Nokia e6-00 viber

poruka: 3
|
čitano: 6.812
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia e6-00 viber
Ne znam d li sam trebao postaviti pitanje na drugoj grupi ali evo.,, isprike ako kome smeta. Dakle, Pokusavam zeni na nokiu e6_00 staviti viber. Koliko sam skuzoio i vidio u mobu ima symbian belle os. Napravio sam azurirnje softw. I sve ali o dalje nece da instalira viber. Kao skine aplikaciju sa storea, krene instalacija a onda napise "pogreska kod preuzimanja". Ako odem u postavke telefona sa popisom instaliranih app. vidim Viber instaler ali ne mogu nista sanjim. Cak sam skinuo sam fajl na drobox, poslao link mailom i povukao ga direktno na mob ali opet istu gresku Javlja!!! Zna netko neku foru ili je sve to zali boze vrimena?! Isprike na pravopisuno greskama, nabadam sa moba.
pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nokia e6-00 viber
dkacunic kaže...
Ne znam d li sam trebao postaviti pitanje na drugoj grupi ali evo.,, isprike ako kome smeta. Dakle, Pokusavam zeni na nokiu e6_00 staviti viber. Koliko sam skuzoio i vidio u mobu ima symbian belle os. Napravio sam azurirnje softw. I sve ali o dalje nece da instalira viber. Kao skine aplikaciju sa storea, krene instalacija a onda napise "pogreska kod preuzimanja". Ako odem u postavke telefona sa popisom instaliranih app. vidim Viber instaler ali ne mogu nista sanjim. Cak sam skinuo sam fajl na drobox, poslao link mailom i povukao ga direktno na mob ali opet istu gresku Javlja!!! Zna netko neku foru ili je sve to zali boze vrimena?! Isprike na pravopisuno greskama, nabadam sa moba.

ni ne trudi se instalirat jer ne možeš uspostavljat pozive jedino slat sms i to onima koje viber "nadje" u imeniku ( fali gro kontakta )

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
Re: Nokia e6-00 viber

ma zeni za poruke i treba, MMS ove i to.

pozivi nisu toliko bitni.

pa ako tko ima kakvo rješenje bio bih zahvalan

pozz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice