Pad mobitela

poruka: 8
|
čitano: 2.287
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pad mobitela

mobitel mi je danas pao,tocnije motorola defy mini i sada ne radi signal..zna li itko jel ce mi prihvatit garanciju u t-mobileu za to i ako hoce hoce li ga popravit ili cu dobiti novi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pad mobitela
dagy17 kaže...

mobitel mi je danas pao,tocnije motorola defy mini i sada ne radi signal..zna li itko jel ce mi prihvatit garanciju u t-mobileu za to i ako hoce hoce li ga popravit ili cu dobiti novi?

Ako ima vanjska fizička oštećenja vjerojatno ti neće prihvatiti garanciju ali možeš probati. Ništa nemožeš izgubiti.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan

ima,ali  jako mala,ostecen je mali dio zadnje maske koja se moze promijeniti

14 godina
neaktivan
dagy17 kaže...

Ja bi u svakom slučaju odnio da oni vide. Možda gubitak signala nije uzrokovan tim padom. MOžda je stvarno nešto softverski. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
Pad mobitela

Čuj možeš pokušati, ali obično garancija ne vrijedi ako je fizičko oštećenje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
dagy17 kaže...

Ja bi u svakom slučaju odnio da oni vide. Možda gubitak signala nije uzrokovan tim padom. MOžda je stvarno nešto softverski. 

sutra cu odnest pa vidit,ali mobitel je novi tako da je tesko da je softverski

14 godina
neaktivan
dagy17 kaže...

Misliš da se na novom mobitelu to nemože dogoditi :) 

OOO može itekako može . Samo ti to odnesi pa neka oni utvrde šta mu je. I nikako nemoj spominjati nikakvo padanje :) 

13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
dagy17 kaže...

Misliš da se na novom mobitelu to nemože dogoditi :) 

OOO može itekako može . Samo ti to odnesi pa neka oni utvrde šta mu je. I nikako nemoj spominjati nikakvo padanje :) 

ok,nema problema,hvala i drzi fige pa javim sutra kj je :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice