Mišljenja o T-mobile Pulse

poruka: 10
|
čitano: 2.989
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Isplati li se ovaj uređaj kupiti za samo 2000 kn i koja su vaša mišljenja o njemu?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mišljenja o T-mobile Pulse
EZY-E kaže...

Isplati li se ovaj uređaj kupiti za samo 2000 kn i koja su vaša mišljenja o njemu?

Nemoj kupovati nista pod brandom T-Mobile. Prejadan hardware za Android, radje, ako vec ciljas na Android u Hrvatskoj uzmi nesto od HTC-a, jerbo je to jedino drugo sto u ovoj nerazvijenoj zemljici imamo, nesto tipa HTC Hero. To je vec mobitel, a ne ovo. Prijateljski prijedlog, a cijenovni rang je podjednak. : )

15 godina
protjeran

i mislio sam si uzet hero prek oglasnika :)

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

i mislio sam si uzet hero prek oglasnika :)

Eto, nadam se da sam ti pomogao, jer bolje HTC nego T-Mobile, to je sigurno.

16 godina
neaktivan

Ne proizvodi T-Mobile taj mobitel nego Huwaei, i ona je dosta dobra tvrtka, ako nisi probao mobitel ne pricaj gluposti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A kakve i koliko kvalitetne prozvode radi ta Huwaei tvrtka?

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dobre, al imas t-mobile software u njemu.
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Dobre, al imas t-mobile software u njemu.

Ja sam si odmah stavio moddani ROM (original cucake android) i sad mi je mobitel savrsen, nemam nikakvih zamjerki! Od konstrukcije, kvalitete, ekrana, brzine itd...

16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

A kakve i koliko kvalitetne prozvode radi ta Huwaei tvrtka?

Huawei radi vrlo dobru mrežnu opremu, wireless, i t d. Ma PULSE je jednostavno jaaaako dobar izbor ako mi vjerujete, jer ga imam, a evo već dva ili tri dana ga testiram paralelno sa iPhoneom 3Gs -om i HTC  Desire. Pulse je najjeftiniji od njih, i zasluženo nosi BEST BUY ocjenu,

Ali sigurno je da su ova druga dva strojčića bolji po mnogim stvarima. Ali, objektivno rečeno, jako dobar smartphone za jako malo novaca. TOPLO PREPORUČUJEM.

OBAVEZNO STAVITI modani ROM!!!!!! Telefon ima puuuuno bolje performanse nego sa original t.mobile ROM-om.

Ima nekoliko dobrih Romova za PULSE, a ja sam stavio FLB 1.1 ROM.

15 godina
neaktivan

Evo i ja imam Pulsa mjesec dana i poprilično sam zadovoljan uređajem. Za cijenu za koju sam ga dobio (1 kn u i150 tarifi) ja sam jako zadovoljan. Aplikacija ima dovoljno (besplatnih) a meni većinom treba za ekspresno surfanje za što koristim Operu i sa njom još nisam naišao na site koji mene zanima a da se nije ispravno prikazao.

Još uvijek nisam update-o software (malo me frka da nešto ne skiksam jer mi je mobitel neophodan) a ne bi se htio odreći komocije koju i sada imam s njegovim korištenjem. Do sada sam većinom koristio Nokie (sa Symbianom S60) i s ovim Pulsom sam se preporodio. Daleko od toga da uređaj ima mane, ali mene zadovoljava. Istina je da sam smjerao na iPhone ali u odnosu na uloženi novac (1 kn) definitivno dobra investicija.

Pozdrav!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice