Ngm infinity Quad core

poruka: 9
|
čitano: 7.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ngm infinity Quad core

evo da napisem nesto o navedenom mobitelu koji se od nedavno nasao na nasem trzistu. nakon dugo razmisljanja odlucio sam kupiti ovaj mob. zbog niske cijene(2200kn) i performansi koje su za taj novac odlicne.

Nikada do sada nisam kupio mob.,a da nije neka poznata marka(htc,nokia,samsung) i bio sam skeptican oko kupnje ovoga. Koristim ga oko 2 tjedna i mogu reci da sam zadovoljan. sve radi super(bar za sada). Kamera je 8mp i sliku su dosta dobre,igre rade bez stekanja(asphalt 6,gun bros,itd),baterija drzi 2 dana uz igranje i surfanje sto je iznenadujuce jer na bivsim mobitelima mi nije toliko drzala. Jedina zamjerka je da mobitel nema lampicu upozorenja na praznu bateriju tj. lampicu upozorenja na propusten poziv ili sms. Garancija na mobitel je 2 godine i to je jedan od razloga kupnje. Za 2200 kn se dobije mob. nesto slabijih performansi od mobitela koji kostaju od 4000kn na dalje,a opet nije toliko slabiji koliko je jeftiniji.

Vrijeme ce pokazati koliko je los tj. dobar. Moje misljenje je da su poznate marke mobitela takvih performansi previse skupi i stoga sam odlucio probati nesto novo i nada me da se nisam zeznuo,bar ne previse.

OVO SU PERFORMANSE:

SCREEN:4.5" Super IPS LCD capacitive multi-touchscreen, 540x960 resolution(dragontrail glass)

CPU:MediaTek quad-core MT6589 1.2 GHz CPU

GPU:PowerVR SGX544 GPU

CAMERA:8.0 MPix

MEMORY:4 GB, 1 GB RAM

DIMENSIONS:135.5 x 67 x 9.6 cm

WEIGHT:144 g

0 1 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    Re: Ngm infinity Quad core
    Baterija koliko mah?
    16 godina
    neaktivan
    2100
    14 godina
    16 godina
    neaktivan
    koliko vidim ti si to kupio vani,a ja sam ovaj kupio u ducanu kod nas pa bar sto se garancije tice osiguran sam i blizu mi je servis. 5.0 ekran je previse velik,bar za mene. inace ako volis tako velik ekran super mob za malo para. bar dajemo sansu drugim proizvodacima!
    16 godina
    neaktivan
    Ngm infinity Quad core

evo proslo je nekih 2 mjeseca od koristenja ovog mobitela i za sada sve radi super. zamjerke idu na bateriju koja je oslabila 10-15% i plastici koja je jako osjetljiva na grebanje. jos uvijek mislim tj. nadam se da je mobitel dobar za taj novac.

0 0 hvala 0
    12 godina
    neaktivan

Kako se mob sada ponaša? Mislim, dali je baterija još oslabila tj. koliko sada drži? Jesi li instalirao nekoliko aplikacija - igrica i da li ga to što usporava isl. Molim napiši svoje iskustvo nakon 4 mjeseca korištenja jer sam i ja zainteresiran za taj  mob!

Hvala!

{#}

11 godina
    neaktivan

I mene zanima kakav je mob sada?

Prije mjesec dana sam se interesira u chipoteci i još ga nisu dobili.

11 godina
    neaktivan
    Ngm infinity Quad core

da li neko ima iskustva sa ngm mobitelima osim infinity? Recimo sad dolaze dynamic racing, dynamic star pa ako netko zna nešto više o njima...

0 0 hvala 0
    1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice