LG KG970 Shine

poruka: 17
|
čitano: 8.237
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

Vasi komentari - misljenja(ako ga imate dojmovi itd...) - evo vam i slika

http://cdn.overstock.com/images/products/L10804524a.jpg

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG KG970 Shine

lijep ženski mobitel, osobno nebih si ga nikad kupio. Ako te privlači Tele2 ti ima neku akciju.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG KG970 Shine
HCSC kaže...

lijep ženski mobitel, osobno nebih si ga nikad kupio. Ako te privlači Tele2 ti ima neku akciju.

Why ženski??Meni bas izgleda kao "obospolni" mobitel - za zene zbog ogledala and stuff,a za muskarce zbog kucista od metala i čvrste izrade

2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
LG KG970 Shine

Moja sestra ga ima. Može biti unisex, ali ja ga osobno nikad ne bih kupio. To ti je baš za šminku. Meni je katastrofa, onaj "kotačić" je bespotreban, a zaslon (koji služi i kao ogledalo!? why?!) je non-stop mastan. Bzvz. Razmisli bolje o recimo SE K750i. Nije baš neki ljepotan, al je u svemu ostalom besprijekoran.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

Razmisljo sam - ili to ili SE iz Walkman serije

2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG KG970 Shine

Zašto ženski, stvar osobne procijene, tako mi dijeluje. Moja preporuka bi ti išla onda za SE. Tog bi proizvođača i ja rađe odabrao. Nije ti loša ta W serija, sada samo moraš znat što bi htio ili što gledaš.

Čuj ako gledaš dizajn vjerojatno je LG jači u tome. Od SE W serije moja preporuka bi išla za W960 razlos Symbian (to sve govori). Mada ima i ostalih dummy dobrih modela.

Sretan USKRS

0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Razmisljo sam - ili to ili SE iz Walkman serije

Onda nema dvojbe. Idi na SE i nećeš pogriješiti.
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

smece od mobitela....

moja  cura  ga  je  htjela  imat....i  napokon  kad  ga  je  dobila,  5  min  joj  je  trebalo  da  se  totalno  razocara....

ja  nisam  objektivan  jer  koristim  samo  symbian  nokie,  ali  kad  je  ona  rekla  da  je  smece,  onda  mi  je  sve  bilo  jasno.....

steta  i  kune  na  ovakav  mobitel  jer  ni  po  cemu  nije  poseban....

sve  sto  ima  na/u  njemu  moze  potuc  paaaaaaaa  ajmo  rec  neki  SE  k  klase......

recimo  da  je  LG  Shine  isto  kao  i  USB  na  kojem  ne  mozes  spremat  podatke....

zaobidji  u  srokom  luku  i  casti  se  nekim  SE......kad  se  vec  castis...

eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

za žene ok mobitel svi ostali crta...

šalu na stranu nisam ljubitelj LG mobitela tako da nemam neko pozitivno mišljenje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

uzmi nokiu 6300 klasik je i dobar mobitel u svakom pogledu.za tu lovu bolje ne postoji na planeti vjeruj mi.dobro i izgleda barem meni.ima metalno kućište.ma mrak telefon.

0 0 hvala 0
17 godina
gogi kaže...

uzmi nokiu 6300 klasik je i dobar mobitel u svakom pogledu.za tu lovu bolje ne postoji na planeti vjeruj mi.dobro i izgleda barem meni.ima metalno kućište.ma mrak telefon.

LG sami imao i da sam ga curi nakon par dana a ona ga je prodala nakon desetak dana.Uglavnom me razočarao ,največa boljka mu je zvučnik(ako te neko zove a nisi u nekom tihom okruženju nema šanse da ga čuješ). Sad imam nokiu 6300 i kako i GOGI kaže smatram da je to best buy na tržištu,teško ćeš uopće naći bolji mobitel od njega.
17 godina
neaktivan
LG KG970 Shine

Joj fala ljudi - skoro kupih glupost

2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Joj fala ljudi - skoro kupih glupost

e zato služimo... Smijeh
17 godina
Znaci trazim ponudu mobitela do 1000kn. Jer neko dijete (curuca) ima krizmu uskoro pa mozete pogodit sto zeli. Neznam ja sam naisao na ovaj LG shine u tele2 ponudi za 1000 odnosno 900kn s prenosom broja. Vidim da ga pljujete ali nema se vise od 1000kn za potrosit! Mob mora bit klizni i da se moze kupit u ducanu. Pa dajte prijedloge za 1000kn +-100kn max.

Hvala.
17 godina
neaktivan
gogi kaže...

Slažem se, isto imam nokiu 6300 i prezadovoljan sam, mob je jednostavan, funkcionalan, decentan, a povrh svega dobro i izgleda, sve u svemu tipična nokiina izrada, to jest besprijekorna.

http://images.google.com/images?hl=en&q=nokia+6300&btnG=Search+Images&gbv=2

Keep this frequency clear...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2008 8:50 (Tiberius).
17 godina
LG KG970 Shine

Imam shine i moram reći da LG nikad ne bude u rangu softwerskih mogućnosti sa Nokiom i Sony Ericcsonom, LG zna proizvest lijep mobitel,ali softwerski je jako loše riješen u odnosu na ostale navedene proizvođače. Osobno najbolji priozvođač mi je Sony Ericcson

WWE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gogi kaže...

Slažem se, isto imam nokiu 6300 i prezadovoljan sam, mob je jednostavan, funkcionalan, decentan, a povrh svega dobro i izgleda, sve u svemu tipična nokiina izrada, to jest besprijekorna.
Jedina zamjerka je kamera od 2 megapixela koja daje prezrnatu sliku u noćnom modu, ali to je sitnica naspram njegovih prednosti.

Keep this frequency clear...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice