Pomoc oko iPhonea 3gs

poruka: 7
|
čitano: 1.335
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko iPhonea 3gs

uzeo sam danas iPhone 3gs...e sad totalni sam botina,pa ako mi moze tko objasniti...uzeo sam ga u autriji i sve one knjizice su na njemacki tkda. od njih nemam puno koristi....

prva stvar je da ga ne znam zakljucati xaxa...zakljuca se sam poslije minutu,ali nikako ne mogu naci kako da ga sam zakljucam da ne cekam min...

i svakako ga mislim ´´otkljucati´´ mda ne znam sta sve dobivam tim...imam ugovor sa t-mobilom tkda ove 2 god na koliko je ugovor cu svakako koristiti njihov broj...isplatili mi se onda ´´otkljucavati´´ -- da li tim dobijem jos neke mogucnosti/opcije ili samo da mogu citati i  druge sim kartice...i ako ima neko jos koji koristan savjet(evo bas gledam po youtubu sta sve ima xd)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko iPhonea 3gs
_DuX_91 kaže...

uzeo sam danas iPhone 3gs...e sad totalni sam botina,pa ako mi moze tko objasniti...uzeo sam ga u autriji i sve one knjizice su na njemacki tkda. od njih nemam puno koristi....

[1]prva stvar je da ga ne znam zakljucati xaxa...zakljuca se sam poslije minutu,ali nikako ne mogu naci kako da ga sam zakljucam da ne cekam min...

[2]i svakako ga mislim ´´otkljucati´´ mda ne znam sta sve dobivam tim...imam ugovor sa t-mobilom tkda ove 2 god na koliko je ugovor cu svakako koristiti njihov broj...isplatili mi se onda ´´otkljucavati´´ -- da li tim dobijem jos neke mogucnosti/opcije ili samo da mogu citati i  druge sim kartice...i ako ima neko jos koji koristan savjet(evo bas gledam po youtubu sta sve ima xd)...

1. Nekontam na što misliš ovdje

2. Pa kako ga koristiš sada, mislim sa kojom karticom... Ako je HR kartica znači da je tvoj već tvornički otključan.

15 godina
neaktivan
Pomoc oko iPhonea 3gs

aha...pa za to prvo mislim u fazonu da ga zakljucam( npr. zvao sam nekog i sad hocu da stavim mob u djep i da mi se ne dogodi da mi se u djepu stisne nesto pa nazove sam ili tako nesto)..na tipkovnicu mislim...ona se zakljuca samma poslije min,ali mene zanima da li je moguce da je zakljucam odmah nakon koristenja....

a ovo drugo...studiram u austriji i tu sam ga kupio sa ugovorom...imam od njih 2000 minuta,1000 sms-ova i 1 gb za surfanje(t-mobile mreza u austriji)...pa me zanima da li ima potrebe da ga ´´otkljucavam´´ ili dekodiram...

i da li mi se isplati da stavljam os od cetvorke...vidi li se neka velika razlika ili ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 22:02 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko iPhonea 3gs

Aha, tako znači..

1. Zaključaš ga tako da pritisneš tipku na vrhu iPhonea, onu pokraj utora za SIM karticu. Također, ako ju držiš nekoliko sekunda onda ti se pojavi ''slide to power off'' i tako ga gasiš.

2. Pa ako ti bez problema koristiš Austrijsku SIM karticu u HR onda nemaš potreba da ga otključavaš. Unlockom ne dobivaš ništa osim mogućnosti da koristiš bilo koju SIM karticu.

3. Neznam koju verziju iOS-a imaš ali ti preporučam da napraviš update na najnoviju. Nećeš imati nikakvih problema jer na 3GS-u funkcionira jednako kao i na iPhoneu 4. Da pogledaš koju verziju sada imaš odi Settings > General > About > Version.

Ako još nešto trebaš slobodno pitaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:35 (Dom031).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pomoc oko iPhonea 3gs

prvo hvala do neba :) evo radi zakljucavanje...sve pokusao samo to nisam dirao reko ugasit cu ga xd

a ja sam u austriji(nije australija xd),a nevjerujem da radi sa hr bojevima...danas sam ga uzeo tkda nisam imao priliku ni probati...

a sto se tice verzije sad sam pogledao pise 4.1

je li to dobro ili lose ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

mislim da je 4.2 posljednja verzija.

15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

prvo hvala do neba :) evo radi zakljucavanje...sve pokusao samo to nisam dirao reko ugasit cu ga xd

a ja sam u austriji(nije australija xd),a nevjerujem da radi sa hr bojevima...danas sam ga uzeo tkda nisam imao priliku ni probati...

Nema problema, ispravljeno u Austriju xD

Što se tiče verzije iOS-a, mislim da ti je 4.1 taman. Najnovija verzija je 4.2

Ovdje imaš napisano što je novo u 4.2 pa ako ima nešto što te zanima slobodno napraviš update: http://www.blogsdna.com/13932/whats-new-in-ios-4-2.htm

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:43 (Dom031).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice