LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, da kažem svoja iskustva s Mobicity.co.uk, naručen u četvrtak, jutros stigao. Brže negoli sam očekivao, sve u redu, lijepo zapakirano, radi sve. Ne može bolje. Sad sam updateao na 4.4.4, a kad bude 5.0 bude, nije mi priša :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Dajte savjet molim vas galaxy s3 ili ovaj mobitel?

Jedino sto me brine kod kupnje refurbished je sta ako dodje s losom baterijom a ona je neizmjenjiva.tj moze ee promjeniti uz 30$ opreme kako sam citao i 20$ baterija. Sta bi trebso refurbished takav imati i novu bateriju ili je to kockanje dal ce bit ok ili nece?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Na svima bi trebala biti nova baterija. Ja sam ga dobio tvornicki zapakiranog. Otkud ti da toliko dodje baterija? Baterija i pribor dobis uz to za nekih 100kn
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Patrick_cro kaže...
Na svima bi trebala biti nova baterija. Ja sam ga dobio tvornicki zapakiranog. Otkud ti da toliko dodje baterija? Baterija i pribor dobis uz to za nekih 100kn

I nije problem za zamjeniti! Znam iz osobnog iskustva.

Pucaaaajjjj :)
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

A čitao sam po netu ali ocito je tada tek izasao mobitel bo.. Onda je odlicno ako se dobije baterija nova

15 godina
neaktivan

Nije mi odma dosao vat, ali kad sam sve ispisao je dosla cijena bez vat,i postarina znaci 5,87 funti.

Narucujem kad vidim kako vam je dobar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 0:53 (ToNi185).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Izašao je 5.0, možete skinuti factory image.

https://developers.google.com/android/nexus/images#occam

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 20:54 (Kordy).

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Jeli ima itko iz Vinkovaca ili okolice tj osijek Vukovar bilo sta da znaš flešat ovo ? Ne zafrkavam se :)

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam radio po ovom tutorialu.

Prije toga otkljucaj bootloader 

Pdanet

platform tools

Poslije uspjesnog flashanja morat cete pricekati par minuta da vam se pojavi glavni izbornik. 

Antutu:25552 neznam koliko je bilo na kitkatu ako netko moze neka testira da vidimo usporedbu

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 18:51 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jel zna netko od vas sto bi moglo ogroman praviti battery drain na Nexusu 4? Imam instaliran app za svijetljenje ledice posto u stock postavkama ne svijetli osim za mailove, i sumnjam da je mozda radi toga..ima netko iskustava s time?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jesi mozda iskljucio vibraciju na mobu. Ja sam to sve pogasio. jesi stavio lolipop na njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel netko imao iskustva sa agram servisom, oni su official LG partneri za Hrvatsku, a posto je nas LG narucen iz UK trebala bi garancija bez problema vrijediti kod njih ako nesto nije u redu? inace i ja sam jucer uzeo LG-a pa cemo vidjeti sto i kako kada dode, mislim da trenutno ne postoji bolja ponuda za 1060 KN

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Ja sam radio po ovom tutorialu.

Prije toga otkljucaj bootloader 

Pdanet

platform tools

Poslije uspjesnog flashanja morat cete pricekati par minuta da vam se pojavi glavni izbornik. 

Antutu:25552 neznam koliko je bilo na kitkatu ako netko moze neka testira da vidimo usporedbu

moj antutu daje 24534 na 4.4.4

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 15:15 (gazz).
17 godina

Znaci ima nekih poboljsanja. Morat cu prebaciti podatke na taj mob pa prodati kako se drzi baterija, jer mi je taj mob sekundarni. Hvala na info

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Znaci ima nekih poboljsanja. Morat cu prebaciti podatke na taj mob pa prodati kako se drzi baterija, jer mi je taj mob sekundarni. Hvala na info

np ;) i mene je zanimalo :D

13 godina
Patrick_cro kaže...

Jel ti vidis promjene/poboljsanja u radu ?

ja
17 godina

Pa za sada mogu reci da malo fluidnije radi, ali ima dosta novih opcija koje kitkat nije imao. Moram prebaciti podatke na njega pa javim dojmove kroz par dana. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Može li se Nexus 4 još uvijek naručiti za jeftine novce?

0 0 hvala 0
15 godina

moze, ja sam jucer narucio.

inace, ovaj shipping, to ne dostavlja pošta doma (tipa ostavi zutu obavijest pa pokupis u posti ako te nema doma) nego neki drugi dostavljac? nazovu na mobitel prije dostave?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene su zvali i morao sam potpisati potvrdu na pda računalu. Mislim da je u mom slučaju bio DHL. 

Pucaaaajjjj :)
11 godina
neaktivan

dali se zna sto god kad dolazi sluzbeno update na mobitel? :)

0 0 hvala 0
17 godina

Pa imas vec official update samo ga moras sam instalirati. Imas gore video objasnjen u detalje. Nije toliko komplicirano

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je kroz popodne stigao OTA.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Vidin da dolazi ota i na nexus 4,fino fino :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 0:56 (RondoVK).

0 0 hvala 0
17 godina

Je meni je bila OTA jucer navecer .

Animacije su nesto drugacije i zgledaju fludnije (mada i prije je mob radil fluidno bez problema), baterija mi se cini za sada traje malo dulje, ali trebati ce se na viknuti na razlike u sucelju.

I moram priznati da mi fali fora kada sam dugo drzal power da dobim izbor izmedu zvuk/vibra/besumno i air plane mode, sada je samo power off opcija na tome sto mi je pljuga i fali mi gallery koji je bil je photos ne koristim radi google+ sranja.

Nu sve u svemu radi nesto "fludinije" (mada mislim da je to do novih animacija), baterija traje nekaj dulje i to je to . Osim navike na novo sucelje, trazenje orginalngo apk-a od galerije i nekog lock screen widgeta za prebacivanje zvuka ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledam da si narucim N4 iz UK. Nije mi jasno oko VAT, da li se to plaća ili ne? Kad ubacim mob u cart s poštarinom piše 105.82 funti (99,99+5,83) znaći oko 1030kn.

http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne placa se VAT ali na tih 1030kn ocekuj jos 50kn negdje,neka pretvorba valute bla bla,to ti nece izbacit kad kupis,ali skinit ce ti s racuna,tak da 1100kn lupam stavi na racun pa naruci,i naruci preko paypala,nemoj samo karticom. JEr morat ces se zafrkavat slat sliku osobne i prednju stranu kartice,i nece ti isporucit odmah itd... preko paypala narucis i u roku dan odmah isporuka.... bar je meni tako bilo...

meni nikako da dode OTA mamicu im :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 11:08 (RondoVK).

2 1 hvala 0
13 godina

Bas gledam novi UI zakon!

Stari UI je dosadio i bogu i narodu, od 2011 je isti... Sad je nex 4 best buy

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

ne placa se VAT ali na tih 1030kn ocekuj jos 50kn negdje,neka pretvorba valute bla bla,to ti nece izbacit kad kupis,ali skinit ce ti s racuna,tak da 1100kn lupam stavi na racun pa naruci,i naruci preko paypala,nemoj samo karticom. JEr morat ces se zafrkavat slat sliku osobne i prednju stranu kartice,i nece ti isporucit odmah itd... preko paypala narucis i u roku dan odmah isporuka.... bar je meni tako bilo...

1063.95kn :)

http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o
13 godina
RondoVK kaže...

Ako stavi da konverziju određuje banka, a ne paypal koštat će ga točno onoliko koliko je prodajni tečaj za devize za GBP (cca 1030kn). U eurima ne treba gledati jer kasnije ionako na računu prebaci u funte.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice