Nokia N97

poruka: 24
|
čitano: 8.103
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nokia N97

Postovani,problem sa Nokia N97 uredjajem.Sinoc sam instalirao neki antivirus preko ovi stora ali kada sam ga podesavao izgleda da sam iskljucio u njemu neke funkcije samog telefona pa je zablokirao.Potom sam izvadio bateriju jer nije mogao da se iskljuci,kad sam palio dodje do onog detalja di izidje nokia ali dalje nece od tog.Povezivao sam ga na komp,pokusao sve nanovo instalirati ali mi pokazuje da je izgleda firewall mobitela problem...ako neko moze da pomogne bio bi mu zahvalan.HVALA PUNO!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia N97

Samo hard reset....

izvadi bateriju, vrati bateriju - nemoj paliti

Otvori qwerty tastaturu

Pritisni i drzi sledece tipke:

shift + space + backspace

tako drzeci te tri tipke upali telefon,

nemoj pustati te tri tipke dok se ne pojavi animacija gdje se ruke spajaju

Upozorenje: telefon se vraca na pocetne postavke

13 godina
neaktivan

Ne znam bas tacno koje su to tri tipke,znam veliku kockastu ali druge dvije koje su?..Ako neko moze da mi oznaci na slici tipke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 10:54 (Pucko72).
15 godina
Nokia N97

valjda ce pomoc imao sam davno taj mob vise se ne sjecam :)

Sretan Božić i godina nova!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 11:01 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LJUDI,PUNO HVALA...PROBLEM SOLVED!!!{#}

13 godina
neaktivan
Nokia N97

Primjecujem da mi sad baterija manje drzi,prije je po tjedan dana i vise..jel moglo resetiranje to promjeniti?..ako neko zna..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia N97

neznam,  kolko je staro to sve?

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oko 2 god..nedavno gar istekla.

15 godina
Nokia N97

vidis kako je to garancija taman istekne i nesto pocnje zafrkavat :) moguce da je od starosti 

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Do zadnjeg trena je drzala odlicno,kad sam uradio reset hardvera cim sam ga upalio primjetio sam..

15 godina
Nokia N97

taj reset nebi trebao imati veze sa baterijom... pogledaj po opcijama mobitela, jel taj reset samo vraca na tvornicke postavke.

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia N97

Zahvaljujem na misljenju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N97

Nikakve veze nema hard reset sa baterijom u telefonu... inače hard reset se može napraviti i preko koda *#7370#

Ovo briše sve iz memorije telefona kao imenik poruke i aplikacije..

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Pucko72 kaže...

Primjecujem da mi sad baterija manje drzi,prije je po tjedan dana i vise..jel moglo resetiranje to promjeniti?..ako neko zna..

jel ti nas zayebavas il sto?

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
Pucko72 kaže...

jel ti nas zayebavas il sto?

Meni je tako drzala 5800 ako ne bi nesto zahtjevnije radio, tako da to uopce nije cudno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Nokia N97

I moja N97 je trpila dobrih 5 dana mucenja. Nokia je uvijek imala dobre baterije.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 1
15 godina
Nokia N97

ah zavisi 5 dana je veliki rok za bateriju i moj samsung c3050 drzi 5 dana (naravno jel ga napunim i ostavim na stolu) {#}. Da nokie imaju kvalitetne baterije

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Kewin kaže...

ah zavisi 5 dana je veliki rok za bateriju i moj samsung c3050 drzi 5 dana (naravno jel ga napunim i ostavim na stolu) {#}. Da nokie imaju kvalitetne baterije

Cuj, ja sam na N97 imao ukljucen 3G, mailove, non stop sam nesto drkeljao po njoj. Sto se tice baterije - vrhunski mob.

Sto se tice ekrana i OS-a... zbog toga sam je i prodao.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 9:15 (tnakir).
13 godina
neaktivan

Nisam klinac da zajebavam ljude,pitam za misljenje i tu ne vidim nikakav problem!

17 godina
Pucko72 kaže...

Nisam klinac da zajebavam ljude,pitam za misljenje i tu ne vidim nikakav problem!

Jesi siguran da resetom nisi ukljucio gps/wifi/3g/edge/veci brightnes???

13 godina
neaktivan

To je ukljuceno bilo,postalo mi je jasno pa sam iskljucio..mislim da je tu problem bio posto sam vidio da mi stalno ima prenos podataka..

17 godina
Pucko72 kaže...

To je ukljuceno bilo,postalo mi je jasno pa sam iskljucio..mislim da je tu problem bio posto sam vidio da mi stalno ima prenos podataka..

Eto... Problem solved.

12 godina
neaktivan
Nokia N97

kad surfam netom i trebam kopirati url kako to da napravim na n97

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nokia N97

Zdravo. Naime nasla sam svoju Nokiu n97 i vidjela mnoge poruke u njemu. Mozete li mi pomoci, na koji nacin te poruke mogu prebaciti na SIM karticu ili na bilo koji drugi nacin na drugi mobitel? Lijep pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice