IPhone kupovina preko oglasnika

poruka: 3
|
čitano: 2.326
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kako je sve to počelo s tim iPhone-om mobitel mi se počeo sve više sviđati pa razmišljam o kupovini istoga.

Budući da smatram da t-mobile traži puno previše za njega pregledao sam malo oglasnike i naletio na ovaj oglas:

http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas204973/Apple-iPhone-3G.htm

cijena od 200€ mi se činila sasvim uredu, poslao sam upit oglašivaču, a on mi je odgovorio na loše prevedenom hrvatskom jeziku.

Uglavnom trebao bi uplatiti preko western uniona i kada uplata sjedne oni šalju mob. Stime da bi ja uzeo dva komada, za sebe i frenda, ali sam dobio mail s cijenom od 500€ za dva iphonea + 30€ dostava.

Zanima me dali je itko od vas kupovao na taj način i ima li itko kakvih informacija i iskustava dobrih ili loših? Nadam se dobrih!?

I dali netko zna dali bi morao platiti kakvu carinu ili nešto???

Nisam se nikada koristio western uninom, dali postoji neko osiguranje za povrat novca u slučaju prijevare???

Svaki odgovor je dobro došao!

Hvala svima unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: IPhone kupovina preko oglasnika

Ovo ti je klasicna prijevara. Ti uplatis novac, posaljes njima neku sifru, oni uzmu lovu i ne vidis ni njih ni mobitele. A povrat novca ne postoji. Sve sto se cini da je predobro da bi bilo istinito i nije istinito. Ne nasjedati na ovakve stvari. A ako hoces ispitaj tipa malo, uvijek ce naci neki izgovor. Pitaj ga gdje je, da ces doci, ili tako nesto, pa ces vidjeti.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
17 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

I bilo mi je sumljivo, kao što kažeš ono što je predobro da bi bilo istinito, najčešće niti nije istina.

Hvala još jednom na odgovoru.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice