Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.024.638
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
1995matej kaže...

HITNO!

trebam pomoć! zanima me dal se može na nokiu C7 umjesto Symb. stavit Android??? nikako da nađem na "guglu"

hvala... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako ovaj ace mi se čini cifra prevelika a ova mini mi je nekako debela i mini.{#}

Šta je sa ovim Huawei U8650?? vidim da se dosta o njemu priča ovdje na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Ovako ovaj ace mi se čini cifra prevelika a ova mini mi je nekako debela i mini.{#}

Evo drug kupio Huawei..

Ne mogu reci da je los ali.... moj Wildfire S je bolji ..

Ekran dobar,software=0,kamera nista posebno,nema aplikacija..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...
hellbyte0 kaže...

Evo drug kupio Huawei..

Ne mogu reci da je los ali.... moj Wildfire S je bolji ..

Ekran dobar,software=0,kamera nista posebno,nema aplikacija..

Ma ok wildfire je ono drugi cijenovni razred bi rekao.

14 godina
neaktivan

ako nemas novca uzmi u8650, nije los mob ima dosta custom romova za njega 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 10:49 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3947&idPhone2=3724

pogledaj Mini vs Ace..

Mini ga pobjedi u svemu ;)

Duplo vise rama,veca gustoca pixela,bolji proc i grafika...

Po meni Xperia bolji izbor i od Huawei-a i od Galaxy Ace

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 10:49 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, ali takoder je manji, npr meni je mini jednostavno premali mob, a ace je vec solidne velicine, ima isto dosta custom romova za njega,,radije bih uzeo onaj walkman sony nego mini jer je ipak malo veci ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3947&idPhone2=3724

pogledaj Mini vs Ace..

Mini ga pobjedi u svemu ;)

Duplo vise rama,veca gustoca pixela,bolji proc i grafika...

Po meni Xperia bolji izbor i od Huawei-a i od Galaxy Ace

Po karakteristikama je ta mini da najbolja od ta tri ali čuj mali ekrančić a moji prsti nisu sitni.{#}

Znam da nije velika razlika od 3.5 i 3 inča ali ono na youtube ta mini izgleda jako sitno. Neznam stvarno

15 godina
neaktivan
MSN kaže...

da, ali takoder je manji, npr meni je mini jednostavno premali mob, a ace je vec solidne velicine, ima isto dosta custom romova za njega,,radije bih uzeo onaj walkman sony nego mini jer je ipak malo veci ekran

A da sacekas Lumiu 610?

Nebi trebao biti skup..

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam prilike raditi na Ace i nikako mi se nije svidio..

Taj tel je super..

14 godina
neaktivan

Ja sam imao ace prije nekih godinu dana i bio sam cist zadovoljan, odostraga poklopac se ne guli, solidna kvaliteta, baterija oko 1,5 dana, istina u to vrijeme je bio originalni softwer spor,ali zato i postoje custom romovi...

Ajde da odmah meni pomognete HTC one s ili one x. Kupujem vani, x dođe 80 eura vise, sad dal mi se isplati to dati ili da radije uzmem one s

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pa da frend mi ima ace a ja imam taj sony ericsson i igrice koje meni idu savrseno glatko njemu stekaju ko lude... isto tako fotoaparat je bolji kod sony ericssona i fluidniji je.. jos sam se sjetio onog xLouda... majke ti kad to upaim jedino sta se vani cuje je muzika iz mog mobitela i uz sve to jeftiniji je nego ace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Eh neznam ovi sony me nekako odvraćaju. OVaj lumia to je win phone od nokie u dolasku, to neće bit jeftino.

Uglavnom meni je crkao sad na 6 god starom sony ericssonu mikrofon pa tražim eto nešto da ga zamjenim.

Evo već dva dana gledam taj huawei i neke samsung, najrađe bi koji HTC ali to je previše para.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa imas wildfire dode ti otprilike kao i sony ericsson ali puno je losiji u usporedbi s ovim drugim

edit: wildfire s*

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 11:59 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Eh sad gledao taj sony na youtube, to mi malo previše fenci ima neka svjetla, radio itd to su gluposti za mene. Razmislit ću o njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislis na ono gore svijetlo oko 3,5 mm ulaza sta svijetli u ritmu muzike dok svira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
domac5 kaže...

mislis na ono gore svijetlo oko 3,5 mm ulaza sta svijetli u ritmu muzike dok svira?

Hehe e to da ali općenito te walkman edicije su meni totalni šit, ino to je previše fenci..nema to meni smisla. Kako rekoh vidjet ću šta ću uzet još.

15 godina

hahah da tak sam i ja mislio i kad sam ga kupio vidio sam da jedino walkmanski sto ovaj mob ima je samo znak a i walkman player...ostalo sve xperijski {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kako rekoh taj mi previše fenci liči. Ja tražim neki jednostavan android za prvi put i da ima samo kameru kao dodatak a ne neke light šou efekte hehehe.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSN kaže...

Ja sam imao ace prije nekih godinu dana i bio sam cist zadovoljan, odostraga poklopac se ne guli, solidna kvaliteta, baterija oko 1,5 dana, istina u to vrijeme je bio originalni softwer spor,ali zato i postoje custom romovi...

Ajde da odmah meni pomognete HTC one s ili one x. Kupujem vani, x dođe 80 eura vise, sad dal mi se isplati to dati ili da radije uzmem one s

Jos pitas...

One X :quad core,26 GB memorije,bolja prednja kamera,veci ppi (312 naspram 256 kod One S)

Bolje ti je uzeti ONE X..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4320&idPhone2=4574

17 godina
protjeran

Eh sad sam već dosadan sam sebi.{#}

Ajde mi kažite jel ima možda nešto dobro do 1500 kn od tih androida?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 19:36 (hellbyte0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e htc evo 3D ti je novi sad 2000 kn sto znaci da bi se polovan trebo nac za nekih 1500-1600 kn...isto tako imas i galaxy S za te pare

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
domac5 kaže...

e htc evo 3D ti je novi sad 2000 kn sto znaci da bi se polovan trebo nac za nekih 1500-1600 kn...isto tako imas i galaxy S za te pare

Hmm da baš sad gledam taj HTC evo 3d na njuškalu ali novog nevidim nigdje ispod 2500 kn. Gdje si ti vidio novog za 2000 kn?

15 godina

imas u tele 2 otkljucan je na sve mreze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
domac5 kaže...

imas u tele 2 otkljucan je na sve mreze

Hmmm vidim da je tamo cijena 1995 kn...šta je to paket sa karticom? To mi se čini heben android po performansama.

15 godina

da dobijes sim karticu koju mozes prodat nekom...al otkljucan je na sve mreze to je prednost

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
domac5 kaže...

da dobijes sim karticu koju mozes prodat nekom...al otkljucan je na sve mreze to je prednost

Uf odličn odlično, sad mi zapeo on za oko jako..hmmm vidjet ću dali ću se tolko iskeširat.

14 godina
neaktivan

Ljudi,
Pomozite mi!
Dal da uzmem ovaj Huawei U8300 .
Ili mi vi preporucite neki android i da ima WI-Fi,za neke male pare.

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
neaktivan

molim dobre duše da preporuče mobitel s njuškala tj. najbolji izbor za najniže cijene :D
molim vas i da navedete više primjera, nemora jedan

UVJETI:
NIKAKO symbian ili wm7
bjelovarsko bilogorska te koprivničko križevačka županija

do 1300kn, ni lipe više

School for money!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice