AOSP Neat 4.4.4 :)

Rootan je i na Custom ROM-u. Samsung nije objavio source za chipset na S2 pa su Custom AOSP ROMovi dosta buggy...

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Koji je po vama najbolji mobitel bez obzira na OS a da kosta do 700 kuna? Moje misljenje je Lumia 520, zanima me sto vi mislite. Hvala.

13 Nokia Lumia 520
0 Neki drugi (navesti koji)
Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobra vecer zanima me nesto ,kada bi stavio  htc one x na kitkat ROOM , jeli bi mi se mozda mobitel usporio , mozda baterija duže trajala itd.. ?  pošto sam u dvoumici  dali da ga ostavim na JB ili na kitkat :D

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
14 godina
Super flaeryy kaže...

Dobra vecer zanima me nesto ,kada bi stavio  htc one x na kitkat ROOM , jeli bi mi se mozda mobitel usporio , mozda baterija duže trajala itd.. ?  pošto sam u dvoumici  dali da ga ostavim na JB ili na kitkat :D

Ako je dobar ROM trebao bi ga ubrzat posto je KitKat u tom pogledu donio napredak u odnosu na JB. Za bateriju ne znam, to ovisi i o tome kernelu i kako je rom napravljen.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina

stavi slimkat rom,  nema nesto puno opcija za customizaciju na njemu ali definitivno je najbrzi i najstabilniji od svih kk romova koje sam isprobao, isplati se flashat kitkat puno je brze sve

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav.. Zanimaju me preporuke oko mobitela do 1000 kuna. Za sad mi je u oči upao Zopo ZP700.. Neka druga mišljenja? Hvala.. Pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

stavi slimkat rom,  nema nesto puno opcija za customizaciju na njemu ali definitivno je najbrzi i najstabilniji od svih kk romova koje sam isprobao, isplati se flashat kitkat puno je brze sve

mozes li mi dati linkove i upute za instalaciju bio bih ti jako zahvalan moze i u pm :D

eune : Flaeryy
11 godina
neaktivan

Bok, kupujem mobitel na Mobicityju i ne mogu se odlučit između LG G2 minija i Samsunga S3, koji je po vašem mišljenju bolji?

0 0 hvala 0
13 godina
MaVu7 kaže...

Bok, kupujem mobitel na Mobicityju i ne mogu se odlučit između LG G2 minija i Samsunga S3, koji je po vašem mišljenju bolji?

uzmi u obzir da ces se vjerojatno nacekati ako narucujes otamo

meni se vec 9 dan nije promjenio status narudzbe

prosli tjedan mi je support rekao da ce im doci uredjaj u prosli petak

to se nije dogodilo i otad mi ne odgovaraju na mail i kad se ulogiram u njihov support chat, odjednom chat prestane raditi nakon 30sec (valjda kad procitaju da im se netko zali na status narudzbe)

bolje kupiti sa computeruniverse i biti miran kad si vec iskesirao tolike novce..

evo malo iskustava ostalih usera sa mobicityem

http://forums.whirlpool.net.au/archive/2166751

bas su na finom glasu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 18:13 (Fanu).
17 godina
odjavljen
MaVu7 kaže...

Probaj se rastegnut do Xiaomi mi 3 ako mozes i u mobicity-u gledas onu nizi cijenu tj. cijenu bez poreza.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 14:54 (Edge).
15 godina

cek za nas jel vrijedi inc. vat ili ex vat cijena?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
MaVu7 kaže...

S3 ima bolju kameru i ekran te dolazi u 16gb verziji, G2 mini bolju bateriju, nesto je jaci te ima noviji software. Ja bi s3 uzeo u obzir jedino ako mislis mjenjat ROM jer je stock TW cisto sranje na S3. Ako nebi, onda G2 bez razmisljanja, pogotovo jer je puno jeftiniji, a kako je kolega spomenuo S3 je cijenom jako blizu Mi3 koji je puno bolji od oba.

@domac5

Vrijedi ex VAT.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 15:21 (gamer34).
14 godina
neaktivan

Može preporuka smartphonea do 800-900kn?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zdravo onima koji ne spavaju.. :)

Velika dilema, prvenstveno financijska... Dali kupiti HTC DESIRE 610 za 1200kn - korišten tjedan dana, punjen tri-četiri puta ili SAMSUNG Galaxy S4 Mini nikad otvaran za 1700kn?

Neznam što bih, gledam te recenzije, sve je tu negdje.. A mob bi koristio za surfanje, whatsapp, tu i tamo slikanje, manje za igrice.. Molim nekoga kome su poznata oba mobitela za help... Ipak je 500kn u igri.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Može netko ponuditi mobitel na njuškalu do 1800 kn max? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maksuzija kaže...

Zdravo onima koji ne spavaju.. :)

Velika dilema, prvenstveno financijska... Dali kupiti HTC DESIRE 610 za 1200kn - korišten tjedan dana, punjen tri-četiri puta ili SAMSUNG Galaxy S4 Mini nikad otvaran za 1700kn?

Neznam što bih, gledam te recenzije, sve je tu negdje.. A mob bi koristio za surfanje, whatsapp, tu i tamo slikanje, manje za igrice.. Molim nekoga kome su poznata oba mobitela za help... Ipak je 500kn u igri.

S4 mini je nesto bolji, a sad dali je 500kn bolji ovisi o tebi. Ima manji, ali bolji ekran, 512Mb RAM-a vise, bolju kameru, vadljivu bateriju. HTC ima nesto jaci hardware i meni osobno bolju modifikaciju Androida, to jest Sense. Sad ti odluci dali ti s4 mini vrijedi vise i takoder s4 mini bi mogao nac za nesto manju cijenu ako je u stanju kao Desire (otpakiran i malo koristen).

Gamer321 kaže...

Xperia Z1/Z1 compact ili ako nades LG G2.

14 godina
neaktivan

@gamer321

Možeš uzet mi3 sa mobicityja za 1800kn

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 0:28 (Asfalt).
12 godina
neaktivan

@gamer34, compact ne bih, zbog relativno malog ekrana, a ovo dvoje se en može naći za 1800, imaš možda kakvih drugih prijedloga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

@asfalt imaš li iskustva možda s tim mobitelom? kakva je kamera i fluidnost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

@asfalt imaš li iskustva možda s tim mobitelom? kakva je kamera i fluidnost?

Imas temu Mi3 di korisnici iznose svoje dojmove pa ti je to najbolje prolistat, ali mislim da ne mozes pogrijesit.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
@Gamer321

Nemoj gledat samo one koji su tocno 1800kn, gledaj i one iznad pa se cijenkaj, ako je neki 2000-2100kn gotovo sigurno ga mozes dobit za 1800 pogotovo sad kad je prodaja manja jer su ljudi jos po godisnjima.
13 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

Lg G2

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
neaktivan

Da li mi se isplati više uzet preko njuškala Lumiu 625 staru desetak dana za 1000kn ili Lumiu 630 staru mjesec dana za 800kn?

0 0 hvala 0
15 godina

625 si uzmi, ovu 630 su previse okrljastili

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja bi rade uzeo neki ispravan jer cisto sumnjam da je ovo "softwareski" problem s mikrofonom. Da zaista je covjek bi ga rijesio i dobio koju stotinu vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 13:34 (gamer34).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice