K610 problem s ekranom

poruka: 6
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
K610 problem s ekranom
dobio sam sony ericsson k610i . kad ga upalim radi dobro , ali nakon duzeg koristenja pojavi se bjelo na ekranu i moram izvadit bateriju i nakon sto izvadim bateriju i stavim natrag pocne mi brzo blicat crveno .... na netu pise da je u bateriji problem ja sam provjerio s drugom i nije . neznam o cemu je rijec... pa ako netko hoce da mi pomogne bio bih zahvalan ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
K610 problem s ekranom

Ako je pod garancijom odnesi ga na servis! A ne znam sta bi moglo bit meni kad je na mom starom k510i blicalo crveno znaci da mi je baterija prazna. A kod tebe je mozda i neki softverski problem. Ima sigurno netko kompetetniji od mene da ti odgovori na tvoj problem! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: K610 problem s ekranom
pa nema garanciju i vec na netu ima istih problema s k610i . pa ako bas netko zna tocno kako da softver promjenim da nemoram u servirs bio bih zahvalan ... neg svaki put kad odem na net trazit uvijek je negdje greska pa tak da nikad ne napravim....
15 godina
neaktivan
K610 problem s ekranom

Ako imas CD koji si dobio uz mobitel za PC! Dobijes onaj Sony Ericsson PC Suite mozda preko njega mozes nadogradit software. Probaj nije ti na odmet ;D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
K610 problem s ekranom

budem probo.. hvala .. cuo sam jos za onaj xs++ al je komplicirano pa neznam ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: K610 problem s ekranom

moraš ga razbiti o pod!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice