Nokia 5800 problem nakon neuspjelog upgradea

poruka: 37
|
čitano: 8.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nokia 5800 problem nakon neuspjelog upgradea

Da, i ja sam primjetio (ako misliš na v50).

Smatram to kao neku sigurnosnu mjeru, jer se prije stvarno za svaku glupost zakretao..

Stvar navike..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan

Da, mislim na v50. Pa dosta toga su poboljšali na sigurnosti, kao što sam već u prijašnjem postu napisao kod odgovaranja na dolazni poziv ako je mob zaključan, više nije dovoljno samo stisnuti tipku na ekranu pa da se javi, nego povući prst u smjeru strelice, isto vrijedi i kod alarma i sl. stvari...:) meni trebalo malo dulje da to skužim...

15 godina
neaktivan

Ljudi, mogu li ja izgubiti garanciju ako stavim firmware sa balkans blue kodom, a imam t-scumov cod (jer ovi kreteni nemaju podršku za v50)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako si sa death flashom ubacio neki žnj firmware samo si trebo sa noka updaterom update-jtat mob i on bi ti automatski po product codu povuko odgovarajući firmware koji si imao ili noviji. Probaj sada sa nokia updaterom updatejtat phone pa ćeš vidjet onda (pod uvjetom da nisi mjenjao product code, ako je si vratio onaj koji ti je prije bio)

15 godina
neaktivan

Pročitaj starije postove, no koliko sam skužio za samo stavljanje novog firmwarea ne gubiš garanciju, ali za mjenjanje koda je gubiš i to radiš na vlastitu odgovornost. Dečki su u prijašnjim postovima stavili i linkove koji ti sve lijepo objašnjavaju. Sretno!

16 godina
Darius1975 kaže...

Da, mislim na v50. Pa dosta toga su poboljšali na sigurnosti, kao što sam već u prijašnjem postu napisao kod odgovaranja na dolazni poziv ako je mob zaključan, više nije dovoljno samo stisnuti tipku na ekranu pa da se javi, nego povući prst u smjeru strelice, isto vrijedi i kod alarma i sl. stvari...:) meni trebalo malo dulje da to skužim...

To za povlačenje strelice je tu od v40 FW-a.

lordlojkus kaže...

Ljudi, mogu li ja izgubiti garanciju ako stavim firmware sa balkans blue kodom, a imam t-scumov cod (jer ovi kreteni nemaju podršku za v50)

Darius1975 kaže...

Pročitaj starije postove, no koliko sam skužio za samo stavljanje novog firmwarea ne gubiš garanciju, ali za mjenjanje koda je gubiš i to radiš na vlastitu odgovornost. Dečki su u prijašnjim postovima stavili i linkove koji ti sve lijepo objašnjavaju. Sretno!

Tako je. Mijenjanjem product code-a gubiš garanciju, ali samim update-om ne. Znači promjeniš product code, update-aš, vratiš product code i imaš i garanciju i novi FW.

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan

Nakon instalacije v50, slika pozivatelja više nije preko cijelog ekrana, nego mala ikonica. Jel se to da gdje podeseti?

LP

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice