"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.149
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Isto to, samo u drugom ducanu, treba naci. Mozda grossoshop, ma digli cijene i to poprilicno, bas sam postao u redmi3 temi koje su bile cijene 25.11 dok sam narucio mob. Izgleda da su svi podizali cijene ili se ja varam? Ako netko nadje neki dobar shop sa eu skladistom neka napise

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo info iz prve ruke..

0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

A ovo, izgleda da su se ponovno aktivirali...

https://www.giztop.com/phones/xiaomi/xiaomi-redmi-4a.html

i još k tome piše da je (kad se izabere država i zip code)

Free Shipping

• Post Air Mail (8-15 Days, Customs Tax Included) $0.00

0 0 hvala 1
17 godina

Izgleda da free shiping custom taxes included, tako da bi to bio pun pogodak 7-15dana. Tamo sam davno narucio jedan mob i dosao bez carine. Ako tko naruci neka napise dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I ja sam nešto tamo kupovao, ali onda je jedno vrijeme stranica bila "mrtva", ali sada su je izmjenili

Evo još par stvari

https://www.giztop.com/shipping/

* NO CUSTOMS TAX AND VAT FOR THESE COUNTRIES

(1). USA, Canada, Australia.
(2). Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom.
(3). Hong Kong, Taiwan, Singapore

pak tko želi probati..., ali i PDV na 99$ nije nešto obzirom na iskazane cijene na Top One

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok. Mlađi brat bi kupio mobitel do 500kn. Koji je najbolji u tom rangu cijene? Ima neka preporuka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

sve cijene na aliju su se digle za cca 100 dolara, vjerojatno je ovo razlog http://www.racunalo.com/kineskim-bi-smartfonima-mogla-rasti-cijena-zbog-prejakog-dolara/

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 13:16 (Deutsch).

0 0 hvala 0
13 godina

Imam u planu narućiti 2x Xioami Redmi Note 4 sa HonorBuy jer najbrže stigne, znam da je kupon za popust MOBHR i racunalo, mene zanima je li netko zna neki bolji kupon (ipak je cifra preko 300$)?? Googlala sam ali nijedan neće da upali -.- 

Inaće sve skupa bi me koštalo 363,98$

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Evo i ja sam danas dobio info iz prve ruke da Top One "umire"....
Vec sam pisao da tamo u zadnje vrijeme dosta toga nevalja i izgleda da je dolso do kraja.
Moj izvor kaze da ce to sve skupa jos 3 mj trajati sve dok se ne rijese svih zaliha.Navodno je jedan od partnera voljan nastaviti ovaj nacin poslovanja ali ne pod imenom Top One ali vidjet cemo sto ce od svega toga biti
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
14 godina
@miki da pricekas koji dan da izadje nnovi 4x pa usporedis cijene/specke?
13 godina
mcf kaže...
@miki da pricekas koji dan da izadje nnovi 4x pa usporedis cijene/specke?

Ne vjerujem da će odmah biti u prodaji na Honorbuy EU Direct, a iskreno dugo mi se neda čekati...

17 godina
A bas da je razlog jacanje dolara, pa cijene su skoro duple, a dolar sigurno nije toliko porasto. Eto ima giztop pa cemo vidjeti ako tko naruci od tamo. Tamo je normalna cijena.
13 godina

Zar je moguće da mi je eurom jeftinije platiti?

Eurom me košta 349.22 = 2.655,82 prodajni u devize, a dolarom 363.98 = 2717.07 prodajni u devizama 

0 0 hvala 0
17 godina
Lako moguce, dolar nikako da padne :(, pa da imamo nize cjene
13 godina

Znala sam da će do toga doći...hahahahahahha uvijek mi je stric govorio kako je amerikancima cilj da dolar bude jaći od eura, i kako ide....mogao bi postati...ne sviđa se ni meni to, ali jbg ne pita me se pa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
šaki01 kaže...

Bok. Mlađi brat bi kupio mobitel do 500kn. Koji je najbolji u tom rangu cijene? Ima neka preporuka?

Ima neki savjet

14 godina
neaktivan

jel zna netko u čemu je problem? naime mijenjao sam ekran na meizu m2 pošto sam svojeg polomio (nije radio niti touch), te sam danas dobio novi sa aliexpressa i zamijenio no opet sve po starom? ništa ne radi, jel do mene il nešto na matičnoj? -.-

0 0 hvala 0
15 godina

ako ti nije radio ni touch, znaci da je otisao i digitizer, ne samo ekran, nisi promijenio sve sto je trebalo

13 godina

Kako to da nema doslovno nigdje na našim stranicama a bome sad sam gledao neke chinese za kupiti Lenovo K5 ili K6 note 4gb ram verzije sa 32gb rom, sve su 3gb ram i 16gb rom... Do prije mj dana ih je bilo ko govana, sad su isparile ponude? 

(Nabava.net, Banggood, gearbest, aliex, itd itd)

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dz_cak kaže...

A ovo, izgleda da su se ponovno aktivirali...

https://www.giztop.com/phones/xiaomi/xiaomi-redmi-4a.html

i još k tome piše da je (kad se izabere država i zip code)

Free Shipping

• Post Air Mail (8-15 Days, Customs Tax Included) $0.00

hvala na ovome. Planiram uzimati OP3 i eto posto me TopOne ubio u pojam gledam odkud uzeti. Najvjerojatnije cu sa giztopa onda jer nekako mi se cine najjeftiniji trenutno. Hvala! :)

11 godina

Nevjerojatno, još jučer su cijene bile normalne.

Evo usporedbe:

jučer jučer

danas danas

Imao sam sreće što sam jučer naručio...

Inače ona Xiaomi rasprodaja na Aliju eksluzivno na 27.9. je bila fejk. Na offical Dreami Store-u su cijene sada iste kao na taj dan.

Samo je Top-One popizdio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 22:38 (Kresaux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Znaci jucer sam htio naručit mob,i gosti dosli, pa reko danas cu. I bas sam s top-one-a htio jer imaju ljubičasti Mi5 za moju bolju polovicu. I odu cijene goreeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Htio bi uzeti ovaj mob:

http://www.honorbuy.com/1000-xiaomi-redmi-4-32gb-smartphone-gray.html#/option-332gb_gray

Da li negdje ima jeftinije i da li imate kakvih kupona za honorbuy da ispadne jeftinije?

0 0 hvala 0
13 godina
iznad ti je pisalo da za kupone: MOBHR ili racunalo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ako ti nije radio ni touch, znaci da je otisao i digitizer, ne samo ekran, nisi promijenio sve sto je trebalo

nažalost mijenao sam i digitizer, ali krivo sam se izrazio u gornjem postu.. kako imam ekran zaključan na brojke radi mi touch samo na brojkama 5 i 6, ostale ne mogu pritisnuti tj. ne reagira ekran -.-

17 godina
A gdje si narucio dijelove? Mozda je neispravan digitizer.Origibal djelove drzi dragontt, pogledaj u temi ima negdje link
14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
A gdje si narucio dijelove? Mozda je neispravan digitizer.Origibal djelove drzi dragontt, pogledaj u temi ima negdje link

sa aliexpressa, netko je bio stavio link u meizu temi i rekao da radi dobro pa sam i ja naručio isto..

13 godina
neaktivan

Pozdrav,

pred par mjeseci sam uzeo Ulefone Future i sama činjenica da tražim savjet za novi mob je mislim dovoljna, pa onda neću o svojim mukama s njim. Ako koga zanima, izjadam se bez problema:)

Nekako mi je odabir pao na Xiaomi, jer koliko sam čuo i vidio, ljudi koji ga imaju, uglavnom nemaju prevelike primjedbe. I ako naiđu na probleme,vrlo brzo se riješe.

E sad je pitanje koji model. Redmi Note 3/4 ili Mi 4/4c/5...?

Ono na što sam posebno osjetljiv nakon Ulefona je GPS i da kamera je pristojna. Ne trebaju biti umjetničke fotke, ali da se barem na njima da raspoznati tko je i što je :)

Cijena može ići do 200$. Što bi preporučili? 

Nisam neki prezhatjevni korisnik, ali opet da ne šteka naočigled kod standardnih aplikacija Chrome/Mail/Facebook... :)

Od aplikacija da može vrtiti Kodi ili neki takav stream i da je ekran ok da se to lijepo vidi.

Te da GPS aplikacije za tracking (Endomondo i slično) rade ok.

Hvala!

P.S. Ako imate kakav drugi prijedlog, ne Xiaomi, a da odgovara ovome tu, slobodno dajte :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 18:55 (kenny78).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Redmi 3s u hrv sa našom garancijom za  1300 kn ili onaj 3s pro jači za cca 300 kn više.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

trebam jedan info...ako naručim mob sa gearbesta al sa hk skladišta koliko još moram platiti kada stigne ako uređaj košta cca 100 eurića?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice