Mobilni internet

poruka: 7
|
čitano: 2.067
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobilni internet

nisam do sada koristio mobilni internet, pa neznam koji paket uzeti, Zanima me da mi kažete koliko vi mjesečno potrošite mb ???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mobilni internet
nurofeg kaže...

nisam do sada koristio mobilni internet, pa neznam koji paket uzeti, Zanima me da mi kažete koliko vi mjesečno potrošite mb ???

Ja potrošim oko 100 mb mjesecno, sa Operom mini, i dummy phone-om. A za Smartphone je dosta onaj paket 20 kn 300 mb u t-mobile mreži

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
neaktivan
Mobilni internet

Ako se idem prijavit i upišem podatke da li budu vidljivi?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:59 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nurofeg kaže...

Ja trošim nevjerojatno malo...Uzmem si paket od 30 MB,a potrošim pola toga kroz mjesec dana...Imam HTC Wildfire... {#}

Kac
15 godina
protjeran
Mobilni internet
Ja sam si stavio BonBon u mob i uzivam!
.U.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

....

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:54 (Razer_Copperhead).
15 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Zanima me ako idem na bug.hr ili facebook preko mobitela, 3G mreža, i upišem e-mail i lozinku da se prijavim gdje lozinka i mail budu vidljivi i isto tako me zanima ako se spojim preko Wi-Fi-a, na mjestima gdje je to besplatno (u nekim kafićima itd.), tko sve može vidjeti lozinku? Jednom sam se prijavio na gmail i lozinka i mail su uvijek bili upisani kad bih se vraćao, a očistio sam cijeli preglednik. Može li mi netko to pojasnit?

Znači otvorim preglednik na mobitelu i idem na bug.hr te se prijavim i sad gdje se ta moja lozinka sve vidi? Da li samo ja na svom mobitelu ili netko drugi je isto može vidit ako se spojim na Wi-Fi?

Odes na BUG.HR upises svoj mail i lozinku te normalno uđeš na BUG kao i na računalu,niko ti ne vidi lozinku.

.U.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice