Kako s Desireom na Internet preko PC-a

poruka: 16
|
čitano: 4.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Internet na mobitelu

kako da dobijem internet na htc desireu preko kompa. intalirao sam htc sync. Internet connection sharing na kompu sam upalio, spojen je preko usb kabela i nece. ako netko ima iskustva da me prosvijetli..unaprijed hvala

mroncevic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Jel ti nebi bilo lakše da se spojiš na wifi

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Dobro ti covjek kaze,koristi WiFI ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Internet na mobitelu

kako se nisam toga sjetio. hmmm. mozda zato jer nemam wifi Plač zar nitko ne zna kako namjestit? 

mroncevic

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Internet na mobitelu
merio kaže...

kako da dobijem internet na htc desireu preko kompa. intalirao sam htc sync. Internet connection sharing na kompu sam upalio, spojen je preko usb kabela i nece. ako netko ima iskustva da me prosvijetli..unaprijed hvala

Nisam sad ništa razumio. Ti želiš spojit komp preko desirea na internet (kao 3g modem) ili želiš spojit desire na internet? Ako je ovo drugo posrijedi, onda nema tu nikakva namještanja preko računala, samo nabaviš neku pretplatu na 3g.

16 godina

da. zelim imati internet na desireu. ali ne da mi vip naplacuje 5 kuna po megabajtu Šutim, na bonovima sam tako da o pretplati ili o nekom gigabajtu prometa ni govora. pa me zanima dali kad spojim mob na komp preko usb kabela on moze koristiti kompov internet. Vec je receno da nemam wifi

mroncevic
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Evo vidi što sam pronašao, možda ti pomogne.

http://www.kuanhoong.com/2010/06/02/how-to-tether-htc-desire-with-windows-7/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Ne vidim logiku zasto ici na internet preko mob-a ako moras stajati pored kompa(jer si prikljucen preko usb-a)....

Kad si vec imao para za Desire,kupi i neki wireless router pa da imas i u dnevnom boravku i u sobi i svugdje net!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zbog android marketa(nemam volje na komp, pa na mob, pa tek onda instalirati) i zato jer sam ga tek nabavio i gust mi je surfati trenutno preko njega..uostalom  zar je bitno. nisam imao para za njega. stara mi je produzila ugovor u vipa i dobio sam ga za cijelih 9 hrvatskih kuna Belji se tako da.....

mroncevic
16 godina
neaktivan

Mislim da nije moguće koristit vezu kompjutera na mobu preko USB-a, tethering, internet sharing, w/e, sve to služi da spojiš komp na internet preko mobitela, tj. GPRS ili koje već veze. Realno, nema nekog smisla pretjeranog spajanje ovako kako ti pokušavaš.

16 godina
Internet na mobitelu

Ja mislim da si ti skroz u offu.

Koliko znam desire ima wifi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Točno, slažem se.

Središ si lijepo wifi te fino surfaš gdje i kada hoćeš - u krevetu, dvorištu, wc-u xD... ne moraš vući komp sa sobom.

Mene je preporodilo ovakvo opušteno surfanje sa mobitela

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Ja mislim da si ti skroz u offu.

Koliko znam desire ima wifi....

Pa da ali se nemože spojiti na komp xD

16 godina

znam da ima. ali moj router nema

mroncevic
16 godina
neaktivan
merio kaže...

znam da ima. ali moj router nema

nikako ne zelis kupiti neki drugi router...

pa zar nije gust surfati Desireom...u dvoristu pored bazena Belji se

16 godina

znam da je. ali kada si u situaciji ko ja da nemas para za kupiti papar, nikakav novi router ne dolazi u obzir..

mroncevic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice