LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.886
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

odlican je rastapop, cisti lillipop + tocno ono sto fali (clear all, advanced power menu, battery percentage i maknut sav glupi google bloatware, uz njegova gapps-e dobijete samo play store + services, ostalo instalirate sto vam treba) tako da definitivno preporucujem svakome!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
definho kaže...

odlican je rastapop, cisti lillipop + tocno ono sto fali (clear all, advanced power menu, battery percentage i maknut sav glupi google bloatware, uz njegova gapps-e dobijete samo play store + services, ostalo instalirate sto vam treba) tako da definitivno preporucujem svakome!

Daj neke slikice nabaci ak nije problem.

Jel jos brze radi il je isto?

Borek
15 godina

hmmm, ne kuzim slike tocno cega, sve je skoro isto kao i stock, samo je maknuta hrpa bloatware-a i dodano sto sam napisao... nisam primjetio nikakvo ubrzanje, vjerojatno ga ima, ali minimalno, a i ne koristim ga tako dugo da bih rekao

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
definho kaže...

hmmm, ne kuzim slike tocno cega, sve je skoro isto kao i stock, samo je maknuta hrpa bloatware-a i dodano sto sam napisao... nisam primjetio nikakvo ubrzanje, vjerojatno ga ima, ali minimalno, a i ne koristim ga tako dugo da bih rekao

Ma ne mislio sam da je bas ono skroz drugaciji pa zato.

Ja nezz dal da rotam i stavim neki custom rom..nemogu se odlucit haha.

EDIT: @definho, rastapop i kod mene :)

Borek
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 17:02 (Tony096).
15 godina
neaktivan
Moze preporuka za foliju koja ide od ruba do ruba (ovog kromiranog dijela)? Kupio neku foliju s ebaya, sa svake strane fali jer 2-3mm do ruba ekrana.
http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o
13 godina
matej9o kaže...
Moze preporuka za foliju koja ide od ruba do ruba (ovog kromiranog dijela)? Kupio neku foliju s ebaya, sa svake strane fali jer 2-3mm do ruba ekrana.

Takva je svaka jer je ekran zakrivljen prema rubovima. Folija moze pokrivati samo ravni dio ekrana.
13 godina
neaktivan

Brat ima nexus 4, pitalo ga dali oce updateat na lollipop on stiso da i mobitel jednostavno ne radi, koda je neki bug, pol toga ne radi, stalno se zamrzava? Na internetu nitko nije naišao na sličan problem, e sad ja ga mogu downgradeat na kitkat, al me zanima zasto mu lollipop ne radi normalno?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Brat ima nexus 4, pitalo ga dali oce updateat na lollipop on stiso da i mobitel jednostavno ne radi, koda je neki bug, pol toga ne radi, stalno se zamrzava? Na internetu nitko nije naišao na sličan problem, e sad ja ga mogu downgradeat na kitkat, al me zanima zasto mu lollipop ne radi normalno?

Napravi prvo factory reset, ako ni to ne pomogne, skini nanovo lollipop (možda je greška u fajlu kojeg je skinuo) i flešaj ponovo

11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Ja sam radio po ovom tutorialu.

Prije toga otkljucaj bootloader 

Pdanet

platform tools

Poslije uspjesnog flashanja morat cete pricekati par minuta da vam se pojavi glavni izbornik. 

Antutu:25552 neznam koliko je bilo na kitkatu ako netko moze neka testira da vidimo usporedbu

Evo rekoh ajde bas da vidimo.

Tamo je ajmo rec za 2k bolje.

Sa time da je ovo stock 4.4.4 + kernel + setcpu.

A ajd neko ko ima stock android 5.0 lolipop nek nabaci kernel i oc pa da vidimo jel ce bit jos veci rezultati od 25k..

kitkat 4.4.4 kitkat 4.4.4
Borek
15 godina

nema tu prevelikih razlika, ovo ja dobivam na rastapopu.

rastapop rastapop
Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 5:26 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam 20600, al nevažno, prodat ću ga i uzimam mi4, jedostavno ne sviđaju mi se kamere

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

jeli neko narucivo jos uskoro ko nexus po milju kuna? jel ih ima jos na lageru?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jucer sam narucio Nexus 4 i sad cekam e-mail. Kod odabira je pisalo da ide na dostavu u roku od 3 radna dana pa pretpostavljam da ih imaju na lageru.

U zadnji cas sam promijenio misljenje i umjesto Motorole Moto G 4G odabrao Nexus upravo zahvaljujuci ovoj temi. Bolji, a jeftiniji. Samo se nadam da necu biti medju onih par koji su imali probleme s uredjajem narucenim preko MobiCityja.

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da im to ipak znači da ga šalju unutar 3 dana kad ga imaju na skladištu... 

Pucaaaajjjj :)
10 godina
neaktivan
Krucifer kaže...

Jucer sam narucio Nexus 4 i sad cekam e-mail. Kod odabira je pisalo da ide na dostavu u roku od 3 radna dana pa pretpostavljam da ih imaju na lageru.

U zadnji cas sam promijenio misljenje i umjesto Motorole Moto G 4G odabrao Nexus upravo zahvaljujuci ovoj temi. Bolji, a jeftiniji. Samo se nadam da necu biti medju onih par koji su imali probleme s uredjajem narucenim preko MobiCityja.

Da, bolji prema performansama te kvaliteti izrade, ali display na Moto G je sigurno bolji. Imam doma Nexus 4, čak Xperia X8 ima bolji prikaz boja.

10 godina
neaktivan
bNeo kaže...

Mislim da im to ipak znači da ga šalju unutar 3 dana kad ga imaju na skladištu... 

Za neke modele pise "Out of Stock, Backorder or Contact Us For ETA", za neke da salju za 3 dana (kao ovaj Nexus), a za neke da salju za 5-7 dana.

Dakle, ipak mislim da ga imaju ili im stize za dan pa vec racunaju s time.

10 godina
neaktivan
cykablyat kaže...

Da, bolji prema performansama te kvaliteti izrade, ali display na Moto G je sigurno bolji. Imam doma Nexus 4, čak Xperia X8 ima bolji prikaz boja.

Nije mi to presudno. Meni je dobro i 200 ppi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 14:13 (Krucifer).
15 godina
neaktivan
Krucifer kaže...
bNeo kaže...

Za neke modele pise "Out of Stock, Backorder or Contact Us For ETA", za neke da salju za 3 dana (kao ovaj Nexus), a za neke da salju za 5-7 dana.

Dakle, ipak mislim da ga imaju ili im stize za dan pa vec racunaju s time.

misliti je qovno znati, bilo je i meni isto to kad sam naručio pa sam čekao 11-12 dana dok ga pošalju

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina

A ja i duže i to 3 puta zaredom. No, već od trećeg sam počeo sa žalbama i ticketima i eto mislim da mi je ukupno 16-17 dana njabrza dostava od njih a u svakom slučaju je bilo sve naručeno na stanju i slanje unutar 3 dana.

Pucaaaajjjj :)
16 godina
neaktivan

Ma sve ovisi o sreći. Meni je poslan 3. dan i stigao za 2 dana. Neki su naručili poslije mene i dobili 10-15 dana poslije...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jučer je bio 3. radni radni dan otkad sam naručio mob. Poslao sam im ticket i jutros dobio općeniti odgovor da oni imaju dobavljače u UK, EU i na Dalekom istoku pa ponekad može biti zastoja i kad stigne kod njih u Manchester, da onda šalju idućega dana. A onda su u nastavku napisali da mi šalju danas i da ću dobiti obavijest kad pošalju?! Tko je tu lud? :)

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

I stvarno su danas poslali, u 15:24 preko DHL-a. Mogu li se nadati da već sutra imam Nexus u rukama ili ću se morati strpiti do ponedjeljka?

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo mali update ako nekoga zanima. Paket je poslan iz ZG jutros i bio bi mi dostavljen u ponedjeljak na kućnu adresu, ali sam ih zvao i preuzeo danas u njihovoj poslovnici.

Dojmovi su odlični. Stvarno mogu reći k'o nov. :)

Sad slijedi root i Rastapop.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima tko da je nedavno uzimal navedeni mobitel preko Mobicitya refurbished.., kolko je trebalo da sitigne. Uzeo bi za mamu ali teško da će do božića?

I još jedno pitanjce, taj refurbished se odnosi da je bil servisirani?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HrcHC kaže...

Ima tko da je nedavno uzimal navedeni mobitel preko Mobicitya refurbished.., kolko je trebalo da sitigne. Uzeo bi za mamu ali teško da će do božića?

Prolistaj zadnjih 10tak stranica. Ima forumaša koji su uzimali. 

"Refurbishment is the distribution of products (usually electronics) that have been previously returned to a manufacturer or vendor for various reasons."

E sad..kakav ćeš mobitel dobiti...to je pitanje...Za mene lutrija, i odustao sam od kupnje takvog mobitela.

Prije svega budi čovjek. CS GO & Fifa 14 player
15 godina

s obzirom da nas je puno kupilo i od toga su evidentirana dva slucaja sa greskom koje je agram uredno primio na servis, mislim da si dosta pogrijesio. ovo je trenutni best buy i mislim da se ne moze pogrijesiti kupovinom, makar ga probati i prodati odmah za vece novce ako ti se ne svida

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 19:27 (definho).
16 godina
LoudChange kaže...
HrcHC kaže...

Prolistaj zadnjih 10tak stranica. Ima forumaša koji su uzimali. 

"Refurbishment is the distribution of products (usually electronics) that have been previously returned to a manufacturer or vendor for various reasons."

E sad..kakav ćeš mobitel dobiti...to je pitanje...Za mene lutrija, i odustao sam od kupnje takvog mobitela.

Ti uopce ne znas sta znaci refubrished..
To nije nikakva lutrija, zapravo je isto kupio refubrished ili otisao tipa u tcom i uzo mob od njih, ista ti je vjerovatnost za greske i kvarove na njemu...
Svaki refubrished mob se popravlja i sastavlja kao i novi, dijelovi koji su pokvareni se zamjene s novim, al tebi niko ne moze garantirat da taj novi dio radi il da ce svaki mob od njih 1 000 000 bit spojen kako treba i funkcionalan.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 18:07 (MarioVk).
10 godina
neaktivan

Ma kakva lutrija. To je tvornički od LG-a sređen mobitel s ispravljenim svim eventualnim nedostacima (bilo da je samo vraćen jer se netko predomislio ili je bio izložbeni primjerak ili je možda nešto i riknulo, ali je direkt u tvornici zamijenjeno. Nije to u servisu krpano.

Ja sam prezadovoljan. Čak je mob i malo prevelik, hahaha.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako je i display otisao onda narucujes ovaj za 32 funte, ako je samo digitizer onda samo njega. 

Evo ti ovdje sa free shipingom Link 32.05 funte. 

Najjeftinije bi bilo vjerojatno sa aliexpressa, probaj se dogovoriti sa sellerom da mu uplatis sa paypalom, ali ako vec kupujes preko vize onda da je seller sa dobrim ratingom i puno prodanih predmeta.

Aliexpress

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 13:35 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice