Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.926.153
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
robi4never kaže...

Ja da sam na tvojem mjestu, ustedio bih jos barem 200-300kn pa nabavio malo bolji mob, jer mozda neces biti zadvoljan s ovime sta kupis, to je samo moje misljenje.

ma mobitel kupuje stara ne ja, njoj doslovno treba mob za pozive, poruke i tu i tamo da pročita koji mail, tako da mislim da će joj LG biti i više nego dobar.

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ljudi kupujem si laptop u HR, posto sam iz BiH vratit cu PDV,to ce biti nekih 1000-1300 kuna :D 

pa me zanima koji je mobitel najbolje uzeti za te novce,mislim naravno na polovne modele,naravno min. da je 4.0 ekran,a volio bi i veci,ali to su vecinom stariji modeli,poa ne znam koliko su podrzani,recimo Desire X i Sensation,koji je ipak stariji,,valjda kuzite o cemu pricam...

Ja sam gledao: Desire X,Sensation,Sensation XL,Galaxy S3 mini...

0 1 hvala 0
17 godina
ja čovjek kaže...

Trebam novi mobitel, 2 - 2,5k kn. Kupio bih nexus 5 ali neznam kako, ima li neki slični mobitel unutar budžeta koji bi mi preporučili? Ekran bi barem 4inch, može i veće. Baterija ako izdrži cijeli dan (20 sati) to je više nego kaj trenutno imam. OS android >=4.0, barem 3G, 3,5mm slušalice, GPS, bluetooth, WiFi i utor za microSD su obavezni.

Nexus 4 možeš dobit za cca. 2300kn na mobileshop.eu. U tom cjenovnom razredu je best buy ako ne možeš do nexusa 5 s play storea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 15:05 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan

U obzir definitvno dolaze i rabljeni i kineski mobiteli.

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, imam lumiu 610 i nisam bas zadovoljan windows sustavom, tako da trazim neki android(moze i polovni) do 1000 kn.

Za sad mi se najboljim izborom čini s2 ali i dobri su: htc sensation, lg optimus l7, lg 2x, gigabyte gsmart gs202, huawei y300... Šta vi kažete šta da uzmem? Kamera mi nije uopće važna, važno je da ima display što veći. 

0 1 hvala 0
14 godina
S2 definitivno ako nades.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
13 godina
neaktivan

pozz ekipa!

best buy do 1000 kn? može novo ili rabljeno, sa njuškala, ili od negdi drugo... sve opcije otvorene 

zahvaljujem

0 2 hvala 0
17 godina
heisenberggggg kaže...

pozz ekipa!

best buy do 1000 kn? može novo ili rabljeno, sa njuškala, ili od negdi drugo... sve opcije otvorene 

zahvaljujem

Pročešljaj malo zadnje dvije stranice teme, svaki dan se ovo prožvače jedno 20 puta...

Lumia 520 ili Huawei Y300

Za rabljeno si najbolje sam vidi na njuškalu što ti odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 19:35 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan

evo i mene ekipa

nakon puno gledanja videa i dvoumljenja izmedu z1 i g2 pala je odluka na g2 jer ima izrazenije i meni bolje boje , ai kako vidim po ovome i bolju

anyway znam da ovaj ima 16 gb i nema mogucnost nadogradivanja ali ne planiram imat sto aplikacija nego potrebnih tako da ako ih imam 10-15 uvrh glave i mom frendu koji ima s3 mu dosta vec godinu i nesto dana

baterija mu je jedna od najboljih sto je meni i bitno 

full hd camera 60 fps meni super 

2,2 quad core,2 gb rama ( to mi najbitnije )

4g mreza za buducnost , nista mi ne znaci ali dobro je imati

Planiram ga uzet na pretplatu u tele 2 sta kazete? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Z1 je dobio veći update za kameru i dosta toga je za klasu bolje nego prije. Tako da ti je taj video outdated i ne pokazuje realnu situaciju.. Pogledaj videe poslije cca 30.10. koji su snimljeni. Mislim da je update bio oko 20 i nekog listopada, ne znam točno. Googlaj ;)

Al to ne umanjuje vrijednost G2 kamere niti išta loše kažem, samo da provjeriš kameru još jednom ako te baš zanima ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 20:15 (EchoOne).
16 godina
neaktivan

pozdrav, može neka preporuka za mobitel do 2600kn, te ako ima tko šta za ponuditi oko te cijene? hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Z1 je dobio veći update za kameru i dosta toga je za klasu bolje nego prije. Tako da ti je taj video outdated i ne pokazuje realnu situaciju.. Pogledaj videe poslije cca 30.10. koji su snimljeni. Mislim da je update bio oko 20 i nekog listopada, ne znam točno. Googlaj ;)

Al to ne umanjuje vrijednost G2 kamere niti išta loše kažem, samo da provjeriš kameru još jednom ako te baš zanima ;)

pa to mi je glupost kad software odlucuje o kvaliteti snimanja a kamera je stvarno extra na z1 al opet ako zavisi o programu a ne o kameri onda je za mene glupo, ali najbitnije baterija da traje,lako poslje se mijenjam s nekim za z1 ako me ovaj lg iznevjeri ...

I DA KOJI JE TO  SABAN KOJI SVIMA LUPA TD-ove 

16 godina
tarantula6 kaže...

pozdrav, može neka preporuka za mobitel do 2600kn, te ako ima tko šta za ponuditi oko te cijene? hvala

Note 2, S3, Nexus 4, One X, 4xHD, xperia Z, pa sad ti biraj koji ti se najvise svida.

:D
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
EchoOne kaže...

pa to mi je glupost kad software odlucuje o kvaliteti snimanja a kamera je stvarno extra na z1 al opet ako zavisi o programu a ne o kameri onda je za mene glupo, ali najbitnije baterija da traje,lako poslje se mijenjam s nekim za z1 ako me ovaj lg iznevjeri ...

I DA KOJI JE TO  SABAN KOJI SVIMA LUPA TD-ove 

Pa softver mora obraditi sliku jednom kad se uslika? Zato i jesu slike na OEM ROM-ovima dosta bolje nego primjer na AOSP based ROMovima.. Samsung koristi senzore od Sonya pa je krajnji rezultat dosta bolji kod Samsunga..

Za šabane se ne sekiraj, otkad su ukinuli da se vidi lista TU/TD, broj takvih se udeseterostručio.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Pa softver mora obraditi sliku jednom kad se uslika? Zato i jesu slike na OEM ROM-ovima dosta bolje nego primjer na AOSP based ROMovima.. Samsung koristi senzore od Sonya pa je krajnji rezultat dosta bolji kod Samsunga..

Za šabane se ne sekiraj, otkad su ukinuli da se vidi lista TU/TD, broj takvih se udeseterostručio.

aha, nzm u tele 2 jos nema ponude za z1 al i oni su poceli ko samsung.. sony z,z1,z ultra ali definitivno mi se svida sto ide pod vodu ..opet sam u dvoumici

14 godina

jedno kratko pitanje:

šta kupiti?

1 Jiayu G4T Basic za 1500kn
0 Cubot gt99 za 1300kn
2 nešto treče

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta kazete ?

ja mislim lg g2 najbolji,Z1 nazalost nema u tele 2 ponudi {#}

10 LG G2
2 HTC ONE
3 Samsung galaxy s4
0 Xperia Z
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Ja osobno bi isao na One, isprobao sam mnoge mobitele, a mnoge i koristio barem mjesec dana, i taj mobitel je stvarno ostavio dojam na mene. Inace preferiram iPhone al One je jedini uredaj koji bi imao umjesto iPhona. Jedini raog zbog kojeg sam ga mjenjao su problemi koji su vjerojatno do sada rijesni. G2 je super uredaj, odlican ekran, super kamera itd. Ali ta plastika, meh. Meni to jednostavno ne pase i jos mi je lg-ev ui ruzan. Uglavnom on bi meni bio na drugom mjestu dok bi mi s4 i XZ dijelili 3. Mjesto. Sve u svemu ja bih isao na One jer mi najbolje pase od dizajna, do ekrana, do software, do zvucnika...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
Pezer kaže...

Ljudi kupujem si laptop u HR, posto sam iz BiH vratit cu PDV,to ce biti nekih 1000-1300 kuna :D

pa me zanima koji je mobitel najbolje uzeti za te novce,mislim naravno na polovne modele,naravno min. da je 4.0 ekran,a volio bi i veci,ali to su vecinom stariji modeli,poa ne znam koliko su podrzani,recimo Desire X i Sensation,koji je ipak stariji,,valjda kuzite o cemu pricam...

Ja sam gledao: Desire X,Sensation,Sensation XL,Galaxy S3 mini...

S2 moja preporuka.

CroNk3r kaže...
tarantula6 kaže...

Note 2, S3, Nexus 4, One X, 4xHD, xperia Z, pa sad ti biraj koji ti se najvise svida.

Slazem se, samo One X i LG 4X nebi stavio u izbor.

17 godina

LG G2 - Snapdragon 800, kamera sa OIS-om, mali bezeli, 3000mAh baterija...

+
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 1:16 (XXX-Man).
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ja osobno bi isao na One, isprobao sam mnoge mobitele, a mnoge i koristio barem mjesec dana, i taj mobitel je stvarno ostavio dojam na mene. Inace preferiram iPhone al One je jedini uredaj koji bi imao umjesto iPhona. Jedini raog zbog kojeg sam ga mjenjao su problemi koji su vjerojatno do sada rijesni. G2 je super uredaj, odlican ekran, super kamera itd. Ali ta plastika, meh. Meni to jednostavno ne pase i jos mi je lg-ev ui ruzan. Uglavnom on bi meni bio na drugom mjestu dok bi mi s4 i XZ dijelili 3. Mjesto. Sve u svemu ja bih isao na One jer mi najbolje pase od dizajna, do ekrana, do software, do zvucnika...

vidim s4 vodi.imo ga u ruci , a frend ima s3 godinu dana i imam xy sati na njemu..mogu reci samo da su dodali neke stvari i tjt, jedino bitno za mene je jaca baterija .. eto fala bogu u razredu imam priliku probat xperia z , htc one, s3 , s4 vec jesam samo lg g2 nemam gdje -.- ...ma svi su od plastike ti mobovi,nek ti padne na rub iz dzepa il dok pricas ode sve u pm ,tako bolje da gledam nekedruge stvari jer mi izgled ne igra ulogu osim iphone 4s za mene stvarno savrsen svida mi se dizajn i u ruci ti sjedi,,fluidan,nije ni velik ni mal nego tamam, al vrijeme ga vec gazi :S

14 godina
Gle moje osobno misljenje je da je One nekako najbolje zaokruzen paket i ja bi uzeo njegao. Inace ako ti pase 4s uzmi njega, ja ga imam i zadovoljan sam. Star je sad vec 2 god ali i dalje radi odlicno, brzo i bez stekanja.
15 godina

Memorija, kvaliteta prikazan hd clipova, fotografija na zaslonu, brzina surfanja internetom i kvaliteta otvaranja browsera i stranica, a i video zapis je pozeljan da bude fluidan, kvalitetan.

GAMER
12 godina
neaktivan

htc one v

huawei ascend g510

hzawei y300

koji od navedenih mobitela preporucuje te da kupim, do sada sam bio zagrijan za htc ali kad sam vidio da je huawei toliko bolji i ekran puno veci poceo sam se predomisljat, do sada nitko od mojih prijatelja ni ja nismo imali huawei pa tako da neznam kvari li se i kako radi po forumima ih hvale pa sad neznam zanima me vase misljenje meni je trenutno za oko zapeo g510 a sutra idem u kupovinu pa ako moze prijedlog vas koji je bolji i zbog cega

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

sta kazete ?

ja mislim lg g2 najbolji,Z1 nazalost nema u tele 2 ponudi {#}

lg g2 8 vote WIN! {#}

njega sam i htio uzet jedina mana sto ne ide pod vodu za mene ... kad ga uzmem javim vam :D

14 godina
Virus_sc kaže...

htc one v

huawei ascend g510

hzawei y300

koji od navedenih mobitela preporucuje te da kupim, do sada sam bio zagrijan za htc ali kad sam vidio da je huawei toliko bolji i ekran puno veci poceo sam se predomisljat, do sada nitko od mojih prijatelja ni ja nismo imali huawei pa tako da neznam kvari li se i kako radi po forumima ih hvale pa sad neznam zanima me vase misljenje meni je trenutno za oko zapeo g510 a sutra idem u kupovinu pa ako moze prijedlog vas koji je bolji i zbog cega

Najbolji izbor bi ti bio g510.

12 godina
neaktivan

evo ljudi dosla mi je nova ponuda za mob, pa predlozite nesto:D

.. pisite neke sugestije zasto ovaj, a zasto ovaj.. puno hvala

2 Samsung galaxy s4 active
3 sony xperia z
11 htc one
0 samsung galaxy s4 mini
1 -cijena samsung galaxy s4 lte

0 1 hvala 0
14 godina
4meho kaže...

evo ljudi dosla mi je nova ponuda za mob, pa predlozite nesto:D

.. pisite neke sugestije zasto ovaj, a zasto ovaj.. puno hvala

Kratko i jasno, One.
13 godina
neaktivan

Moze preporuka mobitela cijene do 1000kn (stroga gornja granica :D ), bitno je da je kamera dobra, solidan procesor i Android platforma...

15 godina
neaktivan
acmHR kaže...

Moze preporuka mobitela cijene do 1000kn (stroga gornja granica :D ), bitno je da je kamera dobra, solidan procesor i Android platforma...

Huawei Y300

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice