Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.120.801
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Sleme kaže...

Može li se naći iPhone 4 na njuškalu za 1000 kn sa garancijom i da je sve uredu s njim ?

Teško zato jer su Applovci strašno umišljeni, a i to najčešće prodaju neki klinci koji ga cijene i do 3000kn (WTF?!). {#}

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

jel sigurno kupiti novi mob preko njuškala ( prodavač Istra-mobi ), mislim konkretno lg 4X HD za 2000 (garancija 12 mjeseci)

jel netko imao slična iskustva ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
VILLA18900 kaže...

800 najvise s garancijom  a u tom rangu je i huawei y300 ili prestigio

Znaci nekih 700 kn bi vrijedio da je full ocuvan?? Vidim da je hardwerski dobro potkovan no da li je to tako  i u praksi?,kakv je softwer?? Prestigio nebi a ovaj huawei vidim da se cijene vise od 700 kn polovni...{#}

Tih 700kn vrijedi al vise od toliko sigurno ne

14 godina
Skansi kaže...

jel sigurno kupiti novi mob preko njuškala ( prodavač Istra-mobi ), mislim konkretno lg 4X HD za 2000 (garancija 12 mjeseci)

jel netko imao slična iskustva ?

Uzmes kod tipa zelja98 tu je strbi pisao da je vec puno mobitela uzeo kod njega i nikad problema

12 godina
neaktivan

Puno samse toga načito na ovoj temi....

Inače ja bihsi htjeo kupiti neki solidan mobitel do 1000 kn.

Može biti i sa njuškala , ali barem 1 godina garancije.

Dobijo sampuno preporuka i savjeta i svega.

Na kraju mism da ću uzeti Huawei ascend y300.

Ali prije toga nažalost da bih si mogao uzeti ovaj mob moram prodati svoj tablet.

Toliko jdva cekam kupiti i isprobati ovaj mob da sam svoj tablet prestigio multipad 8 ultra duo spustio na 800 kn.

Sad imate li vi još kakvih prijedloga za mene šta da radim šta da kupim ??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Puno samse toga načito na ovoj temi....

Inače ja bihsi htjeo kupiti neki solidan mobitel do 1000 kn.

Može biti i sa njuškala , ali barem 1 godina garancije.

Dobijo sampuno preporuka i savjeta i svega.

Na kraju mism da ću uzeti Huawei ascend y300.

Ali prije toga nažalost da bih si mogao uzeti ovaj mob moram prodati svoj tablet.

Toliko jdva cekam kupiti i isprobati ovaj mob da sam svoj tablet prestigio multipad 8 ultra duo spustio na 800 kn.

Sad imate li vi još kakvih prijedloga za mene šta da radim šta da kupim ??

Nesta bolje i 1god garancije neces naci za 1000kn od toga huawei jedino za nekih 1100-1200 xperia arc ili htc sensation ili xperia p ako naletis. Al bolje daj jos tih 200 kn i odma uzmi bolji mob kad vec kupujes nego da se zajebes kao ja

14 godina
protjeran
VILLA18900 kaže...

ok,taman sam ga za toliko i nasao pa budem vidio sta ce bit s njim...Hvala...{#}

Deawood kaže...

Samo što je stvar da za 700kn može naći samo sa razbijenim staklom, nema garanciju i zaključan je na vanjsku mrežu LoL

Najbolje bi bilo da si naruči sa Ebaya.

Nasao sam poptpuno ispravan i ocuvan ali treba to vidit kad rijesit jer mi je od kolege kojeg radi stalno...Mislis da se inace ne moze naci za te novce,da vrijedi vise ili nesto trece???

zanima me kakav mu je hardwer da li se moze poigrat na njemu te kakav je softwer i da li ima dobru podrsku???

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 23:08 (Tomo53nja).
14 godina
odjavljen
Tomo53nja kaže...
VILLA18900 kaže...

ok,taman sam ga za toliko i nasao pa budem vidio sta ce bit s njim...Hvala...{#}

Deawood kaže...

Samo što je stvar da za 700kn može naći samo sa razbijenim staklom, nema garanciju i zaključan je na vanjsku mrežu LoL

Nasao sam poptpuno ispravan i ocuvan ali treba to vidit kad rijesit jer mi je od kolege kojeg radi stalno...Mislis da se inace ne moze anci za tenovce,da vrijedi vise ili nesto trece???

zanima me kakav mu je hardwer da li se moze poigrat na njemu te kakav je softwer i da li ima dobru podrsku???

Nisam čitao od početka pa sam izmješao tu Xperiu i iPhone, zanemari.

12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
VILLA18900 kaže...

Deawood kaže...

Nasao sam poptpuno ispravan i ocuvan ali treba to vidit kad rijesit jer mi je od kolege kojeg radi stalno...Mislis da se inace ne moze anci za tenovce,da vrijedi vise ili nesto trece???

Hardwer mu je solidan i najvise je koristan za multimediju a za neke jace igre nista od toga.Sto se tice podrske zadnja mu je ics i trenutno zadnja al kako sam cuo da uzasno steka al to nece biti problem nakon rootanja i custom roma. Bolje uzmi huawei y300 o kojem svi govore bar je noviji ,ekran veci al ne puno bolji i noviji android al slaba podrska

17 godina
neaktivan

Ne bih polovni. Dvojim između ova dva koja sam naveo.

Molio bih one koji su isprobali ova dva navedena mobitela da daju svoje mišljenje.

Meni se čini da je ovaj Alcatel bolji, ali opet je bolje da drugi koji su koristili ovaj Alcatel i navedeni LG da daju svoje mišljenje i svoj savjet.

12 godina
neaktivan
Mandak kaže...

Ne bih polovni. Dvojim između ova dva koja sam naveo.

Molio bih one koji su isprobali ova dva navedena mobitela da daju svoje mišljenje.

Meni se čini da je ovaj Alcatel bolji, ali opet je bolje da drugi koji su koristili ovaj Alcatel i navedeni LG da daju svoje mišljenje i svoj savjet.

Koristio sam l7 i totalno sranje od moba osim velicine ekrana sto zadovoljava ostalo je koma toliko od mene...

13 godina

al lg optimus 4X HD novi za 2000 meni je to malo sumnjivo , inače kod svih prodavača cijena je stotinjak kuna vise manje, pa me to čudi jer mobitel u tele 2 košta 3000, u slobodnoj prodaji 3700 ?!

0 0 hvala 0
14 godina
Skansi kaže...

al lg optimus 4X HD novi za 2000 meni je to malo sumnjivo , inače kod svih prodavača cijena je stotinjak kuna vise manje, pa me to čudi jer mobitel u tele 2 košta 3000, u slobodnoj prodaji 3700 ?!

Kakve to veze ima ako ga oni ne kupuju u slobodnoj prodaji nego za koju stoticu na pretplati?

Bila je njemu prvo cijena oko 3000kn, ali kada nema interesa pada cijena, vrlo jednostavno.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina

ok, jos me samo zanima taj prodavač , mobi-istra-mobi , jel sigurno to? taj mobitel nema kod zelje98 ili kako vec, ima jos od "sigurna kupnja","pro mobile" , "top mobile" i "exklusive mobile" al su nesto skuplji... mene konkretno zanima ta istra-mobi , jel imao netko iskustava s njom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skansi kaže...

Meni je lik nudio starog mjesec dana za 1600kn i da sam bio pri novcu nebi okljevao

17 godina

NAkon što sam obišao sve duačne s mobitelima u Hrvatskoj, i nakon što sam svaki pošteno isprobao (jedno pola sata čačkanja po njemu, što se uglavnom nije sviđalo trgovcima {#}), napokon sam odlučio se za svoj sljedeći mobitel.

Prestigio pap5430. Mobitel mi djeluje kvalitetno izrađen, a ono malo igri što sam skinuo i probao, nije uopće trzalo. Slikanje po dučanu mi se čini ok, iako sam čitao da je to najveća boljka uređaja.

Plus je što još, navodno, uz uređaj dođe i futrola...

Mob je anručen, dolazi u ponedeljak, javim se s dojmovima, i posebna HVALA svim dečkima koji su mi davali savjete, bilo tu, bilo na PP...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledam ovaj Huawei Ascend W1, ista je cijena kao Alcatel X'Pop, ima dobre osobine, ali nije Android nego Windows 8. Je li netko imao iskustvo s ovim mobitelom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Sleme kaže...

Može li se naći iPhone 4 na njuškalu za 1000 kn sa garancijom i da je sve uredu s njim ?

samo u snu :)

Zašto bi mobitel koji i nakon 3 godine prima update na najnoviju verziju software-a koštao 1000 kuna?

12 godina
neaktivan
cedevita od limuna kaže...
strbi kaže...
Sleme kaže...

samo u snu :)

Zašto bi mobitel koji i nakon 3 godine prima update na najnoviju verziju software-a koštao 1000 kuna?

Uvijek se moze naci za 1000kn kao sto sam ja imao prilike uzeti al nisam

15 godina
neaktivan
Skansi kaže...

ok, jos me samo zanima taj prodavač , mobi-istra-mobi , jel sigurno to? taj mobitel nema kod zelje98 ili kako vec, ima jos od "sigurna kupnja","pro mobile" , "top mobile" i "exklusive mobile" al su nesto skuplji... mene konkretno zanima ta istra-mobi , jel imao netko iskustava s njom?

Kupila ja od njega HoX i sve prošlo u redu. Novo, račun, garancija.

Preporuka od mene u svakom slučaju {#}

17 godina

Može prijedlog novog mobitela (VIP mreža) do nekih 1.200-1.500 kn za sam uređaj, možda nešto u rangu Samsung mini 2?

Koliko je on uopće dobar? Baš i ne pratim tržište mobitela.{#}

Može popis mobitela u toj cjenovnoj klasi, da vidim što mi se od njih više sviđa?

Još ću vidjeti hoće li ga supruga dobiti ili sin (14 g.). {#}

Produžujem pretplatu, pa da uzmem nešto novije i bolje (Android) od postojećeg vulgatis (no touch) mobitela.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima, molio bih preporuku mobitela za slusanje glazbe.

Osim zvanja i slanja pokojeg sms-a jedino jos sto trazim od mobitela jest da moze kvalitetno reproducirat glazbu.

Znaci mobitel koji se kroz zadnjih par godina dokazao po tome pitanju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
irrelevant kaže...

Pozdrav svima, molio bih preporuku mobitela za slusanje glazbe.

Osim zvanja i slanja pokojeg sms-a jedino jos sto trazim od mobitela jest da moze kvalitetno reproducirat glazbu.

Znaci mobitel koji se kroz zadnjih par godina dokazao po tome pitanju.

Ako trazis za glazbu xperia je najbolji i odlican im je onaj walkman apk za glazbu i odlican je osjecaj slusati na njihove orginal sony slusalice

12 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Može prijedlog novog mobitela (VIP mreža) do nekih 1.200-1.500 kn za sam uređaj, možda nešto u rangu Samsung mini 2?

Koliko je on uopće dobar? Baš i ne pratim tržište mobitela.{#}

Može popis mobitela u toj cjenovnoj klasi, da vidim što mi se od njih više sviđa?

Još ću vidjeti hoće li ga supruga dobiti ili sin (14 g.). {#}

Produžujem pretplatu, pa da uzmem nešto novije i bolje (Android) od postojećeg vulgatis (no touch) mobitela.

Po tom pitanju xperia miro ili htc desire c jer su opcenito skupi mob. u vipu

15 godina
neaktivan

Kako da prije kupovine provjerim da li je HTC ONE S sa S3 ILI S4 procesorom?

Da li pise negdje na kutiji?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

Kako da prije kupovine provjerim da li je HTC ONE S sa S3 ILI S4 procesorom?

Da li pise negdje na kutiji?

Evo ova ti je razlika na kutijama:

S4 model je Z520e/Z520m, a na kutiji piše "Processor: Dual Core, 1.5GHz"/"CPU Speed 1.5 GHZ, dual core

S3 model je Z560e, a na kutiji piše "Processor: Dual Core"

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Imam priliku dobiti Galaxy S4 u zamjenu za iPhone 5, moj polovan, njihov nov za 90 eura, isplati li se? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

Pozdrav, 

Imam priliku dobiti Galaxy S4 u zamjenu za iPhone 5, moj polovan, njihov nov za 90 eura, isplati li se? 

Isplatilo bi se da je jedno 400kn, al ovako ne!!!

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Foto95 kaže...

Pozdrav, 

Isplatilo bi se da je jedno 400kn, al ovako ne!!!

Ma ja bi dao max 200 kn,nikako vise

16 godina

Može li mi netko malo pobliže objasnit zašto uzet 820 umjesto 720 (nokia lumia)

Znamda lumia 820 ima 1.5 GHz proc i da ima amoled ekran, ali 720 ima daleko bolju bateriju, bolju prednju kameru i po mom ukusu lijepši dizajn.

Da napadam na lumiu 720 za 2k kuna (ista cijena i za 820)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice