Nokia E71 vs HTC Touch Diamond

poruka: 7
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me kakva su vaša mišljenja o ova dva mobitela jer bih htio kupiti neki od njih.

Evo nekih prednosti svakog od njih.

Nokia:

Manja cijena, pogotovo na pretplati u Vipu.

Qwertz tipkovnica.

Nadogradnja memorije do 8 GB

Diamond:

Touch ekran.

Ljepši izgled (ovo je subjektivno)

Veća rezolucija ekrana

Ako imate neke druge prijedloge za smartphone, slobodno recite. Da li možda da sacekam HTC Touch HD ili SE Xperia?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia E71 vs HTC Touch Diamond
slobodno uzmi htc touch diamond,imam ga i prezadovoljan sam sa njim.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina

Pitanje između Symbian S60 i WM platforme, što želiš.

Ako ti je tipkanje važno i puno tipkaš, pišeš poruka, e-maila onda defintivno E71 zbog pune qwerty tipkovnice, dok je Diamond nema, samo virtualna. Stime da Diamond ima fizički veći ekran pa je kud i kamo bolje i ugodnije surfanje i ktome je još TS.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni se isto više sviđa HTC upravo zbog touch ekrana. Nešto sam načuo da bi se taj mobitel mogao naći u ponudi Vipa, ali to nije provjerena informacija. Kad bi bio u ponudi Vipa, na pretplati bi bio dosta jeftiniji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno po meni je E71 bolji izbor, jer iskreno previše novaca treba izdvojit za HTC dok sam uređaj nije revolucionaran nego jedino ima veliki touch screen. E71 nudi symbian koji  je trenutno po meni najbolji os za mobitele, postoji dosta soft za njega. Bolje pričekaj G1 a za to vrijeme si uzmi E71 ili ako ti je potreban mobitel sa dosta funkcija a nije ti bitna veličina display-e onda pogledaj E51. 

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mobitel bih podjednako koristio za SMS i za surfanje internetom tako da mi je bitna i tipkovnica i ekran. Trenutno koristim Nokiu E61i koji ima qwertz tipkovnicu i nešto veći ekran od E71. Što osim HSDPA i boljeg fotoaparata ima E71 u odnosu na E61i? Da li je softver brži?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia E71 vs HTC Touch Diamond
Valkic kaže...

Mobitel bih podjednako koristio za SMS i za surfanje internetom tako da mi je bitna i tipkovnica i ekran. Trenutno koristim Nokiu E61i koji ima qwertz tipkovnicu i nešto veći ekran od E71. Što osim HSDPA i boljeg fotoaparata ima E71 u odnosu na E61i? Da li je softver brži?

kažu da je, a i E71 ima procesor takta 369MHz dok je kod E61 220MHz i ima 64 MB RAM-a dok je kod E71 128MB RAM-a
هردسري & سبيدسري
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice