evo da napisem nesto o navedenom mobitelu koji se od nedavno nasao na nasem trzistu. nakon dugo razmisljanja odlucio sam kupiti ovaj mob. zbog niske cijene(2200kn) i performansi koje su za taj novac odlicne.
Nikada do sada nisam kupio mob.,a da nije neka poznata marka(htc,nokia,samsung) i bio sam skeptican oko kupnje ovoga. Koristim ga oko 2 tjedna i mogu reci da sam zadovoljan. sve radi super(bar za sada). Kamera je 8mp i sliku su dosta dobre,igre rade bez stekanja(asphalt 6,gun bros,itd),baterija drzi 2 dana uz igranje i surfanje sto je iznenadujuce jer na bivsim mobitelima mi nije toliko drzala. Jedina zamjerka je da mobitel nema lampicu upozorenja na praznu bateriju tj. lampicu upozorenja na propusten poziv ili sms. Garancija na mobitel je 2 godine i to je jedan od razloga kupnje. Za 2200 kn se dobije mob. nesto slabijih performansi od mobitela koji kostaju od 4000kn na dalje,a opet nije toliko slabiji koliko je jeftiniji.
Vrijeme ce pokazati koliko je los tj. dobar. Moje misljenje je da su poznate marke mobitela takvih performansi previse skupi i stoga sam odlucio probati nesto novo i nada me da se nisam zeznuo,bar ne previse.
OVO SU PERFORMANSE:
SCREEN:4.5" Super IPS LCD capacitive multi-touchscreen, 540x960 resolution(dragontrail glass)
CPU:MediaTek quad-core MT6589 1.2 GHz CPU
GPU:PowerVR SGX544 GPU
CAMERA:8.0 MPix
MEMORY:4 GB, 1 GB RAM
DIMENSIONS:135.5 x 67 x 9.6 cm
WEIGHT:144 g