Autore teme šta si sad na kraju odlučio?
Koliko tek voliš one koji se uključe u raspravu nakon što je već u međuvremenu napisano što se dogodilo. Kupio je Desire, na prošloj stranici ;).
Koliko tek voliš one koji se uključe u raspravu nakon što je već u međuvremenu napisano što se dogodilo. Kupio je Desire, na prošloj stranici ;).
Pogledaj nokia n8 to ti je najbolji 12 mp camera...:D
Ovaj ko da je s banane pao na glavu (u temu)... LOL
Samo da kazem vama o vasoj HTC uber kvaliteti.. nakon 2 dana vec imam mrtvi piksel 
Ma nema do Nokie i Symbiana.
Em je Symbian logicniji, em manje trosi, Nokia ne da nije imala mrtve pixele nego je bila izgazena, izmrcvarena, izgrizena od strane labradora... i nije se grijala. Na ovome vec jaja pecem.
jos mi je najjaci Mitch, daje mi TD jer je meni mrtvi pixel koji prvo sta nije nasta mojom greskom, a drugo sto pun B==D ljudi ima isti problem sa HTC.ovima
A tako ti to ide, ali opet vjerojatno te samo zadesio los HTC-ov primjerak. Danas se sve ionako proizvodi na nacin - sto jeftinije, a sa sto vecom zaradom.
Ja sam ionako Nokia fan. Imam ih tamo od jos analogne mreze i nikada me nisu razocarali, a nije to komp. da cu biranjem dobiti nesto znacajno na performansama.
Sto se mobitela tice sve se na kraju svede na - pitanje ukusa.
Svaka firma napravi loš primjerak od par stotina tisuća mobitela i zato NE KENJAJ PO HTC-u ako imaš imalo pameti u glavi. Niti jedna firma ne može garantirati 100% ispravne mobitele (zato i daju garanciju) i uvijek se kod par komada omakne nekakva greška, ali overall, HTC je puno kvalitetniji nego Nokia. To što ti nemaš sreće, kriva je tvoja loša karma, a ne HTC. Vjerojatno ne ljubiš bližnjeg svog kao i samog sebe i sad ti se desilo to što ti se desilo.
Svaka firma napravi loš primjerak od par stotina tisuća mobitela i zato NE KENJAJ PO HTC-u ako imaš imalo pameti u glavi. Niti jedna firma ne može garantirati 100% ispravne mobitele (zato i daju garanciju) i uvijek se kod par komada omakne nekakva greška, ali overall, HTC je puno kvalitetniji nego Nokia. To što ti nemaš sreće, kriva je tvoja loša karma, a ne HTC. Vjerojatno ne ljubiš bližnjeg svog kao i samog sebe i sad ti se desilo to što ti se desilo.
nije bas par komada jer sam gledao po internetu koliko ima ljudi koji pitaju kako i sto s time, znaci nije nekoliko primjeraka na 100000 nego puuno vise. I trenutno da overall Nokia je kvalitetnija. Kod nje je bilo pali i vozi, na ovome je bilo puni pali, nadi Jscreenfixer, pokreni, pusti da radi dok se mob ne ugasi. Nista.
Meni ne moras s vjerskim cudima.. ne virujen ja u to, nikad mi nije pomoglo.
Jesi gledao "My Name Is Earl"?
Šta sad kukaš, nosi u servis, imaš 2 godine garanciju. Kao mala curica tu kenjkaš. Odnesi da ti ga besplatno poprave i uživaj u mobitelu godine.
Jesi gledao "My Name Is Earl"?
Šta sad kukaš, nosi u servis, imaš 2 godine garanciju. Kao mala curica tu kenjkaš. Odnesi da ti ga besplatno poprave i uživaj u mobitelu godine.
Ocigledno je nedjelja i ne mogu nosit na servis, ali gledaj sad moram gubit na to vrijeme u vipa kad je pun k ljudi radi ajfona ujutro, a jedino tad imam nesto slobodog vremena sutra, servis znaci da cu biti bez mobitela neko vrijeme, a sad toliko posla oko organizacije nove godine tako da mi je to opet problem. A ako do srijede to ne napravim proci ce vise od tjedan dana i necu dobit NOVI uredaj koji inace HTC garantira.
Ma razumijem ja tebe, ali nije mi jasno zašto se čudiš. Normalno je da se nekom desi da ubere neispravni uređaj i sad ne treba trošiti vrijeme i živce na kukanje, jer to ti 100% neće pomoći. Radije odi pojedi nešto i pogledaj kakvu seriju, odigraj igru i pričekaj do sutra, a onda napravi jedino što možeš. Simple as that. Nema ti pomoći od kukanja i tugovanja.
Ma razumijem ja tebe, ali nije mi jasno zašto se čudiš. Normalno je da se nekom desi da ubere neispravni uređaj i sad ne treba trošiti vrijeme i živce na kukanje, jer to ti 100% neće pomoći. Radije odi pojedi nešto i pogledaj kakvu seriju, odigraj igru i pričekaj do sutra, a onda napravi jedino što možeš. Simple as that. Nema ti pomoći od kukanja i tugovanja.
ma nema vise spize u kuci, sinoc sam sve pojeo pa cekam rucak, a to me cini nervoznim malo 
A pa odi nekome u goste... xD
Blagdani su... xD
A pa odi nekome u goste... xD
Blagdani su... xD
vec sam u gostima tako da.. tj. u tete sam na rucku, sad ce lagano
jos mi je najjaci Mitch, daje mi TD jer je meni mrtvi pixel koji prvo sta nije nasta mojom greskom, a drugo sto pun B==D ljudi ima isti problem sa HTC.ovima
ja sam mislio da je nastao tvojom greškom ;P
sry, jer ja sam imao 4 htc telefona i 5 nokia, i nijedan ni drugi nikad nisam nosio u servis, mozda sam budala ali imao sam za svakoga futrolicu
Tko zna...
ja sam mislio da je nastao tvojom greškom ;P
sry, jer ja sam imao 4 htc telefona i 5 nokia, i nijedan ni drugi nikad nisam nosio u servis, mozda sam budala ali imao sam za svakoga futrolicu
ja uvijek uzmem futrolicu za svaki mobitel
Ja i žena imamo HTC Desire već više mjeseci i nemamo ništa osim riječi hvale za njega, naravno uvijek ima mogučnosti napretka, npr. kod njega da je malo duže trajanje baterije.
Al sve u svemu dao bi mu ocjenu 95/100
Ja i žena imamo HTC Desire već više mjeseci i nemamo ništa osim riječi hvale za njega, naravno uvijek ima mogučnosti napretka, npr. kod njega da je malo duže trajanje baterije.
Al sve u svemu dao bi mu ocjenu 95/100
ako cemo biti objektivni dao bih mu 75-80/100 da nema mrtvih piksela
+ ekran
+ broj aplikacija (iako meni to nije najbitnije plus je)
+ kamera je dosta dobra i u mraku
- zagrijavanje je stvarno pretjerano
- baterija
to je po meni
Neznam zašto stalno spominješ zagrijavanje, moj tast ima Nokiu E63 i odličan je to mobitel, slabiji od Desirea, koristi ga u prosjeku dnevno oko 7-8h razgovora ali i njemu se nakon dužeg vremena zagrijava baterija, čak i moj Sony Ericsson K800 kad razgovaram >1h se zagrije dosta, tak da ti to nije ništa za spominjanje, to je nešto normalno, pogotovo za današnje mobitele/smartfonove koji imaju hrpu mogučnosti, WIFI, ogroman ekran, gotovo stalno spajanje na net ili prek wifi ili 3G mreža, oni stalno cijede bateriju i to dosta struje povuku u kratkom roku.
Neznam zašto stalno spominješ zagrijavanje, moj tast ima Nokiu E63 i odličan je to mobitel, slabiji od Desirea, koristi ga u prosjeku dnevno oko 7-8h razgovora ali i njemu se nakon dužeg vremena zagrijava baterija, čak i moj Sony Ericsson K800 kad razgovaram >1h se zagrije dosta, tak da ti to nije ništa za spominjanje, to je nešto normalno, pogotovo za današnje mobitele/smartfonove koji imaju hrpu mogučnosti, WIFI, ogroman ekran, gotovo stalno spajanje na net ili prek wifi ili 3G mreža, oni stalno cijede bateriju i to dosta struje povuku u kratkom roku.
ummm.. nokia 5800 godinu i pol dana, bio GPS bio WLAN bila igra.. temp nikad nije bila TOLIKA da mobitel ne mozes u ruci drzat. ovo je oko 60C bilo, prsti su me pekli za vrijeme pisanja poruke.
ummm.. nokia 5800 godinu i pol dana, bio GPS bio WLAN bila igra.. temp nikad nije bila TOLIKA da mobitel ne mozes u ruci drzat. ovo je oko 60C bilo, prsti su me pekli za vrijeme pisanja poruke.
to ti je cijena koju placas lijepin animacijama 
vrati ga i nek ti sa skladista izvuku c7
znas onu:
auto je auto, al mercedes je mercedes
to ti je cijena koju placas lijepin animacijama 
vrati ga i nek ti sa skladista izvuku c7
znas onu:
auto je auto, al mercedes je mercedes
problem je sto je nemaju u vipa, da ce tek za 2-3 mjeseca doc :(