Znaci interesuje me koji je to telefon cjenovno najprihvatljiviji a da u isto vrijeme pruza podrsku za kvalitetno otvaranje flash based web stranica i pregleda kompletnog sadrzaja. Audio i video streaming je najbitniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U cijenu ne bih ulazio,ali ti je moj savjet da si nabaviš uređaj sa Windows Mobile 6.x Zašto? Zato jer se na njih može staviti pravi flash player,a ne neke smanjene i skresane verzije. I tvoj zahtjev za streamingom ispunjavaju bez problema.
Za Windows Mobile 6.x neznam ali mislim da bi Nexus One/Htc Desire trebali dobro odraditi posao.
Sto se tice cijene tu nemas milosti. Zapravo ciljas na sam vrh ponude smartphone uredaja.
Desire :)
Eh eh eh. Haj da kazem i sta je u pitanju.
Supruga mi je veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki fun Michaela Jacksona, i nadjoh joj tu nesretnu stranicu mjtunes.com.
E ona to hoce na mobitelu.
Sto zena zamisli to ......
zavrsite misao :)
Definitivno najbolje rjesenje ako imas para.
Supruga mi je veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki fun Michaela Jacksona, i nadjoh joj tu nesretnu stranicu mjtunes.com.
ONDA JU POŠALJI NEKA BUDE S NJIM ?
ONDA JU POŠALJI NEKA BUDE S NJIM ?
Trebalo je valjda biti smjesno. Da si ozenjen ne bi se mozda tako salio. Zato drugi put, malo razmisli... ne boli, vjeruj mi.
A nisam se sa N900 nesto susretao. U sustini nisam je vidio u zivotu uzivo i ne znam kakva je to platforma, ali eto raspitat cu se i o tome. Nedavno sam naslijepo kupio N97 i povracao dva dana ( dok je nisam prodao ).
Mislim znam da je maemo i linux based ali nisam je istrazivao.
Sto se tice para, nemam ih, ali se valjda nesto moze namaci za 6 mjeseci.
Što se tiče flasha na androidu, svi mobovi koji budu imali android 2.2 na sebi mogu glatko i bez problema vrtiti flash, problem je samo što je trenutno samo nexus one sa 2.2 verzijom, a desire i legend bi trebali kroz nekoliko tjedana dobiti update, a onda će krenuti i ostali valjda...Za sada legend/desire imaju flash, ali okljaštrenu verziju koja nije bog zna šta, pa ti ne bi imala nekog smisla ako je potreban video streaming.
Ha ona trenutno ima jedino ipdo touch sto se tice pametnih platformi ( ne raspravljajmo o ovoj recenici molim Vas :) ), ali tu ne moze flash kako i znamo, iako je evo danas predstavljen sasvim uspjesan port flasha na iPad ali za koji dan se ocekuje i za iPhone i iPod.
U pitanju je frash.