Stiglo prije dva dana, meni odlično izgleda :)
Daj nabaci i taj bumper, pa slikaj sve u kompletu.
Čini mi se da je sexi kombinacija, pa bih htio vidjet.
Stiglo prije dva dana, meni odlično izgleda :)
Daj nabaci i taj bumper, pa slikaj sve u kompletu.
Čini mi se da je sexi kombinacija, pa bih htio vidjet.
Pošto bumper? Ima netko nekakav zamjenski, OEM mi je malo preskup, a da ovaj 3rd party nije baš smeće?
edit: lol, jutros mi stigo bumper sa ebaya, izgleda da sam zaboravio da sam ga na kraju ipak kupio :D :D
Tko moze ikako nek si nabavlja ovo je stvarnk odlicna cijena : http://www.androidpolice.com/2013/08/27/breaking-nexus-4-price-drops-by-100-199-for-8gb-249-for-16gb/
200 dollara za 8 gb !
Ne znam kome može 8gb biti dosta... Nakon istalacije ostane 6, videi i slike nakon par mjeseci progutaju još gigu dvije, glazba još par i tek onda appovi.. :/
Trenutno imam 10 gb slobodno vec 5 mjeseci na galaxy s2 tako da ne kuzim, a i prije njega sam imao s3 mini i opet mi je bilo dosta ona 4 gb sto ostanu, sve zavisi kako tko stavlja na mobitel :)
Slažem se, 8 GB nije dosta ali zato 16 GB jest (barem meni). Staviš neku muziku, slike, GPS mape, 2-3 veče igre (npr Asphalt) i to je već skoro 8 GB.
Igram se na iPadu, muziku nemam na mobitelima, slikam rijetko, navigaciju imam standalone...
Sve je to individualno.
Jel zna neko za dobre lockscreen widgete?
Bok, ekipa. Kak vaši Nexusi? Evo, ja svojeg vrtim na stocku, bio sam ga rootao, ali niš nije tak stabilno kao stock Android. Sad sam na stock Androidu 4.3 već dva tjedna i ne mislim ponovno rootati i zezati se sa svim tim jer ovo je savršenstvo. Sve je fluidno, radi bez ikakve greške, imam instalirano 53 aplikacije - šti igri što aplikacija i sve radi fluidno ko od prvog dana bez obzira na broj aplikacija. Jedva čekam novu verziju Androida, ako se ne varam Key Lime Pie?
Kaj vi vrtite na svojem? Kak ste zadovoljni? Ajde postajte svoje screenove da vidimo malo kaj imate na njima.
Evo mojih ispod, ja volim jednostavnost.
Ovdje je link od wallpapera koje sam uspio skupiti (uglavnom sa Nexus logom) pa tko voli, nek izvoli: https://app.box.com/s/1n7mw7wsktoc38lrewou
Nije mi jasno cemu sam dobio TD-ove? Ajde vi koji ste toliko hrabri, recite sto sam krivo napisao? Nastojim malo ozivnuti temu, dam par wallpapera i dobijem td-ove. Mislim, nije sad da me to toliko smeta, ali bih volio cuti od ovih koji su mi dali palac dolje, sto toliko njih smeta? Ocito moji screenovi i ono sto oni predstavljaju.
Nije mi jasno cemu sam dobio TD-ove? Ajde vi koji ste toliko hrabri, recite sto sam krivo napisao? Nastojim malo ozivnuti temu, dam par wallpapera i dobijem td-ove. Mislim, nije sad da me to toliko smeta, ali bih volio cuti od ovih koji su mi dali palac dolje, sto toliko njih smeta? Ocito moji screenovi i ono sto oni predstavljaju.
I mene zanima :-)
P. S. Ja sam na stock deodexed buildu s Franco kernelom zbog toga što poboljša bateriju, boje zaslona, pojača vibraciju koja je inače slaba, bolje performanse itd. Naravno kupio sam njegovu aplikaciju koja je prepuna opcija.
EDIT: zaboravih UV i manje temperature
Australija, Njemacka, Koreja, Francuska, Kanada, Spanjolska, UK i USA.
Evo: LINK (JWR66Y)
Moraš imati otključan bootloader. Ja sam to napravio preko N Cry Toolkit-a (root+unlock+recovery). Flasha se preko custom recovery-a. Kernel također.
Steta, nemam nikoga od tamo. hvala
Steta, nemam nikoga od tamo. hvala
Ovo za Njemacku i ostatak iz EU-a je 100%?
JWR kernel ide na JWR build, JSS kernel ide na JSS build. Rade oni i međusobno ali nestabilno.
Što se tiče baterije, kad sam doma na wifi-u i svjetlina na min., izdrži 5 sati screen on (može i više uz naravno pretpostavku da igram ništa). Vani (izvan kuće) još nisam previše koristio mobitel jer radim pa nemam baš vremena (svaki dan ista rutina). Da budem iskren, ne mogu baš franco usporediti sa stock kernelom jer nisam dugo bio na stocku.
Jedno pitanje, da li postoji fizicka trgovina u UK gdje se mobitel moze kupiti po toj ili slicnoj cijeni?
Ako netko zna.. Hvala
JWR kernel ide na JWR build, JSS kernel ide na JSS build. Rade oni i međusobno ali nestabilno.
Što se tiče baterije, kad sam doma na wifi-u i svjetlina na min., izdrži 5 sati screen on (može i više uz naravno pretpostavku da igram ništa). Vani (izvan kuće) još nisam previše koristio mobitel jer radim pa nemam baš vremena (svaki dan ista rutina). Da budem iskren, ne mogu baš franco usporediti sa stock kernelom jer nisam dugo bio na stocku.
Meni je 2-2.5h redovno baterija, tako da je to individualno. Ako ga koristim onda sam vani negdje gdje je svjetlina na najjače, kod kuće je uglavnom na 60tak%, wifi, gps upaljeni, kad sam izvan kuće wifi ugašen data upaljen. Tako da sve to ovisi. Mislim da nisam nikad ni prešao 4h screen on..
Jedno pitanje, da li postoji fizicka trgovina u UK gdje se mobitel moze kupiti po toj ili slicnoj cijeni?
Ako netko zna.. Hvala
Ne, u Londonu su cijene po ducanima priblizno nasima po Protisu itd.
Stigao danas moj Nexus 4, lijepi upgrade sa Lumie 710, sve preporuke za mob.
Stigao danas moj Nexus 4, lijepi upgrade sa Lumie 710, sve preporuke za mob.
Bravo
Dakle, pitanje koje se u ovom trenutku nameće - postoji li kakvo čokoladno kućište za Nexus4?
zanima me kakav case koristite za nexus?