Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.542.770
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Lijep pozdrav svima...evo bacam se na kupnju novog mobitela pa bi vas molio da mi preporučite jedan od sljedećih koji je po vašem mišljenju boji: 1. Huwai Ascend P6

2. Samsung Galaxy S4 mini

3. Apple Iphone 5C

Uglavnom, u t-mobile u grupnoj tarifi 450kn, sva tri uređaja otprilike koštaju jednako +-200kn, htio bi čuti vaše komentare na te uređaje iako sam već sam dosta istražio (gsm arena) za svakog ponaosob. Puno hvala.

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, 

brat kupuje mob do 1600kn, android ili wp8.

Za sad najbolje sto sam nasao je novi Samsung Ativ S za 1600 s postarinom s computer universe-a.

Ima tko bolji prijedlog, sta se od androida najbolje moze dobiti za te pare ili ako ima koji bolji wp8, gledao je lumiu 820, al nije mu potrebna neka pretjerana kamera, a i vise mu pase da je veci ekran tak da je ativ za sad prvi izbor.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
CroNk3r kaže...

Pozdrav, 

brat kupuje mob do 1600kn, android ili wp8.

Za sad najbolje sto sam nasao je novi Samsung Ativ S za 1600 s postarinom s computer universe-a.

Ima tko bolji prijedlog, sta se od androida najbolje moze dobiti za te pare ili ako ima koji bolji wp8, gledao je lumiu 820, al nije mu potrebna neka pretjerana kamera, a i vise mu pase da je veci ekran tak da je ativ za sad prvi izbor.

Za 1600kn taj Samsung je super telefon.

13 godina

Pa da, za 1600 nov uređaj je super. Na njuški lg optimus 4x ili htc one x ako uleti je također neloše.

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Pa da, za 1600 nov uređaj je super. Na njuški lg optimus 4x ili htc one x ako uleti je također neloše.

po 4xHD sam prckao i moram reci da je uredaj razocaravajuc, sad ne znam dal je to zbog tegre ili zbog LG-a, ako je zbog tegre onda mogu odmah i one x otpisati.

Cak bi se usudio reci da je 4xHD gori od s2 kojeg sam prije imao po fluidnosti.

(s3 je fluidniju od 4xHD kao i nexus 4 kojeg sad imam.)

12 godina
hrčak kaže...

Onda šta meni na kraju preporućujete uzimam na firmu do 1500 kn onda dok se oduzme ispade oko 1100kn 

Bump

13 godina

Isplati li se HTC One X (16GB, sa garancijom još pola godine) dati za Acer Aspire 5737z?!?

H3rc0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel se isplati galaxy 4 mini, po performansama i po cijeni? Jel vidljiva razlika između 250 ppi i 350 ppi?

Extra wurst

0 0 hvala 0
14 godina
1Portos2 kaže...

Lijep pozdrav svima...evo bacam se na kupnju novog mobitela pa bi vas molio da mi preporučite jedan od sljedećih koji je po vašem mišljenju boji: 1. Huwai Ascend P6

2. Samsung Galaxy S4 mini

3. Apple Iphone 5C

Uglavnom, u t-mobile u grupnoj tarifi 450kn, sva tri uređaja otprilike koštaju jednako +-200kn, htio bi čuti vaše komentare na te uređaje iako sam već sam dosta istražio (gsm arena) za svakog ponaosob. Puno hvala.

P6 ili 5C

Znaci ako preferiras iOS onda 5C.

ako preferiras Android onda P6.

Ja sam inace puno vise koristio android, ali da sam u tvojoj situaciji uzeo bi 5C.

H3rc0 kaže...

Isplati li se HTC One X (16GB, sa garancijom još pola godine) dati za Acer Aspire 5737z?!?

Ako ti treba mobitel vise od laptopa, isplati se.

Extra protection kaže...

Jel se isplati galaxy 4 mini, po performansama i po cijeni? Jel vidljiva razlika između 250 ppi i 350 ppi?

Mozes dobiti bolji uredaj. Jedino ako ne zelis veliki mob.

Golim okom ne!

13 godina
neaktivan

Golim okom ne!

Koji npr? Do 2500 kn preko njuškala trebam, nikako preko.

Extra wurst
16 godina
Extra protection kaže...

Golim okom ne!

Za te pare mozes dobiti i S3(obicni, ne mini), note 2, one x, 4xHD, nexus4, mozda i xperiu z ako naletis sve quad core za razliku od dual core s4 mini.

14 godina
Extra protection kaže...

Golim okom ne!

Nexus 4, Optimus G, S3 LTE, Note 2, Xperia Z, iPhone 5

11 godina
neaktivan

Kupio bih neki smartphone do oko 1000 kn.

Za igranje igrica.

Neka bude što veći zaslon, bolja kamera i neka ima wifi.

Po mogućnosti da bude dostupan u t-mobileu ili vipu na bonove.

Može i tablet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:26 (cdinamo).

0 0 hvala 0
17 godina
cdinamo kaže...

Kupio bih neki smartphone do oko 1000 kn.

Za igranje igrica.

Neka bude što veći zaslon, bolja kamera i neka ima wifi.

Po mogućnosti da bude dostupan u t-mobileu ili vipu na bonove.

Može i tablet.

Malo si prezahtjevan za 1000kn. Huawei Y300 ti jedino mogu preporučit, al sad koliko ćeš se naigrati na tome, ne znam. Ako se možeš protegnut do GSmart Aku A1 bi bilo bolje, ali opet ne očekuj da ćeš igrati najnovije bijesne igrice. Konkretno neke nećeš moći ni instalirati zbog nedostatka memorije za aplikacije. A ako se baš želiš kvalitetno igrati na mobitelu najjeftinije što možeš trenutno proći je Nexus 4 za nekih 2300kn. Što se tiče tableta, o tome ti nemam pojma...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:42 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan

A što mi možeš reć o nokia lumia 520

17 godina
cdinamo kaže...

WP8 ti nije nema asortiman igara kao Android. Ali za taj novac, 520ica je odličan telefon. Ali recimo Aku A1 zadovoljava više potrebe onog što si napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:03 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
cdinamo kaže...

WP8 ti nije nema asortiman igara kao Android. Ali za taj novac, 520ica je odličan telefon.

Pa zato i pitam možda on ima bolje za 512 mb rama

11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
cdinamo kaže...

WP8 ti nije nema asortiman igara kao Android. Ali za taj novac, 520ica je odličan telefon. Ali recimo Aku A1 zadovoljava više potrebe onog što si napisao.

A di ima za kupit taj aku a1? jel ima u t-mobileu ili vipu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:05 (cdinamo).
11 godina
neaktivan

Gledam na youtubeu  

, to su sasvim solidne igre...

1 0 hvala 0
17 godina
cdinamo kaže...

Gledam na youtubeu  

Pa nisam rekao da nisu, ali asortiman nije kao na Androidu. Ako ti odgovara super. Također mislim da ćeš sve igre za WP morati kupiti. Mislim i na Androidu su na prodaju, ali može se naći i "ispod pulta". Za WP nisam siguran...

Na Vip i Tmobile zaboravi. Imaju preskupe uređaje i jeftinije se da naći u dućanu/njuškalu/EU

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:34 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
cdinamo kaže...

Gledam na youtubeu  

Pa nisam rekao da nisu, ali asortiman nije kao na Androidu. Ako ti odgovara super. Također mislim da ćeš sve igre za WP morati kupiti. Mislim i na Androidu su na prodaju, ali može se naći i "ispod pulta". Za WP nisam siguran...

Na Vip i Tmobile zaboravi. Imaju preskupe uređaje i jeftinije se da naći u dućanu/njuškalu/EU

Pa Lumia 520 je najeftinija u vipu za 1100 kn !

Prestigio multipad 8 ultra duo
14 godina
lllnuclearlll kaže...
cdinamo kaže...

Gledam na youtubeu  

Ovo je dosta teski izbor, po meni je bolji mobitel Lumia ali andorid ima vise igara iako se wp8 sve vise puni i mnogi veci titlovi su to. Osim tog Lumia je manja (a isti ekran), meni ljepsa, nesto jaca, nesto bolja kamera, vise memorije. I u vipu i tmobilu je lumia bas najjeftinija, 1100kn. Jedino u edigitalu dode jednako i otkljucana je, pa sad biraj sta ti je draze, otkljucani uredaj, ili "pouzdanija" trgovina.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina
neaktivan

Koji je od ova 2 mobitela bolji izbor? Meni se čini LG zbog većega ekrana i bljeskalice, ali ima manje rama nego Young. Ostatatak mi izgleda poprilično jednako.

11 LG Optimus L4 II E440
0 Samsung Galaxy Young S6310
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 1:58 (Balvan8).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa, imam pitanje za vas.

Buraz oce nabavit neki mobitel do 1000kn i znam da huawei y300 ulazi u krug, ali on bi takodjer i neki kineski uzeo u obzir, bitno mu je da ima bljeskalicu, da je dobra kamera i da je ekran max 4,7"

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Koji je od ova 2 mobitela bolji izbor? Meni se čini LG zbog većega ekrana i bljeskalice, ali ima manje rama nego Young. Ostatatak mi izgleda poprilično jednako. 

Ja da sam na tvojem mjestu, ustedio bih jos barem 200-300kn pa nabavio malo bolji mob, jer mozda neces biti zadvoljan s ovime sta kupis, to je samo moje misljenje.

-----

No mene zanima dali je itko probao psx/ps1 emulator na Gigabyte GSmart, jer vidim da ima multi-touch i dosta dobre specifikacije, a nemogu nac nigdje na netu / youtube-u nista u emu-u. Pa ako bi netko htio isprobati, bio bih mu zahvalan!

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
13 godina
neaktivan

Nije malo čudno igrati na lumia modelima jer ekran nije u centru mobitela, već malo gore?

Extra wurst

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

boljeg od y300 u toj cijeni tesko mozes naci...y300 definitvno :) a i on ti je kineski....

12 godina
neaktivan
1Portos2 kaže...

boljeg od y300 u toj cijeni tesko mozes naci...y300 definitvno :) a i on ti je kineski....

Gigabyte gsmart roma r2 ?

Skoro po svemu bolja , a isto za 1100 kn

Prestigio multipad 8 ultra duo
15 godina
neaktivan

Trebam novi mobitel, 2 - 2,5k kn. Kupio bih nexus 5 ali neznam kako, ima li neki slični mobitel unutar budžeta koji bi mi preporučili? Ekran bi barem 4inch, može i veće. Baterija ako izdrži cijeli dan (20 sati) to je više nego kaj trenutno imam. OS android >=4.0, barem 3G, 3,5mm slušalice, GPS, bluetooth, WiFi i utor za microSD su obavezni.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice