Malo kopaj po njuski da se nac pouzdanijih i boljih telefona. Kupio sam ko novi nex 4 prekjucer sa svim zivim za 1200kn. 3 mj koristen ali opet pametnije je uzeti nešto takvo naspram vivax mobitela. Samo mije mišljenje dude ali provjereno je provjereno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
treba mi polovni mob do 500kn ..koja je najbolja opcija?
Evo zapeo mi je xiaomi mi3 za oko pa me zanima koje je cijena tog uređaja i odakle se može naručiti i jel se dobije garancija nekakava ?
nasao sam na njuskalu par modela od nekih 500kn
2 | ZTE Blade 3 |
---|---|
0 | ZTE Blade G |
0 | Nokia Lumia 520 |
13 | Nokia Lumia 620 |
Evo zapeo mi je xiaomi mi3 za oko pa me zanima koje je cijena tog uređaja i odakle se može naručiti i jel se dobije garancija nekakava ?
S mobicity po današnjem GBP tečaju je cca 1890kn (bijeli model 16GB, crni je skuplji 10 funti i out of stock).
Garancija 12mj.
EDIT: Tko ne zna, kod za free DHL shipping je "UKFSHIP". Carine i dodanih troškova naravno nema.
Pa preko mobicitya je najbolje naručiti, još uz onaj kod za free dostavu i nitko sretniji.
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.U7qd0fl_tCg
Nema VATa i to je to.
Galaxy s4 ili xperia z?
Galaxy s4 ili xperia z?
Nesto trece.
bilo sto u u rangu 1500 kn. +/- 100 kn
EDIT: Tko ne zna, kod za free DHL shipping je "UKFSHIP". Carine i dodanih troškova naravno nema.
Ne odnosi li se to na UK samo?
Nema VATa i to je to.
Zašto nema VAT-a?
Ne odnosi li se to na UK samo?
Nema VATa i to je to.
Zašto nema VAT-a?
Pisano je već i 100% provjereno radi. Nemoj im slati upite da to poprave jer smo ušli u EU.
Ako za 1500kn dobijes Xperiu Z sa urednim jamstvom, uzmi ju odma, odlican mobitel
Ako za 1500kn dobijes Xperiu Z sa urednim jamstvom, uzmi ju odma, odlican mobitel
Pa ako nadje S4 kako je gore dvojbu napiso, bolje onda S4. Samo.bas se pitam di.ima.S4 za take pare...

A cuj, stvar ukusa, ja nebi uzeo S4 nikad, iako cisto sumnjam da ce ga naci za 1500kn sa urednim jamstvom
kao što naslov kaže kupujem za stariju osobu mobitel. mora bit android...kupio bi preko njuškala ali isključivo novi, ja sam gledao samsung galaxy grand neo, al koliko sam uspio pročitat nije baš nešto mob za tu cijenu. molio bih preporuku neku..hvala
S4 nikad više. Sklisko jeftino prenatrpano i štekavo dozlaboga
Ako nisi klinac od 13 godina koji gleda specse i apsolutno bespotrebne funkcije. Mama vidi mogu računat temperaturu... I da bar rade te gluposti ali rade u 50% slučajeva. Galaxy s3 ftw naspram s4 kojih ima 400tinjak na njuškalu i niko ne može prodati
Razmisljam o kupnji Alcatela Onetouch idol mini,jeftin je za svoje specifikacije,ima 1.3 Ghz radni takt,dual core ( jace od moga racunala ), 512 mb radne memorije ( bar da ima gigu,ali sta je tu je ), 5 mpx kameru sa bljeskalicom,digitalnim zoomom,autofokusom ( sto je meni odlicno do sada sam imao najvise 3.0 mpx kameru i to bez bljeskalice i autofokusa ). Onda ima android 4.2 JB,a moj sadasnji mobitel ima 2.3.6
Ima sasvim zadovoljavajucu velicinu ekrana ( 4,3 IPS LCD ). I ima dual sim,to mi je odlicno i trazio sam mobitel s tom opcijom.
E sada,cuo sam kako Alcatel nisu kvalitetni mobiteli,do sada sam uvek imao Samsung,Nokia,LG marke,a cuo sam da Alcatel nije bas kvaliteta neka i zato jeste jeftin.
Meni netreba mobitel za igranje igrica,eventualno 2 igre i neke korisne aplikacije,a vidio sam i ovakav Sony mobitel s istim specifikacijama,ali po duplo vecoj cijeni pa sam se zapitao dali je istina da je alcatel stvarno nekvalitetan mobitel iako ima dobre specifikacije.
Ja igram igre na mobitelu mozda 15-40 minuta dnevno sve zavisi,a najvise ga koristim za fejsbuk,viber,messenger i ostalo,znaci za drustvene mreze,ali i surfanje internetom.
Da li da kupim taj mobitel ili ne i kakva vi iskustva imate sa Alcatelovim mobitelima?
Pajdo uzeo One Touch Idol i naprosto me oduševio. Mislim, za svoje novce nudi jedno sasvim lijepo iskustvo. Za mini ne znam, al eto..
Idol je bio za kunu na neku pretplatu u Tele 2, lijepo dizajniran, sasvim ok neka kamerica, odličan zaslon, ostao sam iznenađen generalno kako je zapravo dobro prošao..
http://mob.hr/h18-noa-h42-recenzija/
Evo pogledaj ovaj model. Bestbuy za 1000 kn novi jel :)
A baš je. Još će dobit android 4.4 sa onim project svelte or sth.
Taj chipset je dosta jak. U desireu 310 je ako se ne varam isti te ima 18000 cca na antutu i gpu bi trebo biti mali 400 mp2. Samo za razliku od desirea 310 ovaj nije smeće u svakom drugom pogledu :D
Ok...je bestbuy..al nemos rec da je htc smece naspram generickog kineza...malo je smjesna tvrdnja...ja sam isto mislio prec sa gs3 na zopo 998 pa kad sam ga malo bolje pogledao ipak ostajem pri gs3 :)
Može li se usporediti mobitel Zopo ZP580 (molio bih ako netko ima neka usporedi) sa Galaxyjem S2? Koji je bolja solucija? Hvala
Ja sam imao s2 i mogu ti ga preporučit. Koliko vidim Zopo je dosta teži i deblji, ali ima i nešto veći ekran. Kamera mi je bila super na S2, pa pretpostavljam da se Zopovih 5mpx ne može se mjeriti sa 8 od S2. Također ima 1gb rama naspram 512mb. Veliki plus ti je to što imaš jako veliku podršku za s2 (custom romovi i kerneli). A jedini nedostatak bi bio što je S2 sada star već 3 godine. Ako te ne smeta starost uređaja preporučio bih ti S2.
pozdrav,
koji mobitel bi preporučili, a da ima dual sim?
tražim neki mobitel do nekih 2000-2500kn, da obavezno ima dual sim
baš i ne vjerujem trenutno raznim kineskim kopijama sa dual simom
edit: može biti i rabljeni
Sta mislis na ovo http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/caterpillar-cat-b15-dual-sim-otporan-udarce-vodu-prasinu-oglas-8737473
A od jeftnijih imas Onetouch idol,Prestigio vise modela sa dual simom,mozes ih naci u centru tehnike.
Mislim da ne moras biti skeptican prema mobitelima koji nisu Samsung,LG,Sony... A i nemoras odma kupovati,odes uveris se u centar,citas recenzije,youtube i ostalo. Ma da nekazem da su Prestigio mobiteli ne znam kako dobri,ali ima i dobrih modela.
A ako bas volis poznate marke imas Samsung Galaxy S Duos
ne kažem da mora bit bit samsung, sony.....al ne želim njihove kopije, to sam mislio, ne na neke manje poznate firme
koristio sam vivax point x45 i nisam zadovoljan, trebam ipak mobitel koji ću stalno koristiti, samo neznam koliko ima kod nas dual sim mobitela a da bi se mogli po karakterestikama svrstati među jače modele (ne mislim sad baš da mora bit kao najnoviji flahshipovi, al nešto tipa galaxy s2 i jače)
Ekipa evo kupujm novi mobac pa me zanima kaj da uzmem
Jako mi znaci da baterija traje dugo i da ima dobre dobre slike
Gledo sam neke usporedbe i cini mi se da s5 ima best cameru
Uglavnom ekipa hvala unaprijed
5 | Galaxy S5 |
---|---|
14 | Xperia Z2 |
4 | HTC One (M8) |
0 | Nesto drugo? |
A ako kupujes preko pretplate sad ti je dosao G3 ja bi i to pogledao
Jer meni je ista situacija kao tebi
Ja bi od navedenih uzeo Z2