Nokia C7-00 ili Desire

poruka: 106
|
čitano: 26.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Nokia C7-00 ili Desire
luka_cro kaže...
E kako volim ove teme android vs symbian, uvijek isto, svaka tema završi svađom i vašim pregovaranjima, sve je stvar osobnog ukusa.
Autore teme šta si sad na kraju odlučio?

Koliko tek voliš one koji se uključe u raspravu nakon što je već u međuvremenu napisano što se dogodilo. Kupio je Desire, na prošloj stranici ;).

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
E kako volim ove teme android vs symbian, uvijek isto, svaka tema završi svađom i vašim pregovaranjima, sve je stvar osobnog ukusa.
Autore teme šta si sad na kraju odlučio?

neka ti slika kaze sto sam zakljucio

17 godina
neaktivan
2dangerous4you kaže...

Pogledaj nokia n8 to ti je najbolji 12 mp camera...:D

Ovaj ko da je s banane pao na glavu (u temu)... LOL

Prodajem zjake...povoljno!
16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

Samo da kazem vama o vasoj HTC uber kvaliteti.. nakon 2 dana vec imam mrtvi piksel {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa jesam ti ja rekao da kupiš nokiu...

mogao si čekati ili čak naručiti s njuškala...

Bemu mitsu nikako da naucis...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa jesam ti ja rekao da kupiš nokiu...

mogao si čekati ili čak naručiti s njuškala...

Bemu mitsu nikako da naucis...

Ma nema do Nokie i Symbiana.

Em je Symbian logicniji, em manje trosi, Nokia ne da nije imala mrtve pixele nego je bila izgazena, izmrcvarena, izgrizena od strane labradora... i nije se grijala. Na ovome vec jaja pecem.

17 godina
neaktivan
Ne drzi blizu svojih deckiju... postat ćeš neplodan :P
16 godina
neaktivan

jos mi je najjaci Mitch, daje mi TD jer je meni mrtvi pixel koji prvo sta nije nasta mojom greskom, a drugo sto pun B==D ljudi ima isti problem sa HTC.ovima

17 godina
neaktivan
Ma daj mitsu... znas i sam da je forum puno nedo****** wannabe strucanjaka...

Ja to nisam i ne pravim se da jesam...

Ali stvarno...

Svi smo mi fanboyevi necega... ali najgore je kada su cinjenice posve nebitni buzzwordovi i specifikacije...
16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire
Tokom danasnjeg dana dobio sam jos nekoliko zaostalih, ali i mrtvih piksela. HTC me razocarao kvalitetom :(
Sad samo odnjeti ga na garanciju ili uvaliti nekome za 2500 i uzeti normalni mobitel

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nokia C7-00 ili Desire

A tako ti to ide, ali opet vjerojatno te samo zadesio los HTC-ov primjerak. Danas se sve ionako proizvodi na nacin - sto jeftinije, a sa sto vecom zaradom.

Ja sam ionako Nokia fan. Imam ih tamo od jos analogne mreze i nikada me nisu razocarali, a nije to komp. da cu biranjem dobiti nesto znacajno na performansama.

Sto se mobitela tice sve se na kraju svede na - pitanje ukusa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

Svaka firma napravi loš primjerak od par stotina tisuća mobitela i zato NE KENJAJ PO HTC-u ako imaš imalo pameti u glavi. Niti jedna firma ne može garantirati 100% ispravne mobitele (zato i daju garanciju) i uvijek se kod par komada omakne nekakva greška, ali overall, HTC je puno kvalitetniji nego Nokia. To što ti nemaš sreće, kriva je tvoja loša karma, a ne HTC. Vjerojatno ne ljubiš bližnjeg svog kao i samog sebe i sad ti se desilo to što ti se desilo.

