Mireo, na koji mobitel?

poruka: 22
|
čitano: 4.340
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mireo, Ovi Maps,...,koji mobitel?

Pozdrav svima,

gledam kupiti mobitel na kojem mogu imat GPS. Pročešljala sam forum ali nisam našla ništa o Mireo kartama.

Vidim na njihovoj stranici da rade na Windows Mobile ali većina mobitela iz T-com ponude podržavaju neke druge operativne sustave.

Je li Mireo uopće najbolja navigacija za mobitele? Njihove karte su mi izvrsne ali vidim da nisu baš zastupljeni šta se mobitela tiče.

Mireo, Ovi Maps, Garmin... što je bolje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

Garmin provjereno dobar. Meni uredno radi na 5800xm.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mireo, na koji mobitel?
Ovi maps je po meni najbolje...

Garmin ne moze biti loš...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

ja imam na iphonu igo isto dobar i precizan!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan

Tom Tom također odličan

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
16 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

Sa garminom i Nokiom ne mozes fulat {#}

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

Hvala vam na savjetima.

Pogledala sam Ovi Maps i šta se tiče velikih gradova su dobre ali čim se makneš cm od Splita odjednom nema Stobreča itd. Znam da je Garmin inače odličan ali šta se tiče naših zemalja (Hr i BiH) Mireo glasi za najboljeg zbog detaljnog prikaza i  nekih sporednih prometnica.

Recite mi je li se za GPS na mobitelu treba uzeti neki paket koji uključuje internet?

Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
Orela kaže...

Hvala vam na savjetima.

Pogledala sam Ovi Maps i šta se tiče velikih gradova su dobre ali čim se makneš cm od Splita odjednom nema Stobreča itd. Znam da je Garmin inače odličan ali šta se tiče naših zemalja (Hr i BiH) Mireo glasi za najboljeg zbog detaljnog prikaza i  nekih sporednih prometnica.

Recite mi je li se za GPS na mobitelu treba uzeti neki paket koji uključuje internet?

Pozdrav

Osobno koristim Mireo, iGo 8, Garmin i Ovi. Mireo je jako dobar, pokrivenost mu je najbolja (kao što si i rekla), ali još uvijek kaska npr. za Garminom. iGo8 u pravilu ima starije karte od ostatka konkurencije, međutim tu i tamo iznenadi čovjeka s točnijim kartama npr opet od Garmina. Garmin je po meni ono što trebaš, jednostavan je za upravljanje i crossplatform je (ja ga imam instaliranog na Nokia E71), pokrivenost je i više nego dobra, jednostavan je za upravljanje itd. Ovi Maps su mi zadnja opcija, možda zato što s prethodnicima pokrivam sve potrebe, imam ga instaliranog na mob ali ga koristim jako rijetko.

U pravilu ti ne treba nikakav paket koji uključuje internet. Većina mobaća može dizati mape s mreže ali ja ti to nebih preporučio. Sve karte (koje ćeš koristiti) napucaš na karticu i onemogućiš povezivanje na internet, kod nekih je to u postavkama a kod nekih jednostavno odgovoriš sa Ne kada te aplikacija pita.

14 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

Mario, hvala ti na detaljnom odgovoru; to je točno ono što sam tražila.

Ja bih isto najrađe imala više karata (bila bih zadovoljna sa kombinacijom Mireo/ Garmin). Koji mobitel imaš?

Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
Orela kaže...

Mario, hvala ti na detaljnom odgovoru; to je točno ono što sam tražila.

Ja bih isto najrađe imala više karata (bila bih zadovoljna sa kombinacijom Mireo/ Garmin). Koji mobitel imaš?

Pozdrav

Nokia E71, OS Symbian.

16 godina
odjavljen
Mireo, na koji mobitel?

Osobno koristim Nokiu 6650 FOLD u kombinaciji sa Garmin navigacijom i moram napomenuti da radi besprijekorno.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

Pomogli ste mi sa savjetima, staviti ću Garmina na Blackberry i neću ništa uzimat do daljenjega. Valjda će Mireo uskoro podržavati nešto drugo osim tog Windowsa.

alankish, sviđa mi se ta Nokia 6650, gdje si je uzeo?

Mario, koji uređaj za GPS inače koristiš za auto? Šta je najisplativije za uzet?

0 0 hvala 0
15 godina
Orela kaže...

Pomogli ste mi sa savjetima, staviti ću Garmina na Blackberry i neću ništa uzimat do daljenjega. Valjda će Mireo uskoro podržavati nešto drugo osim tog Windowsa.

Mario, koji uređaj za GPS inače koristiš za auto? Šta je najisplativije za uzet?

Imam stari Asus MyPal A636 (na njemu je Mireo) s Win Mobile 5.0 i Garmin Nuvi 205. Osobno mi se ovaj Asus puno više sviđa od Garmina. U zadnje vrijem moja Nokia E71 sve više zamjenjuje dva prethodna. Ako uzmeš mobać s dovoljno velikim ekranom samostalna navigacija ti ne treba.

BTW: mislim da će ovi novi mobaći s velikim ekranima jednostavno pomesti navigacijske uređaje u širokoj primjeni (kod običnih ljudi).

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Imam stari Asus MyPal A636 (na njemu je Mireo) s Win Mobile 5.0 i Garmin Nuvi 205. Osobno mi se ovaj Asus puno više sviđa od Garmina. U zadnje vrijem moja Nokia E71 sve više zamjenjuje dva prethodna. Ako uzmeš mobać s dovoljno velikim ekranom samostalna navigacija ti ne treba.

BTW: mislim da će ovi novi mobaći s velikim ekranima jednostavno pomesti navigacijske uređaje u širokoj primjeni (kod običnih ljudi).

To i je najbolje. Da čovjek ima GPS uvijek sa sobom bez obzira je li u autu, na motoru...

16 godina
odjavljen
Orela kaže...

Kupio novog.Koristim ga za "službene" potrebe.Najbolji mobitel koji mi je došao u ruke.Klasičnog nenametljivog dizajna, jako robustan uređaj.S obzirom da se gore nalazi Symbian radi svaršeno, povremeno napravim update.Za povremene egzibicije gdje je potrebna navigacija služi savršeno.neki bi rekli da ima premalen ekran no uređaj nije namijenjen prvenstveno za navigaciju.Nebi ga mijenjao ni za novi iPhone{#} .

Tako treba izgledati klasičan poslovni uređaj.(ipak pripada seriji 6)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 11:27 (alankish).
15 godina
alankish kaže...
Orela kaže...

Kupio novog.Koristim ga za "službene" potrebe.Najbolji mobitel koji mi je došao u ruke.Klasičnog nenametljivog dizajna, jako robustan uređaj.S obzirom da se gore nalazi Symbian radi svaršeno, povremeno napravim update.Za povremene egzibicije gdje je potrebna navigacija služi savršeno.neki bi rekli da ima premalen ekran no uređaj nije namijenjen prvenstveno za navigaciju.Nebi ga mijenjao ni za novi iPhone{#} .

Tako treba izgledati klasičan poslovni uređaj.(ipak pripada seriji 6)

Klasični poslovni mobitel treba izgledati kao E71.{#}

16 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Slažem se u vezi toga.Vjerojatno dolazi u plan kod mene kao "privatni" službeni mobitel.Zanima me samo jedna stvar.MAIL.Kako funkcionira?Znam da ima Nokia Mail, ali nemam nikakvog iskustva sa time, uz BB tarifu dobiš i flat.{#}

U vipu naravno.

15 godina
alankish kaže...
mario.L_hr kaže...

Slažem se u vezi toga.Vjerojatno dolazi u plan kod mene kao "privatni" službeni mobitel.Zanima me samo jedna stvar.MAIL.Kako funkcionira?Znam da ima Nokia Mail, ali nemam nikakvog iskustva sa time, uz BB tarifu dobiš i flat.{#}

U vipu naravno.

Nemam nekih problema s čitanjem e-mail. Podesiš postavke i to je to. Ja ne koristim push mail (ili kakao se to već zove) već periodički provjerim da li sam  dobio e-mail.

16 godina
odjavljen

To mogu i sa svojim.Meni treba push mail ili kako se to vec zove.Znaci kad server zaprimi poruku ja ju želim imati.

17 godina
neaktivan
Moja N8 ima push... vjerojatno i ostali...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
odjavljen
EnlightenedPhoenix kaže...
Moja N8 ima push... vjerojatno i ostali...

Daj malo definiraj to sa push...ili treba onaj Nokia Mail usluga?Ko BB?

17 godina
neaktivan
Mireo, na koji mobitel?

brisi ovo

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 16:05 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice