Muzicki telefon(prijedlozi)

poruka: 16
|
čitano: 3.555
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo uzeo bi sebi novi mobitel,imo sam kratko htc desire i bio je odlican mobitel ali to vise nije za mene posto nema bas vremena za takve mobitele i vidio sam takoder u frenda x10 takoder super mob. ali jedostavno meni ne treba sada takav mob.Treba mi sada najbolji muzicki telefon tj.jak i kvalitetan zvucnik i dobra kvaliteta reprduckije muzike.Ja sam mislio uzeti n86 nekako mi se svida a sada da cujemo vase prijedloge.Moze bilo koja marka i bilo koji model cijena je do 2200kn moze najvise od 2500.Hvala

Edit:Takoder sam razmisljao o SE Aino

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 20:24 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar niko nema nikakvih prijedloga!

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nema neke ogromne razlike u kvaliteti zvuka mobitela. Ima, ali ne velike. Svakako neces vuci neke Grado slusalice s njim.

Preporucujem Nokia-u C5. Bezveznjacki mobitel, ali ja to i jesam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Aino je bezveze. Preogroman mob koji ima touchscreen koji se koristi samo kod multimedije. Za ostalo koristi bezveznu tipkovnicu.

Nema smisla davat te novce na nešto takvo jer nečeš biti zadovoljan. Radije Vivaz.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ta nokia c-5 mi se bas i ne svida, istina daj je Aino ogroman ali je super sto se tice muzike.Nego vako ovo su 3 mobitela za koje mislim da su najbolji sto se muzike tice

1.Sony Ericsson Satio

2.Sony Ericsson W995

3.Nokia n86

Sada sta vi mislite o ovima mobitelima i naravno uvijek moze prijedloga nekog drugog moba.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Muzicki telefon(prijedlozi)
scarface797 kaže...

Ta nokia c-5 mi se bas i ne svida, istina daj je Aino ogroman ali je super sto se tice muzike.Nego vako ovo su 3 mobitela za koje mislim da su najbolji sto se muzike tice

1.Sony Ericsson Satio

2.Sony Ericsson W995

3.Nokia n86

Sada sta vi mislite o ovima mobitelima i naravno uvijek moze prijedloga nekog drugog moba.

satio je bezveze jer ga ja iman, nije me odusevio. probaj pa vidi. (iman ga vec godinu dana)

vivaz mi je puno bolji, htc desire hd i evo, oni su mi savrsenstvo, brzi su i to puno i jednostavniji a osim toga, satio mi je nekako spor, pa nekad bloka i tako te stvari.

i precijenjen je al stvarno.

off topic:

triba mi neki mobitel kojemu baterija moze izdrzat duze ali da je touch screen a ne da ga moran punit svaki dan. -.-

17 godina
odjavljen

Svaki drugi Satio krepa. Opet ponavljam-uzmi Vivaza. Najbolje riješenje za tebe.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 20:54 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Svaki drugi Satio krepa. Opet ponavljam-uzmi Vivaza. Najbolje riješenje za tebe.

Vidio sam taj Vivaz ali mi se nikako ne svida neznam sto jednostavno mi ne pase.Do sada su u igri znaci Nokia N86,W995 i Aino

Ako jos neko imam nekakav prijedlog ili neko ima neki od ovh mobitela svaki prijedlog ce dobro doci.Hvala

LoL-scarface797(EU)
17 godina
odjavljen
scarface797 kaže...
Vidio sam taj Vivaz ali mi se nikako ne svida neznam sto jednostavno mi ne pase.Do sada su u igri znaci Nokia N86,W995 i Aino

Ako jos neko imam nekakav prijedlog ili neko ima neki od ovh mobitela svaki prijedlog ce dobro doci.Hvala

Vivaz Pro ti ima i fizičku tipkovnicu. Odličan je za slanje sms-ova. N86 zaboravi, Aino isto, radije W995 ako baš želiš tog.

Jesi li možda razmišljao o Nokia-i X6?

16 godina
neaktivan
nemoj niti smjesan, kupi xperiu x8 za 1000kn u Bonbon(radi na 099/098) koji je bolji od svih tu koje si nabrojio i najjeftiniji.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo na kraju je izbor pao na ova dva mobiltela neznam ni sam kako sam dosao na njih ali eto.

1.Sony Ericsson Xperia x10 mini pro

2.Sony Ericsson Viviza pro

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo na kraju je izbor pao na ova dva mobiltela neznam ni sam kako sam dosao na njih ali eto.

1.Sony Ericsson Xperia x10 mini pro

2.Sony Ericsson Viviza pro

x10

vivaz ima uzasno spor software.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan

w995... nije ti "kompliciran" kao desire, a ima hardverski sve sto treba da ima... ;)

16 godina
x10 mini ti ima prilicno tihe zvucnike, ali kvalitetne.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

1.Sony Ericsson Satio

2.Sony Ericsson W995

3.Nokia n86

n86, trajat ce vjecno i ima fm transmitter

ubio si sve moje ljude
15 godina
neaktivan

Imam W995 i zadovoljan sam njegovim funkcijama. Izbjegavao sam klizne telefone, ali nisam se pokajao sto sam ga uzeo.

Tako da je moj prijedlog ili W995 ili IPhone koji je nedvojbeno muzicki telefon.

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice