Nokia N95 8GB

poruka: 16
|
čitano: 4.650
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia N95 8GB

dajte recite dal da kupim ovo.

http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-8GB-BLACK-UNLOCKED-FREE-WORLD-SHIPPING_W0QQitemZ220449539781QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3353d106c5&_trksid=p4295.c0.m299&_trkparms=|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N95 8GB
e jer je kineski fake....pise u oglasu FREE 2GB CHIP...nzm kako dodati tih 2gb kad taj telefon nema memorijski utor...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran
Nokia N95 8GB

ja mislim da bi opet trebao platit carinu

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N95 8GB

ta verzija nema ni GPS ni WiF ni 3G,bolje uzeti polovnu sa ovih prostora

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 16:56 (Nyxem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasto mislis da je fake? samo zbog te kartice? meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G? i uostalom kaze da Refund will be given as:money back.

16 godina
neaktivan

covjece zar ti nikad nisi cuo da se nista od tih kineskih copy shiteva ne kupuje - radije polovnu

16 godina
protjeran
Nokia N95 8GB

odi na njuskalo.hr, za skoro iste pare ti ima

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta to sto nema WiFi znaci da necu moci se spojiti na net preko njega? na wireles modem? plz neka netko samo kaze.

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Sta to sto nema WiFi znaci da necu moci se spojiti na net preko njega? na wireles modem? plz neka netko samo kaze.

Ne lovi WLAN

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G?

Pa, kojeg vraga onda kupuješ N95? Smijeh

više nije ni statusni simbol ako na to ciljaš. devedeset šestica je aktualna

16 godina
neaktivan
Backspace kaže...
vidikovac kaže...

meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G?

Pa, kojeg vraga onda kupuješ N95? Smijeh

više nije ni statusni simbol ako na to ciljaš. devedeset šestica je aktualna

ej reci mi samo dal cu moci na net.-,zapravo spojit se preko modema? dal cu imat wlan? thnx

16 godina
neaktivan

jos da vas pitam di cu ja taj paket dobit. doma na adresu ili cu trebati ga dici u posti?

dal cu moci na net.-,zapravo spojit se preko modema? dal cu imat wlan? thnx

17 godina
neaktivan
Nokia N95 8GB

Pa ako nema wifi nemos se spojiti na wireless.. Kao sto je netko vec rekao fino na njuskalo i tamo ces naci.. Fino ga vidis uzivo i isprobas jel to ispravno a mozda i naletis koji jos ima i garanciju.. Mani se kupnje mobitela prek neta..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N95 8GB

Nadam se da nisi to naručio jer je to kineski klon - znači bez Symbiana, WLANa, GPSa, 3Ga... itd. Mislim, cijena od 200$ ti je morala biti sumnjiva za N95.

Usporedba originala i fakea -

.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_Goc kaže...

Nadam se da nisi to naručio jer je to kineski klon - znači bez Symbiana, WLANa, GPSa, 3Ga... itd. Mislim, cijena od 200$ ti je morala biti sumnjiva za N95.

Usporedba originala i fakea -

.

Znam da skuzio sam ali malo prekasno. E jel istina da necu moci stavljati nikakve igre na to? plz odg. ako procitas!

17 godina
neaktivan
Nokia N95 8GB

Neces moci stavljati symbian igrice, a sto se tice ostalih(java) to ne znam..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice