Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.281
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Iphone 5
Mozes i tcomu ali ja bih prvo kontaktirao agram servis (ima na zitnjaku i u gundulicevoj). Oni su jedini ovlasteni da popravljaju iPhone. Medjutim posto je tebi istekla "regularna" garancija od jedne godine, ja bih ih nazvao i raspitao se. Tamo dam nosio vec 2ije petice, oni samo konstatiraju kvar i salju applu zahtjev za novim uredjajem.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Romano kaže...

Riknila mi prije par dana power tipka na iPhone5. I sad citam da ce apple od 2.5.2014 imati worldwide akciju popravke. http://www.engadget.com/2014/04/25/iphone-5-button-replacements/

Uneo sam serijski broj telefona u https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ i pise "The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please follow the instructions below to have your sleep/wake button replaced." 

Posto sam kupio u t-com-u jel njima nosim da oni salju na popravak ili ja saljem direktno,ne znam ni ja gdje. Telefon sam uzeo u 11 mjesecu 2012 pa je kod njih garancija istekla,a na applu pise vrijedi 2 godine "The program covers iPhone 5 models for 2 years after the first retail sale of the unit."

Vjerojatno citas Apple US, a to ti nis ne vrijedi posto si ti u HR. Provjeri za serijski dali dobro unosis i imas od Appla support mail, ali vjerojatno ce ti rec isto kao sto sam ti ja reko da je to samo za US. 

You dont make 500 million friends without a few enemies.
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Mozes i tcomu ali ja bih prvo kontaktirao agram servis (ima na zitnjaku i u gundulicevoj). Oni su jedini ovlasteni da popravljaju iPhone. Medjutim posto je tebi istekla "regularna" garancija od jedne godine, ja bih ih nazvao i raspitao se. Tamo dam nosio vec 2ije petice, oni samo konstatiraju kvar i salju applu zahtjev za novim uredjajem.

Zna li netko koliko bi koštala baterija i zamjena baterije u agram servisu ili u nekom drugome servisu?

16 godina
odjavljen
Zasto nebi sam promjenio?

Baterija se nalazi odmah ispod poklooca.
http://isvijet.com.hr
15 godina

pozz, imam problema s baterijom.. imam cca 30% i ugasi mi se..

ima ko sličnih problema?

iphone je star godinu i pol..

12 godina
Iphone 5
99% da ti je rikla baterija
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5

prijatelj mi ima Iphone 5 i htijeo ga je nadograditi na najnoviji iOS, i ne uspijeo..sad kad upali mob stoji mu onaj znak punjaca..
nosio je na popravak al ni oni nisu uspjeli popraviti kazu da je Chip sprzio
da li je netko imao slican problem i dali se da popraviti?? Hvala 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
soja kaže...

ima ko sličnih problema?

To ti je do baterije, imao sam sličan problem s baterijom na 4S..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
soja kaže...

ima ko sličnih problema?

Netreba bit baterija. Meni je petica krepavala random nakon <20% baterije. Nekad na 15, nekad na 18 otd... Problem sam rijesio time sta sam napravio factory reset iPhonea i onda rucno sa iTunesa vratio stvari. Btw to mi se dogodilo nakon updatea ios7 preko wifija.

13 godina
Pacoo kaže...

prijatelj mi ima Iphone 5 i htijeo ga je nadograditi na najnoviji iOS, i ne uspijeo..sad kad upali mob stoji mu onaj znak punjaca..

Kakav cip? Trebas spojit iPhone na komp i onda probat. Imao sam ja isti takav problem i uuspio sam ga rjesit. Kad dodem doma napisem ti. Btw probaj googlat na engleskom izbacit ce ti rijesenje (tako sam ja napravio).

16 godina
odjavljen
Pacoo kaže...

htio*

uspio*

Cisto da znas za ubuduce, cure vole obrazovane decke. :D

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Trebao bi nam poslat log od restore-a koji ti nije uspio.

Obicno kad tako nesto bude (kad je stvarno stvar u chipu) memorija ima bad sectore ili je koruptiran jedan njezin dio

na naicn da se neda vise pisat, na zalost u tom slucaju jedino garancija pomaze, a kako se radi o iPhone 5, mogo bi

u dijelove otic

Dobra stvar je sto vjerujem da ipak nije to vec da se treba malo pomucit s njime

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5

Ovo je meni pomoglo. Btw kad bi mi updateo software preko iTunesa par puta (mislim 3) mi je izbacio error. Probaj par puta pa javi rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

EDIT: Krivi post

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 6:42 (Mojpismonosa).
14 godina
protjeran
Iphone 5

Koliko vam izdrži baterija i s kakvim korištenjem?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Iphone 5
Meni na 5s uporabe sa najjacom svjetlinom 5-5 i pol sati. Znaci sve stalno upaljeno 4g,wifi,lokacija i svjetlina na full. Jako zadovoljan sa baterijom. Evo trenutno mi je uporaba 1h i 30min a zadnje punjenje prije 14h i 31min i imam 77% baterije.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...
Meni na 5s uporabe sa najjacom svjetlinom 5-5 i pol sati. Znaci sve stalno upaljeno 4g,wifi,lokacija i svjetlina na full. Jako zadovoljan sa baterijom. Evo trenutno mi je uporaba 1h i 30min a zadnje punjenje prije 14h i 31min i imam 77% baterije.

Pitam za iPhone 5 {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
11 godina
Iphone 5
Pa isti vrag na 5 moze bit jos i bolja.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...
Pa isti vrag na 5 moze bit jos i bolja.

Nije isti vrag ako su različiti kapaciteti i ostali hardware.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 19:46 (EZY-E).
12 godina
Iphone 5

pozdrav, moze mi netko rec od zamjenskih kablova koje marke rade sa ios7.  naso sam iLuv za 180 kn i sad je pitanje jel radi to. posto sam kupio neki bzvz i ne radi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Odi u HG spot i kupi najjeftinijii i radit ce

You dont make 500 million friends without a few enemies.
11 godina
Iphone 5

http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s Jel bi radio ovaj na nasim mrezama? 

BF3: MicroGuyCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MrSneakyGuyGaming kaže...

http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s Jel bi radio ovaj na nasim mrezama? 

Ako pikiraš onog "SIM FREE", on bi trebao raditi bez problema i u Hrvatskoj, ako si na to mislio!

ATJ Lučko
11 godina
ATJLučko kaže...
MrSneakyGuyGaming kaže...

Ako pikiraš onog "SIM FREE", on bi trebao raditi bez problema i u Hrvatskoj, ako si na to mislio!

Da. Hvala puno!

BF3: MicroGuyCRO
10 godina
neaktivan
Iphone 5s

Pozdrav nisam do sada koristio Iphone ali imam namjeru da kupim Iphone 5s, pa me zanima jer zivim u podrucju gdje je 3g mreza uzasna jel se moze iskljuciti ?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Iphone 5s
Ivan17 kaže...

Pozdrav nisam do sada koristio Iphone ali imam namjeru da kupim Iphone 5s, pa me zanima jer zivim u podrucju gdje je 3g mreza uzasna jel se moze iskljuciti ?

4G mrezu mozes iskljuciti ali opciju za iskljuciti 3G nemas. Jedino uz jailbreak.
10 godina
neaktivan
Iphone 5

A nista moracu uraditi jailbreak.

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Ivan17 kaže...

Hvala!

Koliko se ja kužim u geometriju, možda i lupam, ipak trenutno nemam svoj ikakav iPhone, ali mi se čini da iPhone sam ode na 2G signal kada nema mogućnosti kvalitetnog prijema 3G signala, obzirom sam na GSM Areni uočio da ima mogućnost rada na 2G mrežema. 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ivan17 kaže...

Hvala!

Koliko se ja kužim u geometriju, možda i lupam, ipak trenutno nemam svoj ikakav iPhone, ali mi se čini da iPhone sam ode na 2G signal kada nema mogućnosti kvalitetnog prijema 3G signala, obzirom sam na GSM Areni uočio da ima mogućnost rada na 2G mrežema. 

Sam si si dao odgovor, ne mlati o necemu kad nemas nesto da potkrijepis te izjave.

Ovako je to na 4S koji nema podrsku za LTE (4G), na petici ima opcija za ukljucenje LTE-a, a 3G je upaljen po defaultu i nemoze se ugasiti bez jailbreaka, tj.tweaka koji to omogucuje.

Na iPhone-u sve ide 'na zgance'.

iPhone 4S, iOS 7.1.2
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Nemam ni ja Iphone pa sam zato i postavio pitanje a bas mi se i ne radi jailbreak a 3g mreza je kod mene losa 1 crtica il nijedna -.-

ako neko ko ima iphone 5s moze da mi to potvrdi bilo bi mi od koristi..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice