Nepodmirena dugovanja 8600 kn na Tele 2

poruka: 71
|
čitano: 27.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Mislim da je bio u prijedlogu zakona o komunikaciji bla bla da je operater duzan blokirati račun je potrošnja prešla dupli iznos prosječne potrošnje, ali nisam siguran da je to usvojeno. Ako je, oni to nisu napravili nek se na to vadi. Također nek piše žalbe, plati nesporan dio i moguće da mu umanje ili potpuno oproste sporan dio. 

Samo da pohvalim T-mobile, koji svi pljuju, on takve stvari redovito otpisuje i rješava dosta brzo, samo je bitno kvalitetno napisati prituzbu. Nije najjeftiniji operater i najbolji :D:D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni je žao dečka što je srednja škola i znam da nema odkud stvorit tih 8600kn međutim on je taj promet potrošio i sad neznanje nije opravdanje. On se eventualno može vadit na to niste mi poslali koliko sam potrošio bla bla ali na kraju dana zašto bi tele 2 njemu otpisao tih 8600kn, šta vi svi prvo morate prekoračit račun pa tek onda ugasit net i ostavit se surfanja? I nemojte pričat za youtube i fejs, youtube po pjesmi od 3:30 minuta skine max. 4MB a fejs ne uzima praktički ništa dok ne vrtite slike itd. Jbg ako tele 2 bude bio dobre volje smanjit ce mu 20-30% neka se ne nada boljemu od toga.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nepodmirena dugovanja 8600 kn na Tele 2
Kremlin11 kaže...

Meni je žao dečka što je srednja škola i znam da nema odkud stvorit tih 8600kn međutim on je taj promet potrošio i sad neznanje nije opravdanje. On se eventualno može vadit na to niste mi poslali koliko sam potrošio bla bla ali na kraju dana zašto bi tele 2 njemu otpisao tih 8600kn, šta vi svi prvo morate prekoračit račun pa tek onda ugasit net i ostavit se surfanja? I nemojte pričat za youtube i fejs, youtube po pjesmi od 3:30 minuta skine max. 4MB a fejs ne uzima praktički ništa dok ne vrtite slike itd. Jbg ako tele 2 bude bio dobre volje smanjit ce mu 20-30% neka se ne nada boljemu od toga.

a kaj je mogao radit na mobitelu ako nije bio na youtubeu (koji je za taj mob najveci potrosac prometa)?

uostalom, rjeseno je, platio je oko 300 kn samo

Gle ko je iza tebe!
17 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

Jesam ti rekao da se ne sekirate :)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
FlyBoy kaže...
minikdo5 kaže...

Jesam ti rekao da se ne sekirate :)

Tebi su ti dečki trebali stisnut hvala velik ko kuća, jer da nisi umirivao da će

"frendu" opravdati glupariju

(koji si nikad poreg silnog surfanja nije našao shodno ovdje pojaviti i govoriti u svoje ime),

neznam kako bi završilo.

Teleoperater se sigurno nebi dobrovoljno javio da smanji račun.

Ali aj ta današnja mladež, nezna ni pozdraviti, kamoli zahvaliti ;)

13 godina
neaktivan
Re: Nepodmirena dugovanja *8600 KN*!!!

pa kako si se riješio duga od 47 000kn?ja imam dugovanje za tele 2 koje je napravio moj prijatelj na moje ime s mojom osobnom bez mog znanja,pa kako glupi tele2 daje napravit pretplatu ako ja nisam osobno doša sa svojom osobnom.koga mogu tužit?prijatelja ili tele 2?savjet molim hvala

13 godina
neaktivan

ma jebi in mater.nemoj imat račun u banci niti išta na sebi i ne mogu ti ništa.

17 godina
neaktivan
prevareni kaže...

pa kako si se riješio duga od 47 000kn?ja imam dugovanje za tele 2 koje je napravio moj prijatelj na moje ime s mojom osobnom bez mog znanja,pa kako glupi tele2 daje napravit pretplatu ako ja nisam osobno doša sa svojom osobnom.koga mogu tužit?prijatelja ili tele 2?savjet molim hvala

Ne bih baš rekao da ti je prijatelj.

Odakle tom tvom "prijatelju" uopće tvoja osobna?

A gledaj, uvijek se može tražiti provjera autentičnosti, tj. analiza potpisa.

A slobodno se možeš obratiti i policiji, prijaviti cijelu stvar, a oni će napraviti zapisnik, pa kud stiglo, jer je ovdje riječ o krađi identiteta što je teško kriminalno djelo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 15:19 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan

Bitno da u paketu 1Gb dode 50kn a izvan paketa 5000kn.

Kakva dubrad to nisu istine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nek proba ako nis drugo pitat tele2 da taj dug podjeli u par rata pa da svaki mjesec otplati po jednu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
prevareni kaže...

Nastao je nesporazum oko tarifa unutar samog t-com. Prebacio sam se na i150 tarifu gdje imam kao neograničen internet (poslije 1GB ti srežu brzinu), ali oni nisu napravili prebacivanje tarife tako da sam ja neograničeno surfao punom brzinom (priključio sam mob na komp i dl-ao) i eto.

I'm very large!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice