dajte recite dal da kupim ovo.
http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-8GB-BLACK-UNLOCKED-FREE-WORLD-SHIPPING_W0QQitemZ220449539781QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3353d106c5&_trksid=p4295.c0.m299&_trkparms=|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment
dajte recite dal da kupim ovo.
http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-8GB-BLACK-UNLOCKED-FREE-WORLD-SHIPPING_W0QQitemZ220449539781QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3353d106c5&_trksid=p4295.c0.m299&_trkparms=|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment
ja mislim da bi opet trebao platit carinu
ta verzija nema ni GPS ni WiF ni 3G,bolje uzeti polovnu sa ovih prostora
zasto mislis da je fake? samo zbog te kartice? meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G? i uostalom kaze da Refund will be given as:money back.
covjece zar ti nikad nisi cuo da se nista od tih kineskih copy shiteva ne kupuje - radije polovnu
odi na njuskalo.hr, za skoro iste pare ti ima
Sta to sto nema WiFi znaci da necu moci se spojiti na net preko njega? na wireles modem? plz neka netko samo kaze.
Sta to sto nema WiFi znaci da necu moci se spojiti na net preko njega? na wireles modem? plz neka netko samo kaze.
Ne lovi WLAN
meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G?
Pa, kojeg vraga onda kupuješ N95?
više nije ni statusni simbol ako na to ciljaš. devedeset šestica je aktualna
meni nema veze sto nema GPS. a sto je tocno Wif i 3G?
Pa, kojeg vraga onda kupuješ N95?
više nije ni statusni simbol ako na to ciljaš. devedeset šestica je aktualna
ej reci mi samo dal cu moci na net.-,zapravo spojit se preko modema? dal cu imat wlan? thnx
jos da vas pitam di cu ja taj paket dobit. doma na adresu ili cu trebati ga dici u posti?
dal cu moci na net.-,zapravo spojit se preko modema? dal cu imat wlan? thnx
Pa ako nema wifi nemos se spojiti na wireless.. Kao sto je netko vec rekao fino na njuskalo i tamo ces naci.. Fino ga vidis uzivo i isprobas jel to ispravno a mozda i naletis koji jos ima i garanciju.. Mani se kupnje mobitela prek neta..
Znam da skuzio sam ali malo prekasno. E jel istina da necu moci stavljati nikakve igre na to? plz odg. ako procitas!
Neces moci stavljati symbian igrice, a sto se tice ostalih(java) to ne znam..