Dakle, pitanje je jasno,, došao je Božić, a s njime i vrijeme za kupovinu novog mobitela. Evo nekih uvjeta koje mobitel mora ispunjavati (većinu):
1. Mora imati mogućnost skidanja i instaliranja raznih aplikacija, igrica i sl. stvari
2. Mora imati wireless
3. Ne smije imati kameru manju od 3 MP
I mislim da bi to bilo to od tih nekih "softverskih" ili kakvih već uvjeta, tj. zahtjeva ;)
Idemo dalje, bilo bi poželjno da je u T-mobileu zato što mi je na toj mreži većina obitelji pa da ne trošim baš puno novaca na razgovore.
Zatim, najviša cijena koju planiram izdvojit za novi mobitel je 1500 KN, ne bi bilo poželjno da košta više. Znam da to nije baš nešto puno, ali tražim najbolji omjer kvalitete i cijene. Također, mislim da bi se neki mobiteli mogli naći na raznim blagdanskim sniženjima, jer ipak, Božićno vrijeme je ;)
Zatim, ovo je jako važno, želim iskeširat pare za njeg i gotovo, dakle želim koristit bonove, a ne pretplatu! Znači, bez ikakve ugovorne obveze.
I još nešta, volio bi da mobitel ima garanciju, pa makar samo od 1 godinu, ne želim da ju nema pa da onda crkne, jer bi bilo kukukukulelelele :(
Eto, to je to, milsim da sam Vam dao neke glavne smjernice i svoje želje, a volio bi sad ćuti od forumskih znalaca koji mobitel mi preporučuju, na što trebam pazit i sve te slične fore i cake.
PS. Sad sam se sjetio, bilo bi mi fora kad bi mogao stavit i neku šifru za otključat ga, ali to NIJE obvezno ;)
Lijep pozdrav i unaprijed Vam se zahvaljujem ;)