Otključavanje bootloadera na Xperia T

poruka: 10
|
čitano: 3.615
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam Xperia T otključana na sve mreže, ali zaključan bootloader.

Allowed:No

Kako je već prošlo par mjeseci od izlaska Xperie T, dali je netko otkrio mogućnost

kako otključati bootloader. Našao sam svašta nesigurno na netu. Jedan lik je navodno

instalirao generic rom ICS Taiwan od Xperie TX i nakon toga je bilo moguće otključati bootloader.

Ja to baš i ne vjerujem, kao i metodu test point na daljinu.

Ima li netko da je uspio otključati Xperiu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa možeš. Imaš suport na njihovim stranicama i samo pogledaj za svoj model da možeš ali gubiš garanciju ili na xda forumu.

Edit;Ipak ne možeš otkljućati.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 9:44 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Otključavanje bootloadera na Xperia T

Znam kako se otključava ako je unlock allowed:yes.

Nije da ga baš moram rutat, ali volim imati potpunu kontrolu.

Obrisati nepotrebne programe koji samo usporavaju mob i troše memoriju, staviti custom rom.

Zanima me ustvari kako je bootloader zaključan. Hardwerski ili softwerski?

Ako je softwerski, mora biti neko rješenje potpunog brisanja i stavljanja novog kernela.

Ako je hardwerski blokiran onda bez alata nema pomoći.

Netko valjda zna.

16 godina
neaktivan

Izasao je novi FW 9.1.A.1.140 za xperiu T , kad pokusam updatat mobitel preko PC (putem sony PC Companion) javlja mi gresku "update error 2003" mobitel je kupljen u Sony trgovini, otkljucan na sve mreze OS: Jelly bean 4.1.2 , bootloader je otkljucan tvornicki ... ima netko rjesenje?

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Izasao je novi FW 9.1.A.1.140 za xperiu T , kad pokusam updatat mobitel preko PC (putem sony PC Companion) javlja mi gresku "update error 2003" mobitel je kupljen u Sony trgovini, otkljucan na sve mreze OS: Jelly bean 4.1.2 , bootloader je otkljucan tvornicki ... ima netko rjesenje?

Prićekaj još neko vrijeme dok ne dođe do nas.Ili skini novi rom i sa flash toolom instaliraj.

https://docs.google.com/file/d/0B__p9bemsvHxRmxfak40ajhzdDA/edit?pli=1

16 godina
neaktivan
cvrc kaže...
mtopol kaže...

Prićekaj još neko vrijeme dok ne dođe do nas.Ili skini novi rom i sa flash toolom instaliraj.

https://docs.google.com/file/d/0B__p9bemsvHxRmxfak40ajhzdDA/edit?pli=1

Pa stalno mi dolazi obavjest na mobitel da azuriram software, a nemogu preko PC Companiona, jer imam otkljucan bootloader. Probat cu preko emma flash toola, hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 10:03 (mtopol).
15 godina
protjeran
mtopol kaže...

OTA i PC Companion ne rade ako je otključan bootloader.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
mtopol kaže...

OTA i PC Companion ne rade ako je otključan bootloader.

daj onda neki koji radi

13 godina
neaktivan

nikako otkljucat bootloader!! moze mala pomoc? Pokusao sam instrukcijama sa sonyeve stranice itd.. al bez uspijeha. :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

nikako otkljucat bootloader!! moze mala pomoc? Pokusao sam instrukcijama sa sonyeve stranice itd.. al bez uspijeha. :(

rijeseno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice