Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.056.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

ne mislim ja da je LG smece,nego opcenito su mi drazi ovi modeli,HTC najvise zbog njihvog Sense UI,al sad kad su digli cijenu EVO 3D-a jos,dok nisu i ostalima najbolje je uzeti O2X...

A i prvi smartphone ce mi biti tako da sumnjam da cu ja i primjeti ako ne bude bas među boljima hahah

13 godina
protjeran

Onda se pruži još 200KM i uzmi sgs II i bit ces miran.

Pošto vidim, ti o5 po svom.

Koji idoL. {#}

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

sta po svom jbte...kazem da nisam imao smartphone do sada i da cak i ne bude u necemu kao sto se govori necu primjetiti...

I nigdje nisam napisao da bi si uzeo SGS2...a da imam jos 200 maraka tek tako dati, uzeo bi si EVO 3D...

Samo kazem citam i po drugim forumima,neki mu daju neke mane itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 14:48 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Tvoj je izbor. Naravno da ima mane, a za samsung je druga priča.. mislis ti da on ne potplati 80% review-a po yt i obicne recenzije.. ha.....

13 godina
neaktivan

maj nezz jos mi nije stigo kredit nesto seru u banci,a trenutno me drug odgovara od kupnjem obitela,kaze da uzmem novi mike,i najvjerovatnije cu ga poslusat uzet bike,i neki mob od jedno 200-250KM,cisto da ima wi-fi i jos par stvari i dosta mi

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzimaš na pretplatu ili samo uređaj 2445 kn?

14 godina
odjavljen

Pretplata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pretplata se isplati samo u slucaju da trosis mjesecni iznos ,npr ako mjesecno placas 50KM,da ih i trosis,medjutim ako ih ne potrosis,ako trosis u prosjeku cca 10KM,onda se neisplati jer bezveze dajes pare,kod nas u operateru,m:tel sam imo slucaj,stari mi uzeo mob na pretplatu je je njemu tad trebala,i prvih par mjeseci neosjetis,bila je od 20KM,ali posel,mjesecno nije trosio vise od 15-20KM,a racun stizo po 30-40KM,dok je u  prvim mjesecima trosio i vise a dolazili niski racuni,cista prevara,navuce te,pa ti onda naplati stostruko,racuno sam da mobitel od otprilike 500Km u radnjama naplate ukupno sa pretplatama 1600KM,uredu je da ti pricas i sve ali sto je previse previse je

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

M:Tel i Eronet treba minirat... Za BH Telecom da ne pričam.. 

13 godina
neaktivan

to si brate upravu,imaju pogodnosti,i na pocetku ti se cini da je sve uredu,ali te kasnije odera da ti neznas gdje si,isplatnije je dic kredit i uzet sebi mobitel,al sto je najgore kad ti onaj isprica ti pomislis da je to i vise nego isplatno ,a ustvari je klasican legalna kradja

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

NO.

16 godina
neaktivan

ajde malo razmisli o toj pretplati i izračunaj sve i vidjet ćeš da nije baš isplativo. 

Za pretplatu radije vip ili tmobile ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

kupujem galaxy s2 preko njuskala, koje garancije su najbolje? da li ima nekakva razlika između garancije u vipu i u gsm centru rijeka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

NO.

15 godina
neaktivan
lovranac kaže...

koje garancije su najbolje?

Samo gledaj da ti je garancija duža ako je novi -> 2god. 

13 godina

Sto mislite da li se isplati uzet samsung galaxy s+ za 300kn više od galaxy s obicnog?

Ili imate neki drugi prijedlog za mob?

Bitno je da je ekran oko 4', htio bi da je amoledpo mogucnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ako nisi fan CM romova i ostalih custom romova, ako ti ne smeta sto ne dolazi ICS za taj mob, kupuj. SGS i taj znak "+" kao cjelokupan mobitel nije privukao paznju custom rom developerima, inace, odlican mob.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 11:47 (Akiris).
13 godina
protjeran

Svakako, ako zelis takav mobitel kako si i opisao onda kupi Sony Ericsson XPERIA NEO V.

Best BUY.

+ Za njega je došao ICS Update..

Mobitel slicnih karakteristika.. BRAVIA ENGINE... e sad zavisi... ukusi su različiti. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sony Ericsson je najprecjenjeniji mobitel out there. Rađe bih išao na SGS I. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina

Ma imao sam do jucer SE Ray, ali mi se amoled ipak nekak vise svidja.

E sad nisam te bas najbolje razumio, jer se isplati dati vise za taj + ili ne? :D

Mislim razlika je u proc i bateriji? Jel se taj 1.4 osjeti u odnosu na 1.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Osjeti se za kojih 5-7% i to najvise u benchmarku.. u igrama se to ne primjeti.. evo primjera, igras angry birds, fps na tome sto je 1.4 je 55, dok na tvom koji je 1.0 fps je 49-50.. a vrlo lako mozes overclock taj 1Ghz na 1.5Ghz i miran si.. a onda si na konju, offical ics, i oc procesor, kud ces bolje.. bar za mene to vazi.. SE XPERIA NEO V se jako dobro pokazao u testovima, pusti druge sta pricaju. To sto je neko rekao da je "najprocjenjeniji" mob.. to mozda vazi za apple, samsung...

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

E sad nisam te bas najbolje razumio, jer se isplati dati vise za taj + ili ne? :D

Osim nešto bržeg procesora sve je manje više isto, rekao bi ne isplati se.

Za obični sgs imaš više custom romova, a 300 kn možeš potrošit na nešto drugo.. {#}

16 godina
neaktivan
Akiris kaže...

Osjeti se za kojih 5-7% i to najvise u benchmarku.. u igrama se to ne primjeti.. evo primjera, igras angry birds, fps na tome sto je 1.4 je 55, dok na tvom koji je 1.0 fps je 49-50.. a vrlo lako mozes overclock taj 1Ghz na 1.5Ghz i miran si.. a onda si na konju, offical ics, i oc procesor, kud ces bolje.. bar za mene to vazi.. SE XPERIA NEO V se jako dobro pokazao u testovima, pusti druge sta pricaju. To sto je neko rekao da je "najprocjenjeniji" mob.. to mozda vazi za apple, samsung...

SE Neo V je izbačen na tržište godinu i pol + nakon HTC Desirea, a ima gotovo identične specifikacije, što je u krajnju ruku pljuska potrošačima.  K tome official ICS ne znaći previše kada svejedno moraš rootat mobitel zbog samo 320mb interne memorije. Neo V se nije ništa specijalno pokazao u testovima, a sami prodajni rezultati govore više nego dovoljno. Uostalom i sam brand SE je ušao u povijest još krajem 2011. godine upravo zbog takvih prodajnih rezultata i loših kritika. Sony se tek svojom novom serijom iz 2012. godine vratio na tržište pametnih telefona, sve ovo prije je bila samo sramota htio to netko priznat ili ne. Da moram birat SGS il SE Nev/Arc nekako je logično da ću izabrat jeftiniji mobitel koji osim što ima ICS ( ROM ), isto tako nema problema sa internom memorijom. Da stvar bude tužnija SE Neo/Arc su izbačeni kao direktna konkurencija SGS-u 2 i Sensationu, a realno mogu konkurirat samo SGS-u 1 i Desireu. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
Oprosti ali u krivu si... Neo v je super mob,ljep,kamera pet puta bolja od one desirea... Noviji chipset i gpu koji pokrecu sve igre,dok desire nemre bez stekanja angry birdse...
max
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

maks slazem se sa tobom,neo v je stvarno usper mob,po meni nema nijednog nedostatka,sve mu je pozitivno,jedina greska koju su narpavili je kvalitet izrade jer ipak plastika je losa,da su kombinovali sa malo aluminijuma bio bi perfektan mobitel sigurno,kad dodje mislim da bi xperia P mogla bit jaka jer j po svemu dobra,plus izradjena od aluminijuma i mozda je nedostatak nedostatak slota za memorijsu karticu

0 0 hvala 0
13 godina
mario1990 kaže...
mrbean kaže...

Osim nešto bržeg procesora sve je manje više isto, rekao bi ne isplati se.

Za obični sgs imaš više custom romova, a 300 kn možeš potrošit na nešto drugo.. {#}

Mislim da ce tako i biti :). Imao sam do sad SE Ray, ali je malo ekran premali i kada sam vidio amoled.. :D. Kupit SGS za 1300kn sa jos garancjiom godinu dana i dosta opreme i za 300-400 kn kupit patike neke i bok :P

13 godina
neaktivan

koliku cijenu HOS-a očekujete kad dođe? kojem bi mobitelu mogao cjenovno biti sličan? mislite da će biti bestbuy?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta je bolji izbor izmedju Galaxy Nexus - HTC Sensation XE - Samsung Galaxy S2

Sad sam trenutno na Galaxy S (i9000) i malo mi je falilo da predjem na iOS (Iphone4) iz razloga sto svaki ROM nakon nekog vremena pocne budalesati pa se mobitel sam od sebe restartuje, stopa...

Bas sam danas htio uzeti Iphone 4 medjutim tesk obi mi pao prelazak za veceg displeja na manji pa sam od njega odustao, tako da sam sad u ovoj dilemi izmedju ova tri modela.

Ono sto mi treba od sadasnjeg telefona jeste da je pouzdan i brz, da ima dobar displej i da mu je kvalitetna vanjska izrada.

Od ova tri telefona jedino nisam imao prilike probati Galaxy Nexus, S2 mi je nekako previse plastican i imam osjecaj da ga svako ima, ali s druge strane treba imati respekt prema njemu jer je ipak bio proglasen najboljim mobitelom.

HTC mi dosta kvalitetno izgleda, displej mu je lijep, ali on mi je skuplji od oba za bar 50e

Hajde pomozite, sta uzeti :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice