prije nekoliko dana mi je mob upao u vodu na mozda 2 sec,i nastao mi kvar na kameri,ni prednja ni zadnja ne rade,kada udjem u kameru crno i pokraj su one funkcije,moze li se to kako rijesiti osim servisom,mozda reinstalaciom firmewarea?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imad garanciju, probaj icu servis i pravi se glup.
Reci da je najednom prestalo radit da ni ti sam neznas zasto.
Ako imas srece, dobit ces novi za zamjenu.
Sljedeći put kad prospem pivo po tipkovnici podsjeti me da samo reinstaliram drivere
a to nazalost nemogu uraditi,jer dobro poznam covijeka od koga sam kupio mobitel...obiteljski prijatelj...
a to nazalost nemogu uraditi,jer dobro poznam covijeka od koga sam kupio mobitel...obiteljski prijatelj...
to šta ste prijatelji ti je samo olakotna okolnost dok mu budeš "prodavao" to.
a što se tiče firmewarea.. moglo bi pomoći, ali pazi, NE SMIJEŠ staviti najnoviju verziju jer tada neće raditi. trebaš neku stariju ubaciti.
mobitel kojem je oštećen hardver se može popraviti jedino servisiranjem, tj. popravkom HARDVERA.
ako je kamera oštećena, ne znači da moraš izbrisati nekoga iz imenika. niti obrnuto.
Nikad ne posluj sa rodbinom i prijateljima ;)
Frend mi je danas donesao xpressicu.
Ekran zablesira tj. ne raspoznaje se ništa. Našao sam video na jubitou sa istim problemom i tip je koristio ˝magnet˝ da rješi.
Navodno je greška u softveru ali eto nakon nekoliko pokušaja otključavanja-zaključavanja tipkom na boku dobio sam normalnu sliku i flešao ga sa v21 na v60 ali problem je i dalje tu.
Ima netko neki prijedlog osim zabijanja u zid i nošenja na servis? Jel do softvera, ekrana, matične (i ona će na ražanj ako treba
).
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN