Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.254
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Tsar kaže...

Koja je to stranica na kojoj se vidi dali posjedujem uređaj sa serijskom greškom?

I koji je uvijet da ga mogu zamijeniti u apple storeu?

ovo ti je konkretno za lock button.

https://www.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/

15 godina
neaktivan
Iphone 5

Hvala ti na linku.

Moj problem je TouchID.

Kad sam kupio iPhone 5s sve je radilo bez problema, a onda se nakon jednog updejta izbrisalo u opcijama polje TouchID i prestalo je raditi, jednostavno mi je TouchID nestao iz sustava.

Onda se nakon jednog updejta vratio ali je opet ubrzo nestao. Sada na iOs8 se vratio ali malo radi i onda prestane i proradi opet malo nakon što se uređaj resetira barem tri puta.

Mobitel nije oštećen, nije ispao niti jednom, čuvam ga, ali eto TouchID ne radi.

Garancije nemam.

Uređaj nije nikad jailbreakan i svi updejti su rađeni preko iTunesa.

Kako riješiti ovaj problem? Jeli moguće da se radi o nekoj serijskoj greški? Može li se zamijeniti ili popraviti u Apple storeu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 0:11 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kontaktiraš apple putem support forme na njihovoj stranici i vidiš da li je tvornički ili ne, tj što će ti oni reći. 

GL&HF
16 godina
Iphone 5

Ima li tko od vas iskustva sa naručivanjem baterije za iPhone 5 sa Ebay-a? Moja je dosta oslabila pa bih ju trebao promijeniti. Najradije bih uzeo one od 10-15 $ što pište "original" ali vidim da ima i onih jačeg kapaciteta pa ako to šta valja mogao bih nju uzeti. Preporuke? Hvala!

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Nikako ne narucivati one 'gold high capacity' baterije sa ebaya, gledaj da uzmes OEM.

Jer ove zlatne su obicne, istrosene baterije sa mozda 20% pravog kapaciteta i preko 1000 ciklusa punjenja, imas milion videa na youtubu, i to bas baterije za iPhone 5.

iPhone 4S, iOS 8.0/7.1.2

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Iphone 5

dali postoji za iphone 5,kao za iphone 4 i 4s one zamjenska 'original' stakla prednja zadnja i to za narucit s ebaya i sl naravno jeftinije al opet da valja?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 5

jel ima tko ziv vamo na forumu da koristi jos peticu? kako vam radi na ios 8 ? jel tel i dalje super?

0 0 hvala 0
13 godina
RondoVK kaže...

jel ima tko ziv vamo na forumu da koristi jos peticu? kako vam radi na ios 8 ? jel tel i dalje super?

Naravno da ima. Ja imam 5icu i iOS8 gore i sve leti. Najgore mi je bilo kad je tek iOS 7 dosao, trzanje i rusenje itd. Od tad nikad ne stavljam odma vec pricekam iducu verziju.

Ako sam ti pomogao opali TD!
12 godina
RondoVK kaže...

Ja koristim 5c sto je ajmo rec kao i 5 i imam zadnji IOS 8.1.1 sve super radi odlicno baterija odlicna, nema nikakvih problema.

16 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

Ja imam 5. Sve radi bez problema. oD prvog dana imam iOS 8.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Ako meni na 4S iOS 8 besprijekorno radi, mogu mislit kako je na petici.

Jedina zbugana verzija je bila 8.0, ali svakim updateom je sve bolje, sa zadnjim updateom sam dobio trajanje baterije kakvo je bilo na iOS-u 6, stvarno bez zamjerki.

iPhone 4S, iOS 8.0/7.1.2

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 5

dobio sam iphone 5 na poklon od rodbine,ali iphone je blago rečeno ubijen :D trebao bih zamijenit display i bateriju,dali neko ima iskustva s te dvije stvari ako se naruci s ebaya? jel to tamo sve fake ili? vidim da ima lcd i baterija sve zajedno po 20-30 dolara. Znam da je frend jednom narucio kad dispaly za iphone 4 i kad ga je stavio display je bio ko na tamagočiju neki. Pa ako neko zna,bio bih mu zahvalan! LP ljudi :)

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

Ja sam naručio ovu bateriju i koristim ju već 10-ak dana i mogu reći da radi kako treba, tj. nikakvih zamjerki nemam. Dosta je brzo stigla na adresu. iPhone 5 mi je na iOS 8.1.1 i radi bez zastajkivanja i grešaka {#}

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 5

dali je neko imao ovkaih problema,naime mobitel napunim normalno na 100% posto i koristim ga recimo 15min i zakljucam ga,kad  ga otkljucam za 5min postotak baterije mi drasticno padne na nekih 70%,pa onda opet koritim mob 5min zakljucam pa otkljucam kad ono 30% pa opet zakljucam i otkljucam kad ono 4% i u roku 5min mobitle se ugasi..... sta mi je ciniti? dali je neko imo slican problem? citao sam da mozda baterija je osla a mozda kao neka čelija pa bih morao hard reset telefona napraviti? sto vi mislite? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

Meni je isto baterija znala naglo opadati ali ne toliko drastično kao kod tebe. Probao sam sve i svaša ali je jedino zamjena baterije otklonila probleme jer je očito da je stara bila neispravna.

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 5
Ma dobio sam mobitel besplatno pa zašto ne uložiti par sto kuna i sredit ga. Zanima me možda jel znaš i za ekran? Posto imam one žute mrlje na rubovima. Vidim da na eBayu isto ima dosta zamjenskih sad pitanje kaki je ekran kad se stavi i upali :D rizik

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5

Pitanje? Ako stavim jailbreak dali ga mogu vratiti ako mu se sto dogodi na restore i slati na servis? imam 5c i IOS 8.1.1 dali postoji jailbreak za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RondoVK kaže...
Ma dobio sam mobitel besplatno pa zašto ne uložiti par sto kuna i sredit ga. Zanima me možda jel znaš i za ekran? Posto imam one žute mrlje na rubovima. Vidim da na eBayu isto ima dosta zamjenskih sad pitanje kaki je ekran kad se stavi i upali :D rizik

Pogledaš si prvo par videa na net-u i isprobaš na taj način. Nisam kupovao do sada ekrane tako da ti ne mogu tu ništa savjetovati.

brkan83 kaže...

Pitanje? Ako stavim jailbreak dali ga mogu vratiti ako mu se sto dogodi na restore i slati na servis? imam 5c i IOS 8.1.1 dali postoji jailbreak za njega?

Napraviš jednostavno restore i mobitel ti je kao nov bez tragova jailbreaka. Pogledaj ovaj jailbreak. Nisam ga osobno probao ali bi trebao raditi. 

Scorp21
12 godina
Iphone 5

Zalio sam se udruzi potrosaca zbog garancije od 1 godine na iphon mobitele, znaci imamo 2 godine garanciju evo procitajte prilog.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 12:12 (brkan83).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Iphone 5

Dakle kupio sam iphone 5 preko oglasa i naravno dosao je s par problema

Prvi je da kad se nagne pod vecim kutem  se ispod gornjeg ruba ekrana vide svjetla. jel to normalno?

sljedeci je da ima 2-3 tockice po ekranu.jedna je bas pravilan kruzic.onak u sredini proziran a samo rub je icrtan i radi normalno touch na tom dijelu ali se vidi i jos uzduz gornjeg dijela ekrana.s obje strane po 1-2 cm se pojavljuju sitne zuckaste linije.tanke,vide se na svjetlim i jos bolje na tamnim podlogama

i ono sto me najvise smeta.wifi.normalno nade svaki wifi i spoji se.doma takodjer.ali cim odem u drugu sobu nestane signala (radi se o jednom zidu i 3-4m zracne udaljenosti od routera) i svi mobiteli do sad su normalno funkcionirali.jel moguce da zato sto je software outdated? da ga prodam upgrejdat na zadnji?

0 0 hvala 0
11 godina
Iphone 5
Pa stavi gore najnoviji ios. Ali iphone zna imati problema sa wifi antenicom.

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Iphone 5

Evo upravo jesam i nista. Znaci cim dodem u sobu gotovo sa signalom. Jos mozda ostane jedna crtica,ali ako se iz sobe probam spojiti opet onda ga nemoze ni naci.

Kako rijesiti taj problem?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

Evo upravo jesam i nista. Znaci cim dodem u sobu gotovo sa signalom. Jos mozda ostane jedna crtica,ali ako se iz sobe probam spojiti opet onda ga nemoze ni naci.

Kako rijesiti taj problem?

Probaj povezati iPhone s drugim ruterom, mozda je problem u ruteru.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
odjavljen
Iphone 5

4-5 mobitela sam promjenio odkad imam taj router i sa svima je radio (od toga 2 u zadnja 2 tjedna)
Stvarno mi nije jasno. Jer da uopce ne radi onda uopce nebi mogao naci wifi ni nista,a ovako radi ali samo u prostoriji di je router 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Dobio si dosta raz*eban mobitel.

Rekao bih da je mjenjan ekran, i da je ili dosta padao ili je bio u vodi pa kasnije popravljan.

Ali opet, moguce je da je kod mjenjanja ekrana slucajno nesto smrdano sa wifi antenom.

Daj ga na diagnostiku u servis da vidis, da znas na cemu si.

iPhone 4S, iOS 8.0/7.1.2

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Iphone 5

Jel znas mozda di kokretno u zagrebu mogu dat to na dijagnostiku a opet da me ne ispadne previse?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovi su se pokazali kao dobri. Mi smo im iz naše firme nosili i kolega je mojenjao ekran na iPadu. Sve je odlično bilo obavljeno.

http://www.iklinika.hr
I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
11 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Ja sam naručio ovu bateriju i koristim ju već 10-ak dana i mogu reći da radi kako treba, tj. nikakvih zamjerki nemam. Dosta je brzo stigla na adresu. iPhone 5 mi je na iOS 8.1.1 i radi bez zastajkivanja i grešaka {#}

scorp jel baterija i dalje sljaka? :) ja si eo narucujem danas pa ono da jos potvrdis jednom :)

16 godina
Iphone 5

Da, radi savršeno. Nema nikakvih problema pri punjenju kao ni pri korištenju

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5

Pozdrav, postao sam vlasnikom Iphona 5. Da li da prvo updateam na 8.1.2 pa onda jailbreak ili prvo jailbreak pa onda update? Te da li je opce potrebno jailbrakat vise? 

Upiknuo sam 5-icu jer sam ju dobio povoljno. Da li se isplati prijeći na 5S, jer sam zapravo ciljao na njega?

Znam da se prije koristila Cydia za aplikacije, to još uvjek u toku? Prvi put se susrećem s iOs-om i učim, do sad sam bio reklo bi se hardcore androidaš, ali volio bi upoznati i ovaj sustav. Ako netko želi, slobodno mi šalje sve korisno i na PP, linkove stranih/domaćih foruma i tema, preporuke aplikacija, neke korisne savjete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice