Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

wow 2500 je s3 koji je kudikamo bolji i sa npva launcherom 0 lagga.windowsi su losi sada i to je fact. nema multitasking quick settinga i n funkcija androida. jest da kostaju manje,ali opet vise funkcionalnosti ima jeftiniji android. Ne volim kad se nesto hardverski moze ali os to ne dozvalja. 

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trazim BEST BUY rabljeni mob za 2000 kn eventualno 2500 kn?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

galaxy s3 ili s4 mini

0 4 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Edit: Mislio da je s3mini ili s4 mini

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:09 (Patrick_cro).
14 godina
odjavljen
programer123 kaže...

Trazim BEST BUY rabljeni mob za 2000 kn eventualno 2500 kn?

Sony Xperia Z.

13 godina
neaktivan

Dečki,jel može pomoć vaša..
znači,produžit ću ugovor s VIPom,tj. moja stara,na 2 godine.. uzet ce STEP 3 opciju,i ako mi mozete predloziti neki mob s doplatom mojom do 600-700kn..

Nekako mi se najbolji cini HTC Windows phone 8x..jel valja sta? i posto se ne kuzim i te operativne sustave i to..kakva je razlika izmedu androida i tog windowsa..odakle se skidaju npr. aplikacije i ta čuda,opcenito mi nesto recite,ako nije problem.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze pomoc?

tele2fon v5

gigabyte roma2

4 tele2fon v5
3 gigabayte roma2
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 13:31 (sushii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sushii kaže...

To i mene mući , ali meni više paše v5 zvog veceg ekrana.

Prestigio multipad 8 ultra duo
11 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z ili LG G2

Pozdrav!
Naime, namjeravam sljedećih dana kupiti jedan od ova četiri uređaja, a pošto nisam baš najstručniji u području mobilne tehnologije odlučio sam se obratiti Vama za pomoć (savjet). Trenutno imam Samsung Galaxy S+ s kojim sam bio zadovoljan nekih godinu dana, međutim nakon toga mi je počeo užasno trokirati, raditi besmislice, itd. Stoga sam malo skeptičan oko Samsunga te me zanima kakav je S4 što se tiće tih stvari? Isto tako me zanima Vaše mišljenje između ova 4 modela koji je ajmo reći najbolji i najvažnije ZAŠTO je bolji od ostala tri jer je cijena uglavnom tu negdje (osim LG-a koji je jeftiniji). Hvala puno!

1 Samsung Galaxy S4
2 HTC One
2 Sony Xperia Z
15 LG G2

0 0 hvala 0
17 godina

G2 je daleko najjači mob od ovog tvog izbora. Po ekranu/bateriji/procesoru/kameri... you name it...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:16 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan

A poslije njega?

12 godina

Meni osobno Samsung, ali i ja bi između ovoga uzeo G2.

1 0 hvala 0
17 godina
AlterEgo22 kaže...

A poslije njega?

Rekao si da ti je LG najjeftiniji. Poklopilo se da je i najbolji. Mislim da nemaš što razmišljati. U 1. kvartalu 2014. dolazi i KitKat na njega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:44 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan
AlterEgo22 kaže...

A poslije njega?

G2 ti je odličan stvarno.. nakon dugo vremena LG je napravio nešto dobro, a KitKat je već počeo stizati u Koreji na neke modele, tako da će za nekih mjesec dana i u nas...

Iza njega Samsung, HTC pa Z. Mislim, One i S4 su tu negdje, ovisno jel preferiraš više aluminij i bolje zvučnike (One) ili bolju kameru i proširivu memoriju i bateriju (S4). Z bi trebao biti najjeftiniji i "najlošiji" od svih..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina

Takoder kazem G2. Meni je One osobno drazi, ali objektivno je G2 bolji, a k tome i jefitniji, nema tu neke rasprave. Samo bi ja odmah bacio neki custom rom jer je onaj lg-ev ui oduran (meni osoobno).

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Takoder kazem G2. Meni je One osobno drazi, ali objektivno je G2 bolji, a k tome i jefitniji, nema tu neke rasprave. Samo bi ja odmah bacio neki custom rom jer je onaj lg-ev ui oduran (meni osoobno).

Slažem se. Mene zanima dali bi se možda custom ROMom poremetila kamera ili tako nešto?

Vjerojatno bi se izgubile i neke od funkcija... Tipa Knock Knock, postavke kamere, gašenje ekrana dok ne gledaš u njega, i tak neke stvari...

Šteta što LG ima tak odvratan software, nije on loš da laaga kao TW od Samsunga i nije napunjen bloatwareom toliko, ali je ružan {#}

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
gamer34 kaže...

Slažem se. Mene zanima dali bi se možda custom ROMom poremetila kamera ili tako nešto?

Vjerojatno bi se izgubile i neke od funkcija... Tipa Knock Knock, postavke kamere, gašenje ekrana dok ne gledaš u njega, i tak neke stvari...

Šteta što LG ima tak odvratan software, nije on loš da laaga kao TW od Samsunga i nije napunjen bloatwareom toliko, ali je ružan {#}

Meni se baš sviđa UI od LG-ja, nadam se da će bit kakav launcher da ga stavim na Note 3. Ne znam šta se vama ne sviđa?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
17 godina
neaktivan
Ima li netko preporuku mobitela od 2000 do 2500 kn? Treba biti novi i da se moze kupit kod nas.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

preporuka mobitela do 1500 kn, treba bit novi!pucajte ,hvala (za prijatelja je)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja cu uzimat Lumiu 520.Danas je imao u ruci,no ženska u dućanu nije znala otvorit poklopac da bateriju stavi,a bome nisam ni ja znao haha :D

Kak se to otvara,na koju foru?(edit:skuzio sam,vidio na YT-u)

Mob mi je taman za ruku,lijepo sjedi u ruci,samo sto mi crni poklopac izgleda nekako prejeftino,no to nema veze,tak-tak ide nekakva gel futrola na njega.

Koliko sam ja čuo za mob kazu ljudi da je ok,tak da preporučam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 15:07 (Josip_cobra).
12 godina
neaktivan

S4 je po hardveru jaci, dok je iOS stabilniji i brzi...koji od ova 2 i zasto ?

12 Samsung Galaxy S4
5 iPhone 5
Iron Maiden

0 0 hvala 0
14 godina
imaiden322 kaže...

S4 je po hardveru jaci, dok je iOS stabilniji i brzi...koji od ova 2 i zasto ?

iPhone 5, kako si sam rekao stabilniji i brzi unatoc slabijem hardwareu. Jedino ako ti je premal bi ti preporucio s4.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina

Ja bi radije išao na G2 za tu cijenu...

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,kakva su vaša mišljenja o ovome mobitelu:http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php.Na puno stranica se navodi kao best-buy pa me zanima što o njemu mislite i posjeduje li ga možda tko?Namjena bi mu bila raznolika od slušanja glazbe,Facebook-a,igranja igrica...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

S4 2 puta bolji od iphona..al da,za te pare G2 bolji..

Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
tonix8 kaže...

Cak 2 puta? {#} Ja bi prije uzeo npr Lumiu 820 nego S4 (posjedujem Lumiu 925). Takodjer, uzeo bi prije iPhone 4S nego Galaxy S4...to sto je tebi bolje, ne znaci da je tako nekome drugome...G2 mi takodjer nista ne predstavlja, iako je odlican uredjaj, jer ekran od 5.2 mi ne treba na mobitelu. Argumentiraj nesto da covjek shvati zasto je tebi bolji ;)

13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Cak 2 puta? {#} Ja bi prije uzeo npr Lumiu 820 nego S4 (posjedujem Lumiu 925). Takodjer, uzeo bi prije iPhone 4S nego Galaxy S4...to sto je tebi bolje, ne znaci da je tako nekome drugome...G2 mi takodjer nista ne predstavlja, iako je odlican uredjaj, jer ekran od 5.2 mi ne treba na mobitelu. Argumentiraj nesto da covjek shvati zasto je tebi bolji ;)

Ma ti bi prije uzeo i Lumiu 520 nego S4. Usporedbe su ti u najmanju ruku smješne.

Sva rasprava S4 vs iP5 se svodi na iOS vs Android i to je početak svake daljnje rasprave. Tema prožvakana već milijun i šestopedeset tisuća sedamsto četrdeset i dva puta.

Ako oš iOS, uzmi iP5, ako oš Android, uzmi S4. Oba su vrhunska, a zna se zašto ljudi uzimaju jedan, odnosno drugi OS.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
MatijaZG kaže...
tonix8 kaže...

Pa G2 je najjači od svih ovih uređaja, i to po svemu. Pričamo o iP5, a ne 5S.

12 godina
EchoOne kaže...

Ma ti bi prije uzeo i Lumiu 520 nego S4. Usporedbe su ti u najmanju ruku smješne.

Sva rasprava S4 vs iP5 se svodi na iOS vs Android i to je početak svake daljnje rasprave. Tema prožvakana već milijun i šestopedeset tisuća sedamsto četrdeset i dva puta.

Ako oš iOS, uzmi iP5, ako oš Android, uzmi S4. Oba su vrhunska, a zna se zašto ljudi uzimaju jedan, odnosno drugi OS.

Naravno...meni je smjesno sto on usporedjuje S4 i iPhone 5...netko tko dolazi pitati na forum koji je bolji, sigurno nije takav korisnik kojem treba otvorenost Android sustava...Zato sam napisao da bi ja osobno uzeo Lumiu.

lllnuclearlll kaže...
MatijaZG kaže...
tonix8 kaže...

Pa G2 je najjači od svih ovih uređaja, i to po svemu. Pričamo o iP5, a ne 5S.

Ma shvacam...po specifikacijama je jaci, ali koji je kvalitetniji?

14 godina
odjavljen
Ma tko preferira jednostavnost i zatvorenost i ko ne voli prckanje po sustavu neka uzme Windows phone, ima dobrih mobitela za uzeti (Lumia 920/Ativ S)

Tko voli kostumizaciju, ko voli prckanje i slobodu, otvoreni sustav neka uzme android.

A iOS mi se ne sviđa nimalo, ima sucelje za malu djecu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice