Nokia 5800 XPressMusic T mobile

poruka: 3
|
čitano: 2.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XPressMusic T mobile

Evo imam jedan problem.Brat hoće da mu prodam moj mobitel (S.Ericsson W580i) pa bi si ja skupljo još malo para i kupio ovaj mob na T-mobileovim stranicama piše "U T-Mobile ponudi već od 698 kn" i je li to pretplata?

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 XPressMusic T mobile

U t-mobile ovaj aparat dobivaš za 698 kn uz pretplatu na dvije godine u tarifi 700.

Drugim riječima ovo ti (tj. tvom bratu) se baš ne isplati.

Nokia 5800 u t-mobile ponudi ako želiš uzeti simpa paket tj. na bonove ti dođe 1498,00kn i to u simpa mix opciji a to znači da prvih 12 mj. moraš imati aktiviranu opciju da ti se automatski nadoplačuje račun sa kreditne kartice (koju moraš imati prilikom kupnje) sa  100,00kn

Najbolje ti je kupiti oglasnik i kupiti taj mobitel za cca. 1500-2000kn,

Većinom ljudi ne vjeruju tipovima iz oglasnika (ja do sada nisam imao loših iskustava a kupujem od onih koji u oglasu imaju nabrojenih najviše aparata) ali to e na tebi da prosudiš.

Ova opcija u simpi nije loša (pretpostavljam da si maloljetan i da nemaš karticu) ali 100,00 kn je najvećem djelu populacije taman za mjesečnu potrošnju pa probaj nagovoriti starce (koji ti najvjerojatnije i ovako plaćaju bonove) na ovu opciju.

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 XPressMusic T mobile

Ali sad su je povukli. Sad je mozes kupiti samo na pretplati ili u SimpaMix ponudi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice