Iphone 5
- poruka: 949
- |
- čitano: 249.281
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Riknila mi prije par dana power tipka na iPhone5. I sad citam da ce apple od 2.5.2014 imati worldwide akciju popravke. http://www.engadget.com/2014/04/25/iphone-5-button-replacements/
Uneo sam serijski broj telefona u https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ i pise "The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please follow the instructions below to have your sleep/wake button replaced."
Posto sam kupio u t-com-u jel njima nosim da oni salju na popravak ili ja saljem direktno,ne znam ni ja gdje. Telefon sam uzeo u 11 mjesecu 2012 pa je kod njih garancija istekla,a na applu pise vrijedi 2 godine "The program covers iPhone 5 models for 2 years after the first retail sale of the unit."
Vjerojatno citas Apple US, a to ti nis ne vrijedi posto si ti u HR. Provjeri za serijski dali dobro unosis i imas od Appla support mail, ali vjerojatno ce ti rec isto kao sto sam ti ja reko da je to samo za US.
Zna li netko koliko bi koštala baterija i zamjena baterije u agram servisu ili u nekom drugome servisu?
Baterija se nalazi odmah ispod poklooca.
pozz, imam problema s baterijom.. imam cca 30% i ugasi mi se..
ima ko sličnih problema?
iphone je star godinu i pol..
prijatelj mi ima Iphone 5 i htijeo ga je nadograditi na najnoviji iOS, i ne uspijeo..sad kad upali mob stoji mu onaj znak punjaca..
nosio je na popravak al ni oni nisu uspjeli popraviti kazu da je Chip sprzio
da li je netko imao slican problem i dali se da popraviti?? Hvala
ima ko sličnih problema?
To ti je do baterije, imao sam sličan problem s baterijom na 4S..
ima ko sličnih problema?
Netreba bit baterija. Meni je petica krepavala random nakon <20% baterije. Nekad na 15, nekad na 18 otd... Problem sam rijesio time sta sam napravio factory reset iPhonea i onda rucno sa iTunesa vratio stvari. Btw to mi se dogodilo nakon updatea ios7 preko wifija.
prijatelj mi ima Iphone 5 i htijeo ga je nadograditi na najnoviji iOS, i ne uspijeo..sad kad upali mob stoji mu onaj znak punjaca..
Kakav cip? Trebas spojit iPhone na komp i onda probat. Imao sam ja isti takav problem i uuspio sam ga rjesit. Kad dodem doma napisem ti. Btw probaj googlat na engleskom izbacit ce ti rijesenje (tako sam ja napravio).
htio*
uspio*
Cisto da znas za ubuduce, cure vole obrazovane decke. :D
Trebao bi nam poslat log od restore-a koji ti nije uspio.
Obicno kad tako nesto bude (kad je stvarno stvar u chipu) memorija ima bad sectore ili je koruptiran jedan njezin dio
na naicn da se neda vise pisat, na zalost u tom slucaju jedino garancija pomaze, a kako se radi o iPhone 5, mogo bi
u dijelove otic
Dobra stvar je sto vjerujem da ipak nije to vec da se treba malo pomucit s njime
Ovo je meni pomoglo. Btw kad bi mi updateo software preko iTunesa par puta (mislim 3) mi je izbacio error. Probaj par puta pa javi rezultate.
EDIT: Krivi post
Koliko vam izdrži baterija i s kakvim korištenjem?
Pitam za iPhone 5
Nije isti vrag ako su različiti kapaciteti i ostali hardware.
pozdrav, moze mi netko rec od zamjenskih kablova koje marke rade sa ios7. naso sam iLuv za 180 kn i sad je pitanje jel radi to. posto sam kupio neki bzvz i ne radi.
Odi u HG spot i kupi najjeftinijii i radit ce
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s Jel bi radio ovaj na nasim mrezama?
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s Jel bi radio ovaj na nasim mrezama?
Ako pikiraš onog "SIM FREE", on bi trebao raditi bez problema i u Hrvatskoj, ako si na to mislio!
Ako pikiraš onog "SIM FREE", on bi trebao raditi bez problema i u Hrvatskoj, ako si na to mislio!
Da. Hvala puno!
Pozdrav nisam do sada koristio Iphone ali imam namjeru da kupim Iphone 5s, pa me zanima jer zivim u podrucju gdje je 3g mreza uzasna jel se moze iskljuciti ?
Pozdrav nisam do sada koristio Iphone ali imam namjeru da kupim Iphone 5s, pa me zanima jer zivim u podrucju gdje je 3g mreza uzasna jel se moze iskljuciti ?
4G mrezu mozes iskljuciti ali opciju za iskljuciti 3G nemas. Jedino uz jailbreak.
A nista moracu uraditi jailbreak.
Hvala!
Hvala!
Koliko se ja kužim u geometriju, možda i lupam, ipak trenutno nemam svoj ikakav iPhone, ali mi se čini da iPhone sam ode na 2G signal kada nema mogućnosti kvalitetnog prijema 3G signala, obzirom sam na GSM Areni uočio da ima mogućnost rada na 2G mrežema.
Hvala!
Koliko se ja kužim u geometriju, možda i lupam, ipak trenutno nemam svoj ikakav iPhone, ali mi se čini da iPhone sam ode na 2G signal kada nema mogućnosti kvalitetnog prijema 3G signala, obzirom sam na GSM Areni uočio da ima mogućnost rada na 2G mrežema.
Sam si si dao odgovor, ne mlati o necemu kad nemas nesto da potkrijepis te izjave.
Ovako je to na 4S koji nema podrsku za LTE (4G), na petici ima opcija za ukljucenje LTE-a, a 3G je upaljen po defaultu i nemoze se ugasiti bez jailbreaka, tj.tweaka koji to omogucuje.
Na iPhone-u sve ide 'na zgance'.
Nemam ni ja Iphone pa sam zato i postavio pitanje a bas mi se i ne radi jailbreak a 3g mreza je kod mene losa 1 crtica il nijedna -.-
ako neko ko ima iphone 5s moze da mi to potvrdi bilo bi mi od koristi..