"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.490
|
čitano: 6.512.404
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Gunner_V kaže...

Ako nikako drugačije ne uspiješ to popraviti, probaj spremiti brojeve u imeniku sa tim pozivnim, dakle 0038598 itd... (ne samo 098113...)

Pa nadam se da budem uspjel to na neki drugaciji nacin rijesiti.budem se malo poigral kad dojdem s posla.Makar su oni dosta ocistili od tog kineskog smeca ima jos toga kaj bi se trebalo izbrisati ko i taj avg.probal sam ga izbrisati sa titanium backup ali ga ne mogu.

Evo i antutu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
MarioVk kaže...

Odbaci umi, ne isplati se s tim igrat.

Zasto da odbaci Umi, evo recimo ja mogu reci sve najbolje za eMax koliko ga evo koristim.. Ne znam kakav je Iron, necu u to ulaziti, ali za eMax koji mi se cini samo slabijom verzijom jedina zamjerka sto mu tipke ne svijetle.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
majdo kaže...
MarioVk kaže...

Odbaci umi, ne isplati se s tim igrat.

Zasto da odbaci Umi, evo recimo ja mogu reci sve najbolje za eMax koliko ga evo koristim.. Ne znam kakav je Iron, necu u to ulaziti, ali za eMax koji mi se cini samo slabijom verzijom jedina zamjerka sto mu tipke ne svijetle.. 

Po cem bi trebao uzet u obzir mobitel koji tek izlazi i marku koju ne znas dal da joj vjerujes il ne, naspram ova dva uredaja koja po svemu ulijevaju vise povjerenja? Nisam rekao da je iron los, jer to ni ne znamo posto tek izlazi, al sto je sigurno sigurno jer..

11 godina
neaktivan

ti brojevi su vječiti problem vibe ui-ja, imao sam isti "problem" na k910, pola brojeva mi je prikazivalo, pola nije, bilo u porukama bilo u pozivima, zajebancija je i s kontaktima, to je u biti jedna od rijetkih stvari koja me baš živcirala na lenovu, i onda dok te zove netko ti piše s kineskim valjda nepoznati broj, u favoritima recimo broj od cure je stalno bio kao nepoznati, a čim sam ga kliknuo da zovem mi je prikazalo ime, nisam istraživao zbog ćega je to tako, žalosno je da to nisu još riješili, a pretpostavljam da je dosta novija verzija kod tebe, ja nisam uopće apdejtao jer sam imao rootani mob

osim toga, vibe ui je dosta pouzdan, meni u godinu dana nijednom nije zaštekao ni kihnuo, osim što sam imao sranja s rootanjem na samom početku pa sam već mislio da sam ga sjebao, ali izvukao nekako i nakon toga bio prezadovoljan većinom aspekata mobitela (kamera stvarno dobra, ekran odličan, baterija dobra, fluidan, brz, pouzdan), najveći problem je po meni pretjerano zagrijavanje u zadnje vrijeme kako su došli topliji dani i to stalno, štogod radio

17 godina
neaktivan

ekran mu je "očajan"? Ma ne mogu vjerovati da netko to može provaliti! Eva još jednom za neupućene:EKRAN OD JIAYU S3 JE JEDAN OD NAJBOLJIH EKRANA KOJI ĆEŠ IKAD VIDJETI!

17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Evo rijesil ovo za prikazivanje brojeva umjesto imena pa ako bude netko imal istih problema na Lenovo K3 Note.

Kontakti->more features and settings->more display features->number match bits->by 7.Kod mene bilo by 11 i to mi stvaralo probleme.

riješil sam se i još par neželjenih aplikacija.znači meni je stigel rootan mob i nakon toga sam stavil  Flashify

aplikaciju sa kojom sam stavil  TWRP recovery(isto vam je ispod videa na linku) nakon toga sam skinul sa play store aplikaciju root app delete sa kojom sam pomoću ovog videa
izbrisal avg,twitter i syncit aplikaciju.eto za sad je to to,pa budem videl kak se bude ponašal sad mobitel,ali vjerovatno budem kasnije stavil ili Limonchelo rom ili internacionalni stock rom ROW (Rest of the World) bez ikakvog bloatwera u sebi.više o tome ovdje.

zaboravil napisati i da sam u twrp-u napravil backup prije brisanja aplikacija da ne bi poslije bilo nismo znali.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 0:28 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pojavile su se neke informacije na XDA forumu da je Jiayu bankrotirao...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dal je dobar Lenovo K3 Note ili eto predložite vi neki dobri do 200€..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kupujete mobitele sa coolicool, uopće ne odogavaraju kada se pojavi problem sa uređajem.

-MEIZU-
10 godina
neaktivan

Ako su uspjeli bankrotirati sa ovako uspjesnim telefonom S3 onda su stvarno genijalci! Na to treba dodati jos jedan telefon koji je odlican odnos ulozeno/dobijeno - F2...tako da mi bas i nije jasno kako je moguce bankrotirati kad ovoliko ljudi kupuje recimo S3

13 godina
neaktivan
Wolf79 kaže...

Ako su uspjeli bankrotirati sa ovako uspjesnim telefonom S3 onda su stvarno genijalci! Na to treba dodati jos jedan telefon koji je odlican odnos ulozeno/dobijeno - F2...tako da mi bas i nije jasno kako je moguce bankrotirati kad ovoliko ljudi kupuje recimo S3

Tako što nemaju neki marketing - nemaju podršku za kupce itd... Đaba ti super proizvod kad se neznaš odnosit prema kupcima. A i u Kini su apsolutni kraljevi Xiaomi, Coolpad, Meizu... Tako da ne vidim baš mjesta za Jiayu.

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
neaktivan
cuta kaže...

Pozdrav,

imam nedoumicu oko narudžbe sa minideal-a sa spain warehouse-a. Da li je nekome možda naplaćen PDV s obzirom na činjenicu da prilikom narudžbe ispod crvenim slovima piše : "Attention:Package shipped via DHL have to pay tax when they arrive,if you choose DHL express,please keep attention of the tax policy of your country and know how much tax you will pay." Prilikom narudžbe nema mogućnosti odabira da li pošiljka ide sa DHL-om ili ne, već piše samo da je Free shiping po default-u. Da li ovo znači da ako oni po default-u šalju sa DHL-om postoji mogućnost da platiš PDV iako je iz EU warehouse-a. Hvala vam unaprijed na odgovorima.

Prekjučer sam naručio Meizu M2 sa španjolskog skladišta, ne vidim kako bi ti itko mogao naplatiti PDV ako je iz EU, uostalom zato i plaćaš uređaj više nego iz Kine (200$ + 10$ Croatia shipping=210$). Uglavnom, vidjet ćemo kad dođe, trebao bi doći unutar 8 radnih dana.

EDIT: U međuvremenu stigao TN - ne šalju DHL-om nego preko MRW: http://www.mrw.es/?id=01

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 12:58 (frulex).
14 godina
neaktivan

Zanima me ovo:

Kupnja mobitela sa geekbuying.com Spain Warehousa 

Da li se plača poštarina, pdv ili nešto treće ili ona cijena koju platim prek neta to je konačna?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jeli neko uzimao preko ebay-a od ovog prodavača? http://www.ebay.com/itm/JIAYU-S3A-MTK6752-64bit-Octa-Core-3GB-RAM-5-5-FHD-Screen-Android4-4-4G-LTE-black-/371291017209?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item5672ab4ff9#shpCntId

ispadne oko 1640kn sa poklonom tempered glass+ silicone case. nema poreza jer je iz španjolske

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
halflife kaže...

jeli neko uzimao preko ebay-a od ovog prodavača? http://www.ebay.com/itm/JIAYU-S3A-MTK6752-64bit-Octa-Core-3GB-RAM-5-5-FHD-Screen-Android4-4-4G-LTE-black-/371291017209?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item5672ab4ff9#shpCntId

ispadne oko 1640kn sa poklonom tempered glass+ silicone case. nema poreza jer je iz španjolske

99.1% Positive feedback...

