Kupnja Samsung Galaxya S5

poruka: 6
|
čitano: 1.068
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozz ekipa!
Posto bi htio uzet S5 sada kad izade, a puno mi je dat 6098kn, zanima me dali ima netko tko mora produzit ugovor ili sklopit novi, a da mu netreba S5 pa da ga prodaje po jeftinijoj cijeni nego u ducanu?
Lp 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Čisto sumnjam da ćeš ga i tako dobiti za ispod 5500.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kupnja Samsung Galaxya S5
Svrzic kaže...

Pozz ekipa!
Posto bi htio uzet S5 sada kad izade, a puno mi je dat 6098kn, zanima me dali ima netko tko mora produzit ugovor ili sklopit novi, a da mu netreba S5 pa da ga prodaje po jeftinijoj cijeni nego u ducanu?
Lp 

Zašto?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
15 godina
I ta cijena mi pase.
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Svrzic kaže...

Pozz ekipa!
Lp 

Zašto?

Zašto ne?

Njegovi novci, nek troši kako hoće..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
protjeran
EchoOne kaže...
EZY-E kaže...
Svrzic kaže...

Pozz ekipa!
Lp 

Zašto?

Zašto ne?

Njegovi novci, nek troši kako hoće..

Mene samo zanima zašto da.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice