Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.008
|
čitano: 12.486.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
KKristijan kaže...
Mitsuoka kaže...

Nije baš ekran strašno loš, loš je, ali hebemu nije ni X8icin puno bolji, pa radije nešto novije. X8 još ima rezistivni TS, to je na Androidu veliki - . Po meni radije Samsung, tako bi ja izabrao da moram između njih birat, hebiga, nismo svi isti {#}

X8 ima kapacitivni ekran {#} Kad bi imao rezistivni, noramlno da bi GM bio bolji, makar s rezolucijom 30x40

Hebote, onda mu je touch očajan, kad sam ga koristia od kolege, totalno je parija rezistivni. Katastrofa od touch inputa, a specifikacije nisam ni gledao od low cost mobitela, pa sam se oslanjao na ono što sam vidio. {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
KKristijan kaže...
Zajeb kaže...

Pozdrav.

Imam pitanjce.

Produzujem preplatu u Tmobliea ( gamad su ali ..) i sad me zanima koji mobitel da uzmem.

Mislio sam uzet Lumiu 800 ali mi je zenska rekla da za duplo manje mogu uzet iP 4S od 32gb.Znaci cijena Lumije bi bila 2198,00 a 4S 998,0.

Nisam ljubitelj Jabuke ali ponuda mi se cini odlicna. Sto mi je cinit ? Lumija ili 4S.

Malo ti je neutemeljeno pitanje jer uspoređuješ kruške i jabuke, wp i ios.... Mobiteli su vrh za svoj os, pa ti trebas odlučiti da li wp vrijedi tih para nasprama iOSu. Meni je wp zakon pa bih opet bez obzira uzeo lumiju, no opet...ukusi.

Evo sam uredio pitanje malo.

mario1990 kaže...
Zajeb kaže...

Sto mi je cinit ? Lumija ili 4S.

Ako je toliko jeftinije onda uzmi 4S

- koju pretplatu uzimaš pogledaj i http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=HTONEX

Taj model me dode 2998. Preplata je Obitelj L za nositelja.

14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
GeForceMan kaže...
mario1990 kaže...
GeForceMan kaže...

mislim da cu si uzet evo 3d ili sgs2

Ako možeš idi na sgs2 - ako ne onda nađeš evo 3D novi za 2000kn.

gdje ima kupit novi za 2000kn??

di nema

bilo ih je u puno dućana po 2000-2500kn ali sada vise nigdi nemogu pronac

15 godina
neaktivan

ma nemam novaca za HTC ONE X jer necu na pretplatu, a 4000 tisuce mi je malo previse

Sada se dvoumim izmedu  Sony Xperia™ Arc S  i Samsung I9001 Galaxy S Plus  razmisljam vise od Arcu, a i u cijeni je razlika 150kn pa sta vi mislite? 

15 godina
neaktivan
Boom kaže...

ma nemam novaca za HTC ONE X jer necu na pretplatu, a 4000 tisuce mi je malo previse

Sada se dvoumim izmedu  Sony Xperia™ Arc S  i Samsung I9001 Galaxy S Plus  razmisljam vise od Arcu, a i u cijeni je razlika 150kn pa sta vi mislite? 

Arc S, bez razmisljanja.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ma ima meni prijatelj Galaxy Mini i mob je stvarno predobar.Ima covjek pun k**ac aplikacija i nista mu ne zastaje i sve se normalno vidi.Pa nebi ljudi napravili mobitel da se na njemu sve ne vidi normalno.Ne kazem ja da nije bolja vidljivost na Xperiji X8 ali se i na Miniju sve fino i lijepo moze vidjet i procitat a uz to ima i veci ekran i nije sav plastican ko Xperija X8.Također ima i odmah 2.3.4 OS ANDROID koji je za mene vrh vrhova.Na mobitelu mi je bilo bitno i to da nema tih zvucnik nego da je glasan i da se sve odma prebaciva na memorijsku karticu a to sve dobijem sa Galaxy Minijem.Ja sam odlucio ali hvala svima na mišljenjima i odgovorima.Slazete li se samnom ?   Hvala :))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za frenda, novi će kupit (neznam koja mreža al nea veze). SE Xperia S ili Arc S?? I zašto? {#}

16 SE Xperia S
0 SE Arc S
Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ta dva mobitela su potpuno razlicite klase..Sony Xperia S je puno bolji, ali time i skuplji..ima malo veci ekran, ali s dosta vecom rezolucijom, dodatnu procesorsku jezgru i noviji cipset, jacu graficku, 100 puta vise ugradjene menorije, duplo vise RAMa itd itd...jedina prednost Arc S je cijena..ali po mom misljenju Arc S je odovoljan za bilokojeg normalnog korisnika :) e sad ak neko ima prra, zast ne ;)

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DarioFil_91 kaže...

Slazete li se samnom ?   Hvala :))

Da.

ExStazy kaže...

SE Xperia S ili Arc S??

Xperia S naravno ako može.. {#}

13 godina

Lumia 710 vs SE Live with walkman ? Inače sam bio priklonjen Lumii, no pročitao sam neke reviewe o jako lošem zvuku (navodno da će nokia to popravit) kako kod poziva tako i kod slušanja glazbe - ima li tko slična iskustva?

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Lumia 710 vs SE Live with walkman ? 

Presudno je koji OS želiš.

- na strani nokije su ekran,rezolucija,nešto jači procesor i interna memorija. (ali ne podržava SD)

Jedino zašto bi uzeo live with walkman je android OS.. 

Moj izbor Lumia 710 ..

13 godina
mario1990 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Lumia 710 vs SE Live with walkman ? 

Presudno je koji OS želiš.

- na strani nokije su ekran,rezolucija,nešto jači procesor i interna memorija. (ali ne podržava SD)

Jedino zašto bi uzeo live with walkman je android OS.. 

Moj izbor Lumia 710 ..

Iskreno mi to i nije toliko bitno - trenutno imam lg cookie fresh (uzeo ga bzvz uz produženje ugovora za ništa para) pa sam preživio i s njim, ono što mi je sada zaista bitno je kvaliteta zvuka kod poziva i kod glazbe jer imam solidne slušalice i mob mi je u jednakoj mjeri mp3 player koliko i telefon. Windows mi se više sviđa, onako čisto estetski, no reviewi poput ovog i ovog (pogledaj audio analizu na dnu) me poprilično zabrinjavaju. Mislim, što mi vrijedi odličan OS i brzina kada telefon u onom najbitnijem dijelu (dakle telefoniranje) izgleda ima velikih problema.

Nešto se priča kako će nokia ispraviti taj problem, no nemam pojma radi li se o softverskom problemu (jer onda je u redu, uzmeš phone i sve ok nakon update-a) ili je problem hardverski. Zanimalo me ako itko ovdje već posjeduje dotični mob pa da nabaci iskustvo u tom pogledu.

Hvala na odgovoru :)

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina

ako ti je bitna samo kvaliteta zvuka a ne os i ostala sranja onda je live with walkman pravi izbor za tebe

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
mario1990 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Zanimalo me ako itko ovdje već posjeduje dotični mob pa da nabaci iskustvo u tom pogledu.

Znam da kolega @gasttozz ima lumiu 710 pa možeš ga pitati preko pp.

13 godina
neaktivan

Ljudi moji pomagajte{#}

Dvoumim se između SGS 2 i SE Xperia S. Dvojba je samo zato šta SE ima fiksnu bateriju pa me zanima da li je to veliki minus, odnosno da li imate iskustava s tim uređajem. Svaka sugestija je dobrodosla, tnx unaprijed{#}

0 SGS 2
17 SE Xperia S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vortex kaže...

Dvoumim se između SGS 2 i SE Xperia S. Dvojba je samo zato šta SE ima fiksnu bateriju pa me zanima da li je to veliki minus

To i nije velik minus, uzmi xperiu..

13 godina
neaktivan

Čini mi se da dvojba nestaje, polako ali sigurno.{#}

16 godina
Napokon...
HTC One X, Galaxy Note, ili pricekat S3?
Slatke dileme, D:
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
16 godina
...ili iPhone 4S 64GB.
Na mobu sam, pa nemogu edit.
15 godina
neaktivan

Od navedenih One X.. ako ne planiraš čekati s3 pa vidjeti kakav će biti.

16 godina
Mislim da S3 nece bit nista revolucionarno...
Jedino kaj me smeda na Xu je nedostatak microSDa, 26GB mi je premalo...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Napokon...
HTC One X, Galaxy Note, ili pricekat S3?
Slatke dileme, D:

one x, mislim da ce sgs3 biti puno bolji al ce izac u prodaju tek krajem ljeta pa ako ti se da cekat sgs3 cekaj..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 21:05 (GeForceMan).
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Mislim da S3 nece bit nista revolucionarno...
Jedino kaj me smeda na Xu je nedostatak microSDa, 26GB mi je premalo...

ako misli nadmasiti one x treba imati nesto revolucionarno.

16 godina
Mozda ako ce imat quad Kraita...
BTW, jel se koj mobitel priblizio glasnoci i kvaliteti zvuka i9000/i9023 AMOLED?
14 godina
8ax kaže...
BTW, jel se koj mobitel priblizio glasnoci i kvaliteti zvuka i9000/i9023 AMOLED?

dafaq?

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

samsung je vec potvrdio da ce proc bit Exynos 4 quad.

15 godina
neaktivan

Na GSM Areni imaju već specifikacije..

http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php

0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

to ima i na phoneareni i na phoneadogu ...to su ti samo nagađanja :)

14 godina

ček, GPU na SIII je isti kao na SII?

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma nisu samo nagadjanja,nego neke informacije,vecinom nepouzdane,po meni, s3 nece biti nista specijalno,note je prejak jer ima tvarno extra ekran,po meni jedini samsun koji valjda,ostalo sve SRANJE

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice