Ajfi mi je nesretno pao u trenutku kad nisam imao zaštitnu masku i kao što vidite na slikama rubovi su solidno oštećeni.Da bih ublažio oštećenja vrlo tankim šmirglom sam uspio većinu ispraviti i izravnati.Rubove sam probao obojati sa tekućinom tipa lak za nokte ali se boja počela skidati nakon nekog vremena.Kupio sam i na ebayu super black birchwood casey instant touch pen primarno namijenjen za ovakve stvari ali rezultat je bio isti.Kao zadnji pokušaj sam uzeo u Mulleru crni waterproof flomaster koji je i najduže izdržao ali opet se nakon nekog vremena pri većoj temperaturi i dodiru sa kožom razmulja.Nakon što ih ga obojam sa bilo kojim od ove tri stvari lijepo izgleda i gotovo se ne primjeti da mu se išta dogodilo tako da vjerujem da postoji način da se ovo uspješno riješi.Masku redovno koristim i dok je u njoj ne primjeti se ništa ali me kopka konstantno jer znam da je ogreban.
Dakle molim savjete da riješim navedeni problem uspješno na način da obojam navedene ogrebotine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je 4 ili 4s ne vidim uopce dobro
1. savjet- Kupi na ebay-u drugo kuciste.
2. savjet- Kupi sheban ajfon da je u pristojnom stanju.
3. savjet- Rastavi sve, pobrusi, ocisti, opet pobrusi i lakiraj :D
To je iphone 5.
Preskupe su mi opcije 1 i 2 jer na mom ajfiju uopće nije tako strašno oštećenje
tako da mi je stvarno neisplativo.
S čim da lakiram?
Hvala :D
Siguran da se želiš upuštati u to? :D
Ako da onda imas odi literature more sinje.
http://lmgtfy.com/?q=how+to+paint+aluminium
Jos jedan savjet. Prodaj ga i kupi u boljem stanju.
Ili jos jednostavnije ostavi tako kako je i gotovo. Ti si kupio njega a ne on tebe 👍
mjenjaj ga za nokiu
Stavi u maskicu i zaboravi na to. Ili kupi novo kućište, a to ti je preskupo.
Ako je to aluminij, trebas ga eloksirati.