If creativity is a field, copyright is the fence.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Svaka firma napravi loš primjerak od par stotina tisuća mobitela i zato NE KENJAJ PO HTC-u ako imaš imalo pameti u glavi. Niti jedna firma ne može garantirati 100% ispravne mobitele (zato i daju garanciju) i uvijek se kod par komada omakne nekakva greška, ali overall, HTC je puno kvalitetniji nego Nokia. To što ti nemaš sreće, kriva je tvoja loša karma, a ne HTC. Vjerojatno ne ljubiš bližnjeg svog kao i samog sebe i sad ti se desilo to što ti se desilo.

nije bas par komada jer sam gledao po internetu koliko ima ljudi koji pitaju kako i sto s time, znaci nije nekoliko primjeraka na 100000 nego puuno vise. I trenutno da overall Nokia je kvalitetnija. Kod nje je bilo pali i vozi, na ovome je bilo puni pali, nadi Jscreenfixer, pokreni, pusti da radi dok se mob ne ugasi. Nista.

Meni ne moras s vjerskim cudima.. ne virujen ja u to, nikad mi nije pomoglo.

16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

Jesi gledao "My Name Is Earl"?

Šta sad kukaš, nosi u servis, imaš 2 godine garanciju. Kao mala curica tu kenjkaš. Odnesi da ti ga besplatno poprave i uživaj u mobitelu godine.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Jesi gledao "My Name Is Earl"?

Šta sad kukaš, nosi u servis, imaš 2 godine garanciju. Kao mala curica tu kenjkaš. Odnesi da ti ga besplatno poprave i uživaj u mobitelu godine.

Ocigledno je nedjelja i ne mogu nosit na servis, ali gledaj sad moram gubit na to vrijeme u vipa kad je pun k ljudi radi ajfona ujutro, a jedino tad imam nesto slobodog vremena sutra, servis znaci da cu biti bez mobitela neko vrijeme, a sad toliko posla oko organizacije nove godine tako da mi je to opet problem. A ako do srijede to ne napravim proci ce vise od tjedan dana i necu dobit NOVI uredaj koji inace HTC garantira.

16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

Ma razumijem ja tebe, ali nije mi jasno zašto se čudiš. Normalno je da se nekom desi da ubere neispravni uređaj i sad ne treba trošiti vrijeme i živce na kukanje, jer to ti 100% neće pomoći. Radije odi pojedi nešto i pogledaj kakvu seriju, odigraj igru i pričekaj do sutra, a onda napravi jedino što možeš. Simple as that. Nema ti pomoći od kukanja i tugovanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Ma razumijem ja tebe, ali nije mi jasno zašto se čudiš. Normalno je da se nekom desi da ubere neispravni uređaj i sad ne treba trošiti vrijeme i živce na kukanje, jer to ti 100% neće pomoći. Radije odi pojedi nešto i pogledaj kakvu seriju, odigraj igru i pričekaj do sutra, a onda napravi jedino što možeš. Simple as that. Nema ti pomoći od kukanja i tugovanja.

ma nema vise spize u kuci, sinoc sam sve pojeo pa cekam rucak, a to me cini nervoznim malo {#}

16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

A pa odi nekome u goste... xD

Blagdani su... xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

A pa odi nekome u goste... xD

Blagdani su... xD

vec sam u gostima tako da.. tj. u tete sam na rucku, sad ce lagano

17 godina
Mitsuoka kaže...

jos mi je najjaci Mitch, daje mi TD jer je meni mrtvi pixel koji prvo sta nije nasta mojom greskom, a drugo sto pun B==D ljudi ima isti problem sa HTC.ovima

ja sam mislio da je nastao tvojom greškom ;P

sry, jer ja sam imao 4 htc telefona i 5 nokia, i nijedan ni drugi nikad nisam nosio u servis, mozda sam budala ali imao sam za svakoga futrolicu

Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
16 godina
neaktivan
Nokia C7-00 ili Desire

Tko zna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mitsuoka kaže...

ja sam mislio da je nastao tvojom greškom ;P

sry, jer ja sam imao 4 htc telefona i 5 nokia, i nijedan ni drugi nikad nisam nosio u servis, mozda sam budala ali imao sam za svakoga futrolicu

ja uvijek uzmem futrolicu za svaki mobitel

15 godina
Nokia C7-00 ili Desire

Ja i žena imamo HTC Desire već više mjeseci i nemamo ništa osim riječi hvale za njega, naravno uvijek ima mogučnosti napretka, npr. kod njega da je malo duže trajanje baterije.

Al sve u svemu dao bi mu ocjenu 95/100

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schtefek kaže...

Ja i žena imamo HTC Desire već više mjeseci i nemamo ništa osim riječi hvale za njega, naravno uvijek ima mogučnosti napretka, npr. kod njega da je malo duže trajanje baterije.

Al sve u svemu dao bi mu ocjenu 95/100

ako cemo biti objektivni dao bih mu 75-80/100 da nema mrtvih piksela

+ ekran

+ broj aplikacija (iako meni to nije najbitnije plus je)

+ kamera je dosta dobra i u mraku

- zagrijavanje je stvarno pretjerano

- baterija

to je po meni

17 godina
neaktivan
mitsu ajde malo pisati u nespavalicama...
15 godina
Nokia C7-00 ili Desire

Neznam zašto stalno spominješ zagrijavanje, moj tast ima Nokiu E63 i odličan je to mobitel, slabiji od Desirea, koristi ga u prosjeku dnevno oko 7-8h razgovora ali i njemu se nakon dužeg vremena zagrijava baterija, čak i moj Sony Ericsson K800 kad razgovaram >1h se zagrije dosta, tak da ti to nije ništa za spominjanje, to je nešto normalno, pogotovo za današnje mobitele/smartfonove koji imaju hrpu mogučnosti, WIFI, ogroman ekran, gotovo stalno spajanje na net ili prek wifi ili 3G mreža, oni stalno cijede bateriju i to dosta struje povuku u kratkom roku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schtefek kaže...

Neznam zašto stalno spominješ zagrijavanje, moj tast ima Nokiu E63 i odličan je to mobitel, slabiji od Desirea, koristi ga u prosjeku dnevno oko 7-8h razgovora ali i njemu se nakon dužeg vremena zagrijava baterija, čak i moj Sony Ericsson K800 kad razgovaram >1h se zagrije dosta, tak da ti to nije ništa za spominjanje, to je nešto normalno, pogotovo za današnje mobitele/smartfonove koji imaju hrpu mogučnosti, WIFI, ogroman ekran, gotovo stalno spajanje na net ili prek wifi ili 3G mreža, oni stalno cijede bateriju i to dosta struje povuku u kratkom roku.

ummm.. nokia 5800 godinu i pol dana, bio GPS bio WLAN bila igra.. temp nikad nije bila TOLIKA da mobitel ne mozes u ruci drzat. ovo je oko 60C bilo, prsti su me pekli za vrijeme pisanja poruke.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Schtefek kaže...

ummm.. nokia 5800 godinu i pol dana, bio GPS bio WLAN bila igra.. temp nikad nije bila TOLIKA da mobitel ne mozes u ruci drzat. ovo je oko 60C bilo, prsti su me pekli za vrijeme pisanja poruke.

to ti je cijena koju placas lijepin animacijama {#}

vrati ga i nek ti sa skladista izvuku c7

znas onu:

auto je auto, al mercedes je mercedes

ubio si sve moje ljude
17 godina
neaktivan
Apoteka ne bi ni sam bolje rekao...
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Mitsuoka kaže...
Schtefek kaže...

to ti je cijena koju placas lijepin animacijama {#}

vrati ga i nek ti sa skladista izvuku c7

znas onu:

auto je auto, al mercedes je mercedes

problem je sto je nemaju u vipa, da ce tek za 2-3 mjeseca doc :(

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice