Iphone problem!

poruka: 6
|
čitano: 2.415
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iphone problem!!

e ovako: 1.stavio sam novi softver na iphone 3g

2. i onda mi rekose da na njemu nesto ne radi wlan i bluetooth

3. kad sam trazio objasnjenje (u tmobile-u su mi rekli da nema rijesenja vec se vratit na stari softver)

4. medjutim vratit se moze samo preko starog itunes a ja imam novi

pitanja:1. jel postoji kakvo rijesenje da se napravi wlan na trojki????

2. ako ne mozete mi reci kako i gdje skinut stari itunes??

hvala unaprijed

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Iphone problem!!

Znači, radi se o 3.0 firmware-u kojeg si skinuo preko iTunes-a? I tko ti je rekao da wlan i bluetooth ne radi?

Osobno posjedujem iPhone, sa zadnjim 3.0 firmware-om i uredno koristim kućni wlan. A bluetooth mi bez problema radi i to u peer-to-peer igrama. Tako da ne znam di je problem.

Inače, ovdje možeš skidati prethodne verzije iTunes-a.

17 godina
neaktivan
chuxy kaže...

Znači, radi se o 3.0 firmware-u kojeg si skinuo preko iTunes-a? I tko ti je rekao da wlan i bluetooth ne radi?

Osobno posjedujem iPhone, sa zadnjim 3.0 firmware-om i uredno koristim kućni wlan. A bluetooth mi bez problema radi i to u peer-to-peer igrama. Tako da ne znam di je problem.

Potpisujem.. sve radi uredno..

Ne vjeruj što ti netko kaže nego isprobaj i uvjeri se sam..

UPDATE:

http://www.jabucnjak.hr/iphone/iphone-3.0-nevolje.html

Ipak problemi, navodno sa 3G..

Preneseno sa Jabučnjak-a:

(30/6/2009) UPDATE: Apple je priznao problem kao "An Emerging Issue"! Pogođeni korisnici dobivaju novi zamjenski iPhone i bivaju zamoljeni da NE RADE ponovo update s 2.2.1 na 3.0 jer se stvar može ponoviti! Savjetuje se da se sačeka zakrpa koja bi trebala spriječiti ovaj ozbiljan problem.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 23:53 (ferovca1).
17 godina
ferovca1 kaže...
chuxy kaže...

Potpisujem.. sve radi uredno..

Ne vjeruj što ti netko kaže nego isprobaj i uvjeri se sam..

UPDATE:

http://www.jabucnjak.hr/iphone/iphone-3.0-nevolje.html

Ipak problemi, navodno sa 3G..

Preneseno sa Jabučnjak-a:

(30/6/2009) UPDATE: Apple je priznao problem kao "An Emerging Issue"! Pogođeni korisnici dobivaju novi zamjenski iPhone i bivaju zamoljeni da NE RADE ponovo update s 2.2.1 na 3.0 jer se stvar može ponoviti! Savjetuje se da se sačeka zakrpa koja bi trebala spriječiti ovaj ozbiljan problem.

e sad necu nista radit vec sutra idem u tmobile pa cu vidjet sta ce biti!!!!

we need power
17 godina
neaktivan
Iphone problem!

nemojte napraviti update, nego restore, i ako vam se da rucno unesite vase stare podatke tako da ne radite backup!

preveliki je pomak izmedju 2.x i 3.0 da bi se samo tako napravio update...   sa restoreom jos nisam cuo da je neko imao problema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

e sad necu nista radit vec sutra idem u tmobile pa cu vidjet sta ce biti!!!!

Ajde javi što si riješio da i drugi sa eventualno istim problemima znaju što učiniti..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice