Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.059.100
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
nido kaže...

Što mislite o motoroli defy mini xt320(http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=MOXT320DEFYMINI) za 800kn...jel ga netko ima,kakva su vaša iskustva,kakve su motorole inače?

Solidan uređaj možda neki best buy do 800kn uz huawei u8650 i još neke. Što se motorole tiče dobra iskustva uglavnom, posebno sa starijim bratom Defy (velika)

@Akiris imaš pp :)

16 godina
neaktivan
maky89 kaže...

trazila sam po stranicama koji je bolji softver android ili bada.....i nemogu nac nist konkretno....mozes li mi reci svoje misljenje zasto je bolji android?

Ovisi kakav si tip korisnika. Android je stvarno stvoren za zahtjevne korisnike, ali Deisre S i dalje ima lošiju bateriju i jako malo interne memorije.

S druge strane BADA OS uopće nije tako loš kao što neki ljudi pričaju, pogotovo sam uređaj Weave 3, koji ima bolji CPU od Desirea, super kameru, ali minus je jednostavno siromašan broj aplikacija same BADA-e ( oko 5000 ). Meni osobno tako nešto ne smeta pošto Weave koristim isključivo za pozive, slušanje muzike, te tu i tamo neko fotkanje. Dok na Desireu S imam oko 100/150 aplikacija, na Weave imam jedno 20ak. Koji god mobitel uzmeš nečeš promašit. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan

wave je jos uvijek kako sma cuo dosta nerazvijen os i ima dosta nedostataka,ljipo izgleda ali ipak i blizu kao nadroid odk je wave 3 premocan po svemu osim po OS

15 godina
neaktivan
kass kaže...

odk je wave 3 premocan po svemu osim po OS

Na strani wave-a su: nešto brži procesor,interna memorija i veći ekran..

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

evo samo da kazem da sam postao vlasnik sony experia s... nezzz ni sam kako sam danas zavrsio sa njom al jbg xD ne bunim se :P

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko si platio?

16 godina

4k

1 2 hvala 1
13 godina
neaktivan

e ovako odlucio sam uzima neo v ali imam sad jedan problem,legle su mi pare na racun i mogu ga uzet ali bi uzeo ako ko zna gdje u sarajevu imaju radnje sa sto duzom garancijom,znam da je u prosjeku 1 godina za nov,nego ako znate da ima neko ko daje vise recite jer radje cu dat malo vise al da sam miran

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kass kaže...

e ovako odlucio sam uzima neo v ali imam sad jedan problem,legle su mi pare na racun i mogu ga uzet ali bi uzeo ako ko zna gdje u sarajevu imaju radnje sa sto duzom garancijom,znam da je u prosjeku 1 godina za nov,nego ako znate da ima neko ko daje vise recite jer radje cu dat malo vise al da sam miran

univerzalno.com...

nazovi i pitaj kolika je garancija..pise za ziralno placanje da je 1 godina,a kad se uzima na rate da su  2 godine..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

tu cu i kupiti nego pitam ako slucajno neko zna neku radnju za kes da daju vise garancije,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kass kaže...

tu cu i kupiti nego pitam ako slucajno neko zna neku radnju za kes da daju vise garancije,

ne vjerujem da ima.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

oke,jer na uni sam gledo pise 6 mjeseci garancije,svejedno nazvacu ih i raspitat se jer je po meni 6 mjeseci malo premala garancija za nov uredjaj

0 0 hvala 0
15 godina

Može preporuka za mob do 1200kn rabljeni?

Evo baš sam frendu predložio da uzme Samsung i9000 umjesto iPhonea 3GS, našao mu za 1200kn, mob je kao nov s garancijom, sutra idemo po njega.

Dal bi to bila dobra kupnja il ima nešto bolje za te pare? Inače imao sam i ja taj prije iphone četvorke i bio mi je odličan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
David87 kaže...

Dal bi to bila dobra kupnja il ima nešto bolje za te pare? 

Nek uzme, to je dobar izbor. {#} 

13 godina
neaktivan

Uzeo sam nedavno tele2 revoluciju tarifu (zbog neograničenih razgovora), ali trenutno nemam mobitel s kojim bih mogao surfati internetom pa mi onih 512 besplatnih mb propada. Najrađe bih sada kupio neki superjeftini polovni mobitel koji bi mi sluzio samo za surfanje. Vidio sam da tele2 nudi huawei sonic s androidom za 600-700 kn, ali bih uzeo nešto polovno za mozda upola manju cijenu. Glavno je da ima ekran od 3˝ nadalje i neki pristojan touchscreen dobar na odziv. Mobitel koji koristim je lg pop(koji je koma, uzasan touch screen tak da bi ovaj trebao imati kapacitativni). Važno mi je da se samo može surfati s mobitelom(nije mi bitna toliko ni brzina veze)...pa ako može neka preporuka..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
voci kaže...

Uzeo sam nedavno tele2 revoluciju tarifu (zbog neograničenih razgovora), ali trenutno nemam mobitel s kojim bih mogao surfati internetom pa mi onih 512 besplatnih mb propada. Najrađe bih sada kupio neki superjeftini polovni mobitel koji bi mi sluzio samo za surfanje. Vidio sam da tele2 nudi huawei sonic s androidom za 600-700 kn, ali bih uzeo nešto polovno za mozda upola manju cijenu. Glavno je da ima ekran od 3˝ nadalje i neki pristojan touchscreen dobar na odziv. Mobitel koji koristim je lg pop(koji je koma, uzasan touch screen tak da bi ovaj trebao imati kapacitativni). Važno mi je da se samo može surfati s mobitelom(nije mi bitna toliko ni brzina veze)...pa ako može neka preporuka..

Ajd pokusaj naci za te pare Galaxy Fit,Galaxy 3,Galaxy Mini..

15 godina
neaktivan
voci kaže...

Najrađe bih sada kupio neki superjeftini polovni mobitel koji bi mi sluzio samo za surfanje.

Vidio sam da tele2 nudi huawei sonic s androidom za 600-700 kn, ali bih uzeo nešto polovno za mozda upola manju cijenu. Glavno je da ima ekran od 3˝ 

Samsung I5800 galaxy 3 450kn

Xperia x8 400kn

Ako možeš ići do 500kn onda -> alcatel OT-990

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/alcatel-ot-990-oglas-5161858

16 godina
neaktivan

Za 300kn normal touch screen mobitel? Not gonna happen . Neki min za pristojno surfanje bio bi Huawei U8650 koji košta 500-700kn u njuškalu/tele 2. Ako imaš 150kn mjesečno za revoluciju, imaš i 600kn za Huawei. ;)

15 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Za 300kn normal touch screen mobitel? Not gonna happen . Neki min za pristojno surfanje bio bi Huawei U8650 koji košta 500-700kn u njuškalu/tele 2. Ako imaš 150kn mjesečno za revoluciju, imaš i 600kn za Huawei. ;)

Huawei = sranje software...Isprobao sam mob i nije los al je software spor (dal je do telefona) i ruzan jakkoo...

Bolje mu je uzet Galaxy 3 ..

16 godina
neaktivan

Nisam baš siguran koliko je Galaxy 3 brži i ugodniji za surfanje, pogotovo sa tako malim ekranom. Inače eto kako Huawei Sonic raid na CyanogenMod 7.2 ROM koji sam i koristio -  

.

Imo, što se tiče te niže klase Huawei Sonic je definitivno best buy. 

16 godina
Galaxy Mini i Fit NIKAKO zbog ekrana, gledaj Galaxy 3, X8, Sonic... ako ti nije problem narucivat, RELATIVNO su dobri kineski Android mobovi za osnovno surfanje, imas na DealExtremeu dosta njih.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina

Kupujem prvi smart pa mi neki uži izbor čine:

HTC Wildfire S
Nokia Lumia 710 
Sony Ericsson Live with Walkman 

Nisam zahtjevan korisnik (nedavno sam prodao HTC Sensation jer mi ne treba tako skup/velik/fensi aparat) a ovi modeli mi ulaze u budžet od 300njak kuna ( Tcom, produljenje pretplate) pa ako imate neki od navedenih, kakvi su komentari?

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 0:48 (nansale).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nansale kaže...

Nokia Lumia 710 

Sony Ericsson Live with Walkman 

Uzmi lumiu 710 ako nisi do sad koristio WP7 bit će nešto drugačije od androida.

- s druge strane ako ti se ne svidi lumia možeš je prodati za 1600-1700kn i opet uzeti Live with walkman za 1000kn ili neki drugi..

13 Lumia 710
0 Wildfire S
6 Live with Walkman
14 godina
8ax kaže...
Galaxy Mini i Fit NIKAKO zbog ekrana, gledaj Galaxy 3, X8, Sonic... ako ti nije problem narucivat, RELATIVNO su dobri kineski Android mobovi za osnovno surfanje, imas na DealExtremeu dosta njih.

X8 ima ekran za racku, uzmi G3

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
X8 ima malo manji ekran, ali ima doata vecu rezoluciju.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
X8 ima malo manji ekran, ali ima doata vecu rezoluciju.

Rezolucija na tako malim ekranima nije bitna za gledat.

I opet te pitam, koju ono verziju Androida ima X8?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
ajd ne izmisljaj, nema niceg lakseg od flashanja cusstom ROM-a, froyo, gingerbread ili cak ics s otkljucanim bootloaderom..i da ih ima vjerojatno bi bili spori i neoptimiziran, Na ROMovi bi to poboljsali..pa ajd ono ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i da ima novijih sluzbenih verzija*

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...
ajd ne izmisljaj, nema niceg lakseg od flashanja cusstom ROM-a, froyo, gingerbread ili cak ics s otkljucanim bootloaderom..i da ih ima vjerojatno bi bili spori i neoptimiziran, Na ROMovi bi to poboljsali..pa ajd ono ;)

Prvo treba bit ROM-ova, a mislim da će ih lagano nestat. A uz to imaš hrpetinu (80-90%) ljudi koje nije briga za ROM-ove, rootanje i slično. Bolje je uzeti novi uređaj, tu je još i garancija, X8 teško da koja još ima garancije. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

Ispala mi prilika da prodam LG GT540 za 75€.....

Da li da to ucinim, te je li vrijedno da bi jos dodao i na kraju skupio za LG OPTIMUS 2x... samo me brine cinjenica kad ga kupim, aBd, da ako se kasnije zapitam sto sam izvalio tolike pare samo da bi imao bolju kameru, i da bi vrtio angry birds, bez laga.. kao i ostale igrice..

trenutna cijena je nepunih 250€.. + uskoro pad cijene.. Univerzalno.com.. Svidja mi se i SE NEO V, ali kao sto sam rekao, malo mi krivo sto je single core.. ima li sta drugo "JAKO" kao optimus 2x, a da cijena nije "ŽARA"... Ili skupljati pa kupiti SGS II ali na kraju ljeta ako ako...

Vrijedi li taj mobitel toliko para... stvarno ne znam sta uzeti, PRIJEDLOG?

BTW. Gledam SE ARC S, i ostali novi SE mobiteli, sve je to full cool, ali sve je i isto, single core, isto sra*** drugo pakovanje, zar ne ? dok je cijena ihaha.. ista kao lg dual core, cak i veca 270€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice