- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Klor izbjeljuje.
Mislim da bi domestos mogao riješiti problem. Nakon "operacije" dobro isperi vodom.
Onda bi mogao i ovaj natpis "samsung obrisat", ne?
Meni se jednom desilo da mi se s futrole prenjela ljubičasta boja na bjelu masku i displej xperie x8. Obrisao sam LCD Cleanerom iz Eurotrade-a. Doduše nije se natapalo par dana u futroli :s
Poslje sam probao isprat sapunom futrolu i boja je curila iz nje ko iz kabla i nije prestajalo. Futrola je završila u smeću.
Pruka priče - DOBRO oprat futrolu prije korištenja!
Ostavio sam zadnji poklopac sinoc u alkoholu i limunu. Jutros sve nestalo. :D
Jel i miriši na limun? :D
Hahaha da, malo. :P
Sada sam kupio bijelu torbicu za mob, onu sam bacio, nije mi se dalo zezati s njom i prati je pod vodom. Nova je s vanjske strane bijela, dok je unutrašnjost svijetlo-smeđe boje i mislim da je boja prirodna, da nije farbana.
Sada sam kupio bijelu torbicu za mob, onu sam bacio, nije mi se dalo zezati s njom i prati je pod vodom. Nova je s vanjske strane bijela, dok je unutrašnjost svijetlo-smeđe boje i mislim da je boja prirodna, da nije farbana.
Nisi naučio lekciju? Baci to u vešmašinu ili pod vrelu vodu i sapun
Imam isti problem. Kupio sam neku Ferrari crnu futrolu za bijelu S3 i za par dana zadnji poklopac je primio crnu boju. Dakle trebam pokušati sa alkoholom i limunom?
Dali će domestos nagristi boju ako pokušam sa njime očistiti? jel netko probao da mi preporuči štogod...
Riješio sam problem acetonom za skidanje laka s noktiju. Dama u drogeriji je bila jako susretljiva. Sve pet!!
Više ne vraćam ovo sr*nje na mobitel.