Moglo bi biti dobro ;)

Plačaš preko paypala i to je najsigurnije!

Vratiš pare samo tako ako nešto ne valja!

10 godina
neaktivan

Telefon je Landvo L550.

Memorija mu je podijeljena na internal i phone storage. Zbog nekog razloga unutrašnja memorija je tako formatirana da se phone storage prikazuje u Total Commanderu kao još jedna SD kartica.

Jel me netko može uputiti kako povećati "internal storage" memoriju nauštrb "phone storage"?

Na internal su mi aplikacije, neke sam prebacio na SD karticu, ali mi fali prostora. Na phone storage tj. internu SD karticu mogu stavljati slike i filmiće, ali za to već imam "pravu" SD karticu.

Pretraga po forumu mi nije dala rezultate.

live long and prosper

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

Zanima me ovo:

Kupnja mobitela sa geekbuying.com Spain Warehousa 

Da li se plača poštarina, pdv ili nešto treće ili ona cijena koju platim prek neta to je konačna?

Hvala!

PDV sigurno ne plaćaš, a poštarinu plaćaš koliko je navedeno na stranici uz taj uređaj iz EU skladišta...

17 godina
neaktivan
hogar315 kaže...
halflife kaže...

99.1% Positive feedback...

Moglo bi biti dobro ;)

Plačaš preko paypala i to je najsigurnije!

Vratiš pare samo tako ako nešto ne valja!

upravo poslao upit mogu li birati boju silicone case, jer je za suprugu. mislim da nema u europi jeftinije sa ovim poklonom.

16 godina

ali u zadnjih misec dana ima i negativan feedback, upravo za taj mobitel: Jiayu S3A

zadnjih 6 mjeseci

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 16:28 (dado314).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav ekipa...u potrazi sam za mobitelom do cca 1800 kn ..pa bih vas zamolio za prijedlog i savjet, gdje ga narucit i na sta obratit pažnju prilikom naručivanja..jedina zelja je da ne bude veci od 5''...

unaprijed zahvaljujem na pomoci...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam LENOVO A 806 , oko 10 mj i služi me dobro ali ima jedna aplikacija koja je bila tvornički instalirana koja me do boli živcira a nema teorije da ju ubijem. Telefon mi je rootan i pokušao sam je makniti sa hrpom aplikacija i uspijem ju maknuti ali prvi put kada rebotam telefon nakon što sam je deinstalirao  ona se ponovo vrati. Ako netko zna kako ubiti trajno tu aplikaciju molio bi za pomoć. Ime aplikacije je SECURITY

0 0 hvala 0
16 godina
halflife kaže...

ekran mu je "očajan"? Ma ne mogu vjerovati da netko to može provaliti! Eva još jednom za neupućene:EKRAN OD JIAYU S3 JE JEDAN OD NAJBOLJIH EKRANA KOJI ĆEŠ IKAD VIDJETI!

Također imam S3 i ekran je vrhunski, na kutiji piše da ima gorilla glass 3, na ekranu nemam ništa i za sada sve pet.

Frka85
17 godina
neaktivan

ok ljudi, iskusni sam ebay kupac i znam i sam čitati feedbackove. lik koji se žali zadnji kaže da mu baterija traje 1 dan. onaj prije, da mu je telefon pokvaren, jedan da je prodavač naveo lažne specifikacije,... uglavnom zanemarivo. pitanje je bilo jeli baš netko kupio kod njega? vidimo sve da je top rated seller. cijena je stvarno ok s obzirom na cijenu tempered glass-a i silicone case-a posebno. bez toga ne nosim telefon nigdje

0 0 hvala 0
15 godina
halflife kaže...

ok ljudi, iskusni sam ebay kupac i znam i sam čitati feedbackove. lik koji se žali zadnji kaže da mu baterija traje 1 dan. onaj prije, da mu je telefon pokvaren, jedan da je prodavač naveo lažne specifikacije,... uglavnom zanemarivo. pitanje je bilo jeli baš netko kupio kod njega? vidimo sve da je top rated seller. cijena je stvarno ok s obzirom na cijenu tempered glass-a i silicone case-a posebno. bez toga ne nosim telefon nigdje

ti to kupuješ još jedan Jiayu S3? haha

16 godina

Novi prohtjevi od žene.

Mora imat gorila glass 3, NFC (što god to bilo), min 2gb Rama, 32gb karticu, nesmije bit veći od 5,5", cijena max 300€+ je što veća baterija(još bolje ak je izmjenjiva) i lolipop.

Gledao sam Meizu m2 note i XIAOMI MI4, al čini mi se da nemaju gorilu i NFC.

Njoj se sviđa Zopo ZP 999 http://www.geekbuying.com/item/Zopo-ZP999-4G-MTK6595-Octa-Core-2-0GHz-Smartphone-5-5-inch-1920-1080P-FHD-Android-4-4-3GB-RAM-32GB-ROM-14-0MP---Black-334714.html,

al ni taj nema gorilu izgleda...

Pomagajte!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
hAZE2005 kaže...

Telefon je Landvo L550.

Memorija mu je podijeljena na internal i phone storage. Zbog nekog razloga unutrašnja memorija je tako formatirana da se phone storage prikazuje u Total Commanderu kao još jedna SD kartica.

Jel me netko može uputiti kako povećati "internal storage" memoriju nauštrb "phone storage"?

Na internal su mi aplikacije, neke sam prebacio na SD karticu, ali mi fali prostora. Na phone storage tj. internu SD karticu mogu stavljati slike i filmiće, ali za to već imam "pravu" SD karticu.

Meni je ovo pomoglo na L200 modelu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850

samo dobro pročitaj da nebi bilo

10 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
hAZE2005 kaže...

Telefon je Landvo L550.

Meni je ovo pomoglo na L200 modelu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850

samo dobro pročitaj da nebi bilo

Hvala.

Bacam se na čitanje.

live long and prosper
11 godina
neaktivan

ostao u šoku danas

naručio u ponedjeljak navečer oko 10 iz honorbuya M1

jučer ujutro mi već poštar ostavio obavijest jer nikog nije bilo doma, ali mislio da se radi o nećem drugom

mobitel došao upaljen, djeluje mi fantastično, kvaliteta izrade po mome mišljenju bolja od lenova, za razliku od k910 ništa ne škripi, ne uvija se i još fluidnije radi, uglavnom sve, pa i kamera i ekran mi se  čine kao da su na još višem nivou, iako je lenovo na tom području stvarno dobar, za sada 10/10

došao i flip case, tempered glass, jedino moram investirati u neku gumenu zaštitu jer je ovo sklisko za popizditi, ali djeluje onako jako fensi šmensi i puno skuplje nego što ustvari je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ministar kaže...
halflife kaže...

ti to kupuješ još jedan Jiayu S3? haha

evo upravo naručen. a čuj, za te novce teško je naći bolje u europi. jedino ne daju mogućnost izbora boje silicone case-a. igram na sigurno, ako je meni dobar, bit će i njoj. za koji dan ću ubaciti lolipop 5.1 tsunami v8. manje više su svi ključni bugovi ispravljeni. iako sad sa kk sve radi odlično.

10 godina
neaktivan

Zena ti je bas zahtjevna :)

Da ima sve ovo sto trazi i da je neki OK brend, recimo ovako nesto:

Jiayu S3 Advanced (3GB RAM)

Zenfone 2 (4GB RAM)

ako bas nije zapela za taj NFC, onda mozes pogledati i ZTE Nubia Z9 mini, telefon stvarno ima dosta dobre ocjene i recenzije a i dizajn.

Taj Zopo ZP999 je po specifikacijama odlican telefon, ali Zopo ima problem sa podrskom i nemam bas previse povjerenja u njih, ovaj model ima bas jak procesor ali baterija se brzo trosi, optimizacija uredjaja onako...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice