IPhone Kontakti

poruka: 9
|
čitano: 4.490
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone Kontakti

Pozdrav... svima .... ovako: imam problem.....naime, na moru kad sam bio iPhone mi je pao u more .... Nabavio sam si novi mobitel ... i moj problem je ovaj : zaista mi se neda ponovo ispitivat brojeve prijatelja jer imam preko 100 brojeva....pa me zanimalo... Posto sam ja svoj iPhone ... Synco redovito i  sinkroniziraju mi se i kontakti ... pa me zanimalo jel ikako moguce na kompjuteru naci gdje su mi spremljeni ti kontatki pa da ih samo zapisem na novi mobitel .. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: IPhone Kontakti
Ezio88 kaže...

Pozdrav... svima .... ovako: imam problem.....naime, na moru kad sam bio iPhone mi je pao u more .... Nabavio sam si novi mobitel ... i moj problem je ovaj : zaista mi se neda ponovo ispitivat brojeve prijatelja jer imam preko 100 brojeva....pa me zanimalo... Posto sam ja svoj iPhone ... Synco redovito i  sinkroniziraju mi se i kontakti ... pa me zanimalo jel ikako moguce na kompjuteru naci gdje su mi spremljeni ti kontatki pa da ih samo zapisem na novi mobitel .. Hvala unaprijed

Jedino možeš ako si synco u neki program poput Outlooka ili Address Booka koji dolazi uz Windowse

17 godina
Luka P. kaže...
Ezio88 kaže...

Jedino možeš ako si synco u neki program poput Outlooka ili Address Booka koji dolazi uz Windowse

Kako Luka kaže sync sa Outlookom ( ne Express) i onda vratiš nazad. Inače sam to radio prilikom prebacivanja kontakata Sony-Nokia i Nokia-iPhone.

15 godina
protjeran
IPhone Kontakti

Problem je sigurno što iPhone više ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone Kontakti

da to je problem....ja taj iPhone vise nemam :S

0 0 hvala 0
17 godina
Ezio88 kaže...

da to je problem....ja taj iPhone vise nemam :S

Rekao si da si kontakte syncao, znaci da su ti i dalje u racunalu, znaci prebaci ih u Outlook i onda vrati u novi mob.

16 godina
neaktivan
IPhone Kontakti

a jel mi mozes molim te napisat.... di da nadem to sve i kako se to napravi ako nije problem ... :P

0 0 hvala 0
17 godina

Sync iPhone i Outlook:  link

E sad, za vratiti kontakte na mobitel koristis sotver od novog mobitela, nisi napisao na koji vracas kontakte.

16 godina
neaktivan
IPhone Kontakti

1. ne shvacam... napiso sam da nemam ajfon a u ovom linku koji si mi dao pise da se mora imat iPhone  ^^.... i neam nijedan od ovih outlooka tak da ne znam ni namjestit ono ... imam neki drugi outlook.....

2. dobio sam sad Sony Ericsson Xperia X8

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice