Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.053.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
badboycro kaže...
simeparanoja kaže...

ok xperia p je 100 odmah + 100 mjesecno na tarifi 75 

arc s je 495 odmah + 75kn mjesecno na tarifi 75

i ovako i onako im previse dajes za mobitel a 25kn mjesecno i nije neka razlika s obzirom koji hw dobijas

Problem je sta mora bit revolucija 150  znaci to bi bilo 250kn misecno sta je previse , sta se mene tice i ja bi xperia p najrade

po meni, dugorocno ti je isplativije na xperiu p (25kn razlike) ali tvoj je izbor

btw 150kn + 10kn radijske + ako prekoracis ono sto ti je dano u tarifi

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan

gledaj da sebi uziman pretplatu onda bi bilo tako al posto nisan.. nije isto kad das vise para odma pa onda manje placas kasnije nego kad vise placas kasnije

znaci onda je vjerovatno arc s prolazi 

15 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Koji je od ova dva moba bolji i isplativiji ? HTC one x+ ili samsung galaxy s3? kupio bih mob oko bozica negdje pa pitam koji bi bio bolji izbor....neznam nekako sam vise za htc one x+ jer je nova bat itd

Ja bi uzeo hox +

4 S3
10 One x +
De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Zdravo.. razmisljam oko 2 mobitela.. Samsung Galaxy S3 i iPhone-a 5.. Trebala bi mi dobra kamera, kvaliteta muzike, brzina interneta. Trenutno imam iPhone 4s i najrađe bi uzeo iPhone 5 ali ne zelim se zaletiti. Sto vi mislite? iPhone 5 nisam vidio uzivo, ali SGS3 jesam i imam i pozitivna i negativna misljenja.. Osobno mislim da je ekran od SGS3 prevelik, ali opet je jako dobar mobitel.. Vec sam se navikao na Apple ali svjedno pitam, sto vi mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Setebos kaže...

Zdravo.. razmisljam oko 2 mobitela.. Samsung Galaxy S3 i iPhone-a 5.. Trebala bi mi dobra kamera, kvaliteta muzike, brzina interneta. Trenutno imam iPhone 4s i najrađe bi uzeo iPhone 5 ali ne zelim se zaletiti. Sto vi mislite? iPhone 5 nisam vidio uzivo, ali SGS3 jesam i imam i pozitivna i negativna misljenja.. Osobno mislim da je ekran od SGS3 prevelik, ali opet je jako dobar mobitel.. Vec sam se navikao na Apple ali svjedno pitam, sto vi mislite?

Ja bi isao na SGS3,ali opet....

16 Samsung Galaxy S3
6 Iphone 5
15 godina
neaktivan

Može preporuka nekog pametnog mobitela do 800 kn ? (rabljeni naravno )

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

Jel zna ko jel ovo možda radi na sve mreže?

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 16:40 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte, dvoumim se između Iphonea 5 16GB i Sony Ericsson Xperia T, Cijena Samsung Galaxya SIII je jako skočila u T-mobile-u pa mi se ne da baš dati 5000kn jer su i ova dva mobitela dosta dobra, može i malo obrazloženje zašto baš taj mobitel, hvala unaprijed.{#}

7 Iphone 5 16GB
8 Sony Ericsson Xperia T

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislio sam uzeti samsung galaxy s3 ali sada je u ponudu dosao i iphone 5 pa vise nije sigurno.{#}

Sta vi mislite koji je od ova dva moba bolji i kojeg da uzmem na kraju?
Hvala{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nemaš šta previše razmišljati Samsung Galaxy SIII.{#}

16 godina
neaktivan

SIII od ta 2.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Okej,thx na odgovorima{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Može preporuka nekog pametnog mobitela do 800 kn ? (rabljeni naravno )

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

Jel zna ko jel ovo možda radi na sve mreže?

Potraži htc desire. Što se ovog ascenda tiče prva serija je bila otključana, dalje ne znam.

14 godina

Kolege, zanima me sto mislite o cijeni od 2300kn za novi vakumirani iPhone 4S? Jel bi vrijedilo prodati Xperiu P i doplatiti 200kn za iP4S?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Kolege, zanima me sto mislite o cijeni od 2300kn za novi vakumirani iPhone 4S? Jel bi vrijedilo prodati Xperiu P i doplatiti 200kn za iP4S?

NE.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Gdje si nasao iPhone 4s i jos zapakirani za tu cijenu ? 

Pritisnite HVALA, da i moja zvjezdica bude puna. =)
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Za tu cijenu isplati se. Ako ništa možeš ga prodati za više, i uzeti jači android (one x, one s, itd)

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
assassin.st kaže...

Za tu cijenu isplati se. Ako ništa možeš ga prodati za više, i uzeti jači android (one x, one s, itd)

Jedino ako ce to uraditi isplati se ..

Ali ako ga uzima za sebe po meni je xperia bolja.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan

Vakumirani proda bez problema za 2800. I može opet uzeti xperiu ili jači. {#}

15 godina
neaktivan

Što mislite dečki, jel ima štogod bolje od ovog (za iste novce ili koju kunu više)?
http://www.njuskalo.hr/huawei-mobiteli/huawei-ascend-y-200-u8655-1-oglas-6310548 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok izbor za tu cijenu, eventualno još možeš pogledati samsung mini 2.

15 godina
neaktivan

A mini 2 mi ima premal ekran, zato sam i preskocio produživanje ugovora za internet i čekam nešto drugo. Y200 mi je super kao privremeni dok mi ne sjedne stipendija od županije pa kupim pravi mob. A i moći ću ga prodat za gotovo istu cijenu, bas kao sto i Sonic i danas drži cijenu kao i prije gotovo godinu dana.

15 godina
neaktivan

Ajde svatko po jedan klik barem {#}

7 iPhone 4
12 Lumia 800

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav svima

kroz nekih mjesec dana trebao bi kupiti novi mobitel spreman sam platiti 2300 najvise (kupujem preko njuskala ili foruma) zanima me dali ima nesto bolje od xperie s koja mi je zapela za oko, i koliko je ona dobra? prednosti i nedostatci hvala svima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marinCo23 kaže...

pozdrav svima

kroz nekih mjesec dana trebao bi kupiti novi mobitel spreman sam platiti 2300 najvise (kupujem preko njuskala ili foruma) zanima me dali ima nesto bolje od xperie s koja mi je zapela za oko, i koliko je ona dobra? prednosti i nedostatci hvala svima.

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-oglas-6139227

15 godina
neaktivan

Kupiti samsung galaxy S3 ili cekati nexus 4??

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 17:56 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Kupiti samsung galaxy S3 ili cekati nexus 4??

Ja bi pričekao nexusa.

15 godina
neaktivan

Huawei Ascend G300 ili Prestigio MultiPhone DUO 4300?

SINIŠA VUCO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

G300

15 godina
neaktivan

a zbog cega? 
Prestigio ima bolji procesor i graficku, ekran je IPS također, ali je kod Prestigia 4.3 inča, jedino mi je problem sto nema na internetu dovoljno informacija kakv taj mobitel zaista jest u praksi, bez obzira što je na papiru bolji od Huawei-a 

SINIŠA VUCO
15 godina
neaktivan

Upravo zbog toga, dok ne dođe više informacija/recenzija. Prednost dajem već provjerenom ascendu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice