Nokia E51 - par pitanja

poruka: 4
|
čitano: 2.984
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nokia E51 - par pitanja

Evo gledam malo po netu i za oko mi je zapao ovaj mobitel... sad imam par pitanja.

1. Ako ga kupim u t-mobileu za cijenu samog uređaja (koja je oko 1000 krznenih jer imam +club bodova na popust), hoću li ga moći koristiti i na tele2 mreži? Ili ga treba dekodirati i koliko bi me to love ispalo?

2. Čitao sam da neki imaju dosta problema sa wifi-em pa me zanima kakva su vaša iskustva s time?

3. Koliko baterija traje prosječno ako se ne koristi toliko puno na telefoniranje već više na poruke?

Ako se sjetim još kojeg pitanja dodam ga Namigiva

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia E51 - par pitanja

Netko može odgovorit na bilo koje pitanje? Barem na 1.?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia E51 - par pitanja

koliko ja znam moras ga dekodirati - to bi ti izaslo oko nekih mozda najvise 150kn

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
RE: Nokia E51 - par pitanja

1. na ovo nebi znao odgovor, mislim da ga treba dekodirati

2. meni WiFi radi bez ikakvih problema, i dobro hvata signal. Nisam nikad imao problema, niti mi je veza ikada pukla (a stvarno ga često koristim, pogotovo za slušanje pjesama s Last.fm-a)

3. bateriju punim cirka svakih 5 dana, to doduše dosta ovisi o WiFiu... uglavnom baterija je dosta dobra (1050 mAh)

inače, itekako ga preporučam!  jedino šta meni na njemu fali je puna tipkovnica, ali ova je jako jednostavna i savršena za pisanje poruka.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice