Vasi komentari - misljenja(ako ga imate dojmovi itd...) - evo vam i slika
http://cdn.overstock.com/images/products/L10804524a.jpg
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Vasi komentari - misljenja(ako ga imate dojmovi itd...) - evo vam i slika
http://cdn.overstock.com/images/products/L10804524a.jpg
lijep ženski mobitel, osobno nebih si ga nikad kupio. Ako te privlači Tele2 ti ima neku akciju.
lijep ženski mobitel, osobno nebih si ga nikad kupio. Ako te privlači Tele2 ti ima neku akciju.
Moja sestra ga ima. Može biti unisex, ali ja ga osobno nikad ne bih kupio. To ti je baš za šminku. Meni je katastrofa, onaj "kotačić" je bespotreban, a zaslon (koji služi i kao ogledalo!? why?!) je non-stop mastan. Bzvz. Razmisli bolje o recimo SE K750i. Nije baš neki ljepotan, al je u svemu ostalom besprijekoran.
Razmisljo sam - ili to ili SE iz Walkman serije
Zašto ženski, stvar osobne procijene, tako mi dijeluje. Moja preporuka bi ti išla onda za SE. Tog bi proizvođača i ja rađe odabrao. Nije ti loša ta W serija, sada samo moraš znat što bi htio ili što gledaš.
Čuj ako gledaš dizajn vjerojatno je LG jači u tome. Od SE W serije moja preporuka bi išla za W960 razlos Symbian (to sve govori). Mada ima i ostalih dummy dobrih modela.
Razmisljo sam - ili to ili SE iz Walkman serije
smece od mobitela....
moja cura ga je htjela imat....i napokon kad ga je dobila, 5 min joj je trebalo da se totalno razocara....
ja nisam objektivan jer koristim samo symbian nokie, ali kad je ona rekla da je smece, onda mi je sve bilo jasno.....
steta i kune na ovakav mobitel jer ni po cemu nije poseban....
sve sto ima na/u njemu moze potuc paaaaaaaa ajmo rec neki SE k klase......
recimo da je LG Shine isto kao i USB na kojem ne mozes spremat podatke....
zaobidji u srokom luku i casti se nekim SE......kad se vec castis...
za žene ok mobitel svi ostali crta...
šalu na stranu nisam ljubitelj LG mobitela tako da nemam neko pozitivno mišljenje...
uzmi nokiu 6300 klasik je i dobar mobitel u svakom pogledu.za tu lovu bolje ne postoji na planeti vjeruj mi.dobro i izgleda barem meni.ima metalno kućište.ma mrak telefon.
uzmi nokiu 6300 klasik je i dobar mobitel u svakom pogledu.za tu lovu bolje ne postoji na planeti vjeruj mi.dobro i izgleda barem meni.ima metalno kućište.ma mrak telefon.
Joj fala ljudi - skoro kupih glupost
Joj fala ljudi - skoro kupih glupost
http://images.google.com/images?hl=en&q=nokia+6300&btnG=Search+Images&gbv=2
Imam shine i moram reći da LG nikad ne bude u rangu softwerskih mogućnosti sa Nokiom i Sony Ericcsonom, LG zna proizvest lijep mobitel,ali softwerski je jako loše riješen u odnosu na ostale navedene proizvođače. Osobno najbolji priozvođač mi je Sony Ericcson