Nokia 5800 v40 software

poruka: 333
|
čitano: 97.120
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

steve90 hvala puno Osmijeh al ja idem iz problema u problem... naime evo jutros mi je stigo certifikat i key, i napravio sam sve kako je napisano, kad krenem instalirat, nesto treba neki base package, skinem ja to s neta, instaliram, i i sad pokusam ponovo instalirat i javlja mi neki update error... e sad stvarno neznam sta da radim, googlam ali ne nalazim rjesenje

HELP !!!

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

eureka Smijeh uspio sam instalirati quickoffice, skinuo sam neku drugu verziju i obrisao neki fajl (quickoffice LM) tako sam nasao rjesenje na jednoj stranici i radi, RADI, jos samo prebacim karte sa mapsource-a i glazbu na karticu i  mob je locked & loaded, ready for assimilation Cool

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v40 software

Ti si spreman za asimilaciju ;)

Uzivaj u odlicnom mobu.

17 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

nemogu instalirat ovi navigaciju.nemogu je instalirat ni preko pc-a ni preko fota.pokaže mi grešku u instalaciji.u čemu bi moga bit problem.inače,imam garmin instaliran.verzija soft. je v40.

0 0 hvala 0
16 godina
dome kaže...

nemogu instalirat ovi navigaciju.nemogu je instalirat ni preko pc-a ni preko fota.pokaže mi grešku u instalaciji.u čemu bi moga bit problem.inače,imam garmin instaliran.verzija soft. je v40.

Onda se nemoj ni trudit sa ovi-shitom...

Isprobat ćeš i vratit se na garmin =)

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina
neaktivan
Probaj ukloniti aplikaciju Nokia maps zatim instalirati Ovi.
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

Ima li ko kakav savjet koji je najbolji konverter (za filmove) za nokiu 5800xm,naravno da se moze ubaciti i subtitle,i kako ustvari ubaciti subtitle pokusao sam preko FormatFactory ali bezuspjesno(mislim ubaciti title,konverzacija radi odlicno,ali title,Mršti se..?!

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Biscan kaže...

Ima li ko kakav savjet koji je najbolji konverter (za filmove) za nokiu 5800xm,naravno da se moze ubaciti i subtitle,i kako ustvari ubaciti subtitle pokusao sam preko FormatFactory ali bezuspjesno(mislim ubaciti title,konverzacija radi odlicno,ali title,Mršti se..?!

Media Coder, imas ga na Bug DVD-u

17 godina
neaktivan
Biscan kaže...

Sta je problem sa titlovima u format factoriu? Radi odlicno.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
Biscan kaže...

Sta je problem sa titlovima u format factoriu? Radi odlicno.

onda ja ne znam kako da ubacim title..

Biscan
17 godina
neaktivan

Ides lijevo sve u mobilni uredjaj i sad desno dolje imas dodatni podnaslov i tu imas u prvoj rubrici desno da izaberes gdje ti je titl. ispod izaberi 1250 da bi ti prikazao nasa slov i ostalo je sve isto. valjda znas dodati film ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ides lijevo sve u mobilni uredjaj i sad desno dolje imas dodatni podnaslov i tu imas u prvoj rubrici desno da izaberes gdje ti je titl. ispod izaberi 1250 da bi ti prikazao nasa slov i ostalo je sve isto. valjda znas dodati film ;)

AHa ok,vec sam to probao,ok skontao sam,samo sto ja konvertujem HD film gdje je vec default engl. ali ok shvatio sam.. 

Biscan
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

U kojem vi Playeru (na mobitelu) gledate filmove,ja osobno koristim SmartMovie i malo mi kao da štopa pri gledanju filma?!

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onom sto dobijes uz mob. I nemoj me persirati ;)

Samo nemoj dirati postavke u format factoriju kad izaberes 5800. Samo dodaj film i dodaj titl i promijeni na 1250 da bi vidio nasa slova i to je to.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

onom sto dobijes uz mob. I nemoj me persirati ;)

Samo nemoj dirati postavke u format factoriju kad izaberes 5800. Samo dodaj film i dodaj titl i promijeni na 1250 da bi vidio nasa slova i to je to.

Konvertovao film kako si rekao,ubacio titl samo stavio 1250 Ok,ubacio film i na kraju nema titla na mob,svasta?

Biscan
17 godina
neaktivan

Nesto nisi dobro napravio. Nema sanse da neam titla jer on titl iskodira zajedno sa filmom tj. titl je dio filma. I mob nema izbor da iskljuci ili ukljuci titl.

Pogledaj taj film na kompu i vidi ima li titl. Ako nema a nece ga bti nisi dobro napravio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 21:21 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nesto nisi dobro napravio. Nema sanse da neam titla jer on titl iskodira zajedno sa filmom tj. titl je dio filma. I mob nema izbor da iskljuci ili ukljuci titl.

Pogledaj taj film na kompu i vidi ima li titl. Ako nema a nece ga bti nisi dobro napravio.

Rijesio,rekoh da obrisem i ponovo inst,i uradim isto i sad je Ok,svasta,ali radi sad ;) tenkjuuu hehe..

Biscan
17 godina
neaktivan

No frks. Bitno da radi ;)

Uzivaj ;)

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

Da li neko zna ima li Office aplikacija da se mogu citati Word dokumenti na mobitelu :)probao sam neke ali ne frceraju :/

Biscan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Biscan kaže...

Da li neko zna ima li Office aplikacija da se mogu citati Word dokumenti na mobitelu :)probao sam neke ali ne frceraju :/

Quickoffice.

- Psiho246
17 godina
Biscan kaže...

Meni radi odlično, probaj preimenovat subtitle  da ima isti naziv kao i video.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 10:19 (Goran).
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

promijenio sam product code i napravio update. mogu li sad vratiti stari product code?

Nepismeni? Pišite nam i poslati ćemo vam besplatnu brošuru.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nokia 5800 v40 software

evo i ja updetirao na v40, bez hard reseta a s promjenom product coda, napravio back up, hack mi ostao, znaci ne moram ga opet hackirati. probao sam instalirati par app. i uspjesno. za sad sam zadovoljan

0 0 hvala 0
16 godina
deumin kaže...

promijenio sam product code i napravio update. mogu li sad vratiti stari product code?

Možeš!

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

e imam jedno pitanje tj tocnije dva...  dal postoji mogucnost neke sinkronizacije imenika i kalendara na nokiji 5800XM... naime u cemu je problem, unio sam  rodjendane u neke kontakte u imeniku, al neznam kako da  to prebacim u kalendar, a da opet ne prepisujem sve ponovo, a opet volio bih da me podsjeti =) i jos samo jedno instalirao sam onaj light saber ali nevidim nikakve promjene, jel trebam nest podesit ili sta, jer kad kliknem na ikonu nista se ne dogodi... hvala unaprijed

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

Da ne zna neko da li ima neka aplikacija da ubaci smajlije u SMS???

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne postoji. I da, symbian sucks u tom pogledu..

Ali možeš ti napisat u poruku   :-)  :-(   ;-) itd., pa će ti se na mobitelu koji podržava smajlije prikazat kao, zamisli, smajliji  Namigiva.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ne postoji. I da, symbian sucks u tom pogledu..

Ali možeš ti napisat u poruku   :-)  :-(   ;-) itd., pa će ti se na mobitelu koji podržava smajlije prikazat kao, zamisli, smajliji Namigiva.

hahahahahahaha to vec znam hahahahah svejedno TNx

Bišć@n
16 godina
odjavljen
Nokia 5800 v40 software

Ako nista konacno ce nas nesto odbaciti od te ruzne navike zvane - kelji smiley gdje god stignes Smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Biscan kaže...

Da ne zna neko da li ima neka aplikacija da ubaci smajlije u SMS???

ako 5800 ima copy paste funkciju, možeš.

treba u notebooku ispisati smajlije iz times new roman, prebaciti ih u poruke, pa "object" spremiti u notes.

onda ih iz notesa c/p u sms.

postao sam tu negdje... 

druga opcija da ti i primatelj imate instalirtan isti program, fun sms.

ne znam kako radi..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 10:59 (magicmist).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice