Što vi mislite?Nemojte mi samo napisati da je onaj bolji nego napisite i zasto mislite da je taj bolji...Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što vi mislite?Nemojte mi samo napisati da je onaj bolji nego napisite i zasto mislite da je taj bolji...Hvala
svakako c7, bada OS, na samsungu još nije na razini Symbiana na c7
Nokia C7
bolja kamera, bolji OS..
ja osobno izbjegavam symbian u širokom luku, OS koji je miljama za androidom, a bada je u tom rangu. moja preporuka: nađi treću opciju...
ja osobno izbjegavam symbian u širokom luku, OS koji je miljama za androidom, a bada je u tom rangu. moja preporuka: nađi treću opciju...
symbian je još uvijek bolji od androida, a o Badi nema rasprave, moraju proći još godine da stigne ova 2
Ok, hvala vam na odgovorima, nego znaci li mi ista ovo sto je u ovog samsunga S-LCD display, a u nokie AMOLED? Takodjer u samsunga 1000MHz takt processora, u nokie 611MHz..? Ove podatke sam nasao ovdje :
samsung: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2782/Samsung/S8530-Wave-II
nokia: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2735/Nokia/C7
Ok, hvala vam na odgovorima, nego znaci li mi ista ovo sto je u ovog samsunga S-LCD display, a u nokie AMOLED? Takodjer u samsunga 1000MHz takt processora, u nokie 611MHz..? Ove podatke sam nasao ovdje :
samsung: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2782/Samsung/S8530-Wave-II
nokia: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2735/Nokia/C7
ne znaci ti gotovo nista
a divX i jos po nesto ostalo? wave to ima dok nokia ne
a divX i jos po nesto ostalo? wave to ima dok nokia ne
koje ostalo?
ima sve to nokia, symbian može vrtit divx-e već nekih 7 godina
Ma uzmi Wave.
Svi se*u po badi, a 100% je jos nisu ni probali, a mislim da negdje na ljeto stize bada 2.0
Wave ima bolji hardver, dok nokia ima bolju kameru i mrvicu veci ekran.
Ekran na wavu je predivan, al ima 3.3 inča dok nokia ima 3.5
Moj izbor bi bio wave, a ti kako hoćeš...
u mene je mob samsung s8530 wave II
Ma uzmi Wave.
Svi se*u po badi, a 100% je jos nisu ni probali, a mislim da negdje na ljeto stize bada 2.0
Wave ima bolji hardver, dok nokia ima bolju kameru i mrvicu veci ekran.
Ekran na wavu je predivan, al ima 3.3 inča dok nokia ima 3.5
Moj izbor bi bio wave, a ti kako hoćeš...
radio sam na wave, i nije me ipresionirao, što mu vrijedi bolji hw, kada je lošiji na softverskom području? Mozda u verziji nesto poprave, ali sumnjam, jednostavno nije dovoljno zastupljen da pobudi interes ozbiljnijih developera, koji bi od njega napravili pristojan OS (čitaj pisali aplikacije koje bi privukle ljude na kupnju uređaja sa Bada-om)
imam ti ja nokiu c7 i zadovoljan sam jedini nedostatak sto ne slika dobro na blizini 10 cm (ostrina)kad sam pokuso slikat biljeznicu il nes ali slikas iz daleka i priblizis i ispadne ti koda si sliko blizu + 8gb internne memorije i hd videi
kakava je razlika i po cemu je bolji SLCD (super amoled) ekran od amoled-a?
sad sam nasao: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3146&idPhone2=3394
usporedba oba mobitela,navodno c7 ima 8 mgpx ali wave svejedno ima bolju kameru koliko znam :)
osobno imam wave i mogu ti reć da sam prezadovoljan! koliko san gleda po gsm areni kad san ja tražia mob. samsung wave ima sve tri ocjene 8.7 a puno razvikaniji mobiteli lošije ocjene... npr. nokia c7 8.1! mogu ti reć svoje dojmove: odličan ekran, brzina interneta..prezadovoljan! (koristim samo w-lan), kvaliteta fotografija, hd video... sa OS sam zadovoljan! iako je tek u razvoju ima dosta aplikacija i igara! plus šta na ljeto izlazi bada 2.0 koja će bit puno bolja nego ova trenutačna verzija bada 1.2! još jedna informacija od čovjeka koji radi za t-mobile (slučajno smo došli na tu temu..) da od cijelog izbora mobitela koji su mu na raspolaganju (a nema baš mali izbor!).. da je wave najbolji mob. na tržištu! ako laže on lažen i ja!
osobno imam wave i mogu ti reć da sam prezadovoljan! koliko san gleda po gsm areni kad san ja tražia mob. samsung wave ima sve tri ocjene 8.7 a puno razvikaniji mobiteli lošije ocjene... npr. nokia c7 8.1! mogu ti reć svoje dojmove: odličan ekran, brzina interneta..prezadovoljan! (koristim samo w-lan), kvaliteta fotografija, hd video... sa OS sam zadovoljan! iako je tek u razvoju ima dosta aplikacija i igara! plus šta na ljeto izlazi bada 2.0 koja će bit puno bolja nego ova trenutačna verzija bada 1.2! još jedna informacija od čovjeka koji radi za t-mobile (slučajno smo došli na tu temu..) da od cijelog izbora mobitela koji su mu na raspolaganju (a nema baš mali izbor!).. da je wave najbolji mob. na tržištu! ako laže on lažen i ja!
Imam ja 2 frenda koji rade u t mobile-u i oni kažu da je emporia elegance najbolji mobitel na tržištu..
symbian je još uvijek bolji od androida, a o Badi nema rasprave, moraju proći još godine da stigne ova 2
da mi je samo znati po ćemu je symbian bolji od androida. sporiji je, ima manje aplikacija, guši se prilikom multitaskinga, toliko je dobar da ga ni jedan proizvođać ne želi, čak je i nokia odustala od njega....
hahaahhahaahahahhahhahhahhahahahaha tolko su napuseni da misle da rade u t-mobile-u
Za ovo gore navedeno da nista ne znaci to da je u samsunga takt procesora 1000 MHz a u nokie 611MHz i da je u samsunga super amoled a u nokie amoled ja se u potpunosti ne slazem.Mislim da ove dvije stvari navedene itekako puno znace i po mom misljenju Samsung Wawe je za klasu bolji mobitel od nokie.Što se tice smartphone najbolji izbor za onoga koji hoce dobar mobitel je Samsung Wawe.Mnoge statistike pokazuju da je Samsung Wawe u vecini segmenata isti kao i iphone 4 a u nekim cak i bolji kao sto je Super Amoled ekran nenadmasivo najbolji ekran dosada .
Almin94 ako ne znas koja je razlika imas net pa se malo bolje informisi.Super Amoled je bolji zbog toga
sto ima samo jedan sloj posebne navlake preko ekrana a amoled ih ima vise i zbog toga kod super amoleda je cistija slika i bolja ostrina slike i naravno osjetljivi na dodir.Samo po tome nista vise.Sljedeci put prvo provjeri i malo se informisi pa onda pisi to ti je moja preporuka da se ne izvaljujes na forumu.
kakav je zvučnik nokiji c7?? i jel je glasan zvučnik ?
Nemam Samsung pa ga nemogu komentirat (za razliku od nekih koji iako nemaju ni jedan od ta dva mobitela al sve znaju o njima i stručnjaci su u svim pogledima), al imam Nokiu C7 pa mogu reć sljedeće:
Kao prvo - mob odlično izgleda. Ekran je fantastičan, a i na svim reviewima koje sam pročitao jako su ga nahvalili.
Multitasking je odličan - ponekad imam po 15-20 otvorenih aplikacija i mob funkcionira perfektno, bez zastajkivanja i štekanja. Kvaliteta zvuka u pozivima je odlična, jedna od najboljih po testovima.
Zvučnik je OK, mogao bi bit malo glasniji, al eto...
Surfanje je OK, pogotovo ako instaliraš Operu ili neki drugi browser, ovaj koji dolazi sa Symbianom i nije baš nešto (čitaj - loš je).
Fotoaparat je odličan, da ima autofocus, bio bi još bolji, al i ovak su slike odlične, možeš snimat 720p video u 25-30 fps-a, kvaliteta je odlična.
A sad Symbian OS - iako mnogi pljuju po njemu, ja sam zadovoljan (prije symbiana sam koristio Android Froyo). Nemam onih glupih zastajkivanja i mucanja koja su mi se često događala sa Androidom.
Što se tiče dostupnosti aplikacija, milsim da je skroz OK, o čemu i govori podatak da je Ovi store prekoračio brojku od 4 milijuna downloada dnevno!!
Istina da što se izgleda tiče, Symbian zaostaje za ostatkom, ali ako ti je funkcionalnost ispred izgleda onda je Symbian odličan jer ima brdo stvari koje se mogu podešavati tako da se korištenje može prilagoditi kako ti to odgovara.
BTW, C7 podržava sve žive formate koji su danas standard što se tiče videa i zvuka.
Uostalom, evo i detaljnih specifikacija i review-a:
http://www.gsmarena.com/nokia_c7-3394.php
http://www.gsmarena.com/nokia_c7-review-530